این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
فکر کنم تا اخر ماه دیگه،مایکرو دستی یک چیزی هم میده که تمام انبارهاشو از xbox one خالی کنه!
برا اسکورپیو جا میخواد خو اومده دیده انبار اجاره کنه یا بخره سنگینتر میوفته تا دستی یه چی بده وردارن برن(جوک میباشد! از هرگونه حمله به بنده جدا خودداری نمایید! حتی شما دوست عزیز لول)فکر کنم تا اخر ماه دیگه،مایکرو دستی یک چیزی هم میده که تمام انبارهاشو از xbox one خالی کنه!
بالاخره فروش بازی های ماه مه تو آمریکای شمالی هم مشخص شد:
Uncharted 4: 879K [نسخه های درون باندل محاسبه شدن - بدون باندل حدود 810 هزار نسخه فروخته]
DOOM: 521K
OverWatch: 361K
Battleborn: 125K-175K
GTA V: 110,000 [تو مه سال گذشته 164 هزار نسخه فروخت]
NBA 2K16: 96K
Black Ops III: 204k [نسخه های درون باندل محاسبه شدن - بدون باندل 84 هزار نسخه فروخته ]
Dark Souls 3: 80k
خب خیلی درست نیست ولی در مقام مقایسه هیلو 5 تونست تو ماه ابتدایی انتشارش تو آمریکا با باندل 935 هزار و بدون باندل هم 842 هزار نسخه بفروشه. این نکته هم بگم که یکی از کاربرای گف گفته بود آنچارتد 3 بدون احتساب باندل تو ماه اولش 700 هزار نسخه فروخته بود. و نکته پایانی: هیلو 5 برای بودن تو آمار ماه اکتبر فقط یک هفته و آنچارتد 4 هم برای بودن تو آمار مه سه هفته وقت داشت. آمار زیر شامل باندل هاست:
Halo 5 - 935,000 (1 week)
Uncharted 4 - 879,000 (3 weeks)
من فقط آماری که بود رو برای اطلاعات بیشتر بیان کردم. ابتدای متن هم نوشتم درست نیست که منظورش کاملا مشخصه. وگرنه معلوم نه تنها سبک ها یکی نیستند، محبوبیت هیلو در آمریکا کجا، آنچارتد کجا.داداش نميخواستم پست زير خاكي دربيارم ولي مقايسه ات يه كم مورد داره !
نكته اول اين كه يه بازي FPS رو با هم سبك خودش مقايسه كرد نه يه اكشن ادونچر متفاوت ! تازه مولتي هاشون رو هم در نظر بگيريم كه كل تفاوت ميشه
و اما نكته مهم تر توي همون ماه هايي است كه گتيد !
تفاوت ماه اكتبر با مي زياده !
زمان انتشارشون خيلي مهمه
من فقط آماری که بود رو برای اطلاعات بیشتر بیان کردم. ابتدای متن هم نوشتم درست نیست که منظورش کاملا مشخصه. وگرنه معلوم نه تنها سبک ها یکی نیستند، محبوبیت هیلو در آمریکا کجا، آنچارتد کجا.
تولید Elite Controller به 1.000.000 واحد رسید.
اوضاع داغونه(در مقابل سونی) !نیازی به گفتن اسپنسر نداره!پس عمو فیل بلدِ آمار فروش اعلام کنه!! اما خوب هر جا دل اش بخواد اعلام می کنه!! کاش آمار فروش جهانی X1 از اول سال تا الان اعلام می کرد می فهمیدیم اوضاع چه جوری هست!!