این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
وضعیت فروشش جلو 4 خداییش داغونه وگرنه نسل قبل مگه آمار فروش نمیداد؟ تنها دلیل برای عدم اعلام همینه برای من! شمارو نمیدونم!اونقدر وضعیت بد هستش که دست به اعلام مقدار فروشش نمیزنن !
وضعیت فروشش جلو 4 خداییش داغونه وگرنه نسل قبل مگه آمار فروش نمیداد؟ تنها دلیل برای عدم اعلام همینه برای من! شمارو نمیدونم!
امار اشتباه تو این تاپیک نزار.این امار مجموع برای 2 هفته قبل هست نه جدیدترینجدیدترین آمار فروش بازی ها تو بریتانیا:
1. Overwatch
2. Mirror's Edge Catalyst
3. Doom
4. Uncharted 4: A Thief's End
5. FIFA 16
6. Grand Theft Auto 5
7. Tom Clancy's The Division
8. UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer
9. Dead Island: Definitive Edition
10. Ratchet & Clank
وقتی من ارسال کردم جدیدترین خبر گیم اسپات بود، الان دیدم کلا خبر رو حذف کردندامار اشتباه تو این تاپیک نزار.این امار مجموع برای 2 هفته قبل هست نه جدیدترین
20 (29)
دلیل اصلی فروش خوب این هفته doom طبق چیزی که تو کانال تلگرام بازیسنتر نوشته بود اینه که بازی30 پوند شده برا همینم فروشش رفته بالاوقتی من ارسال کردم جدیدترین خبر گیم اسپات بود، الان دیدم کلا خبر رو حذف کردند
آپدیت: لیست این هفته:
عملکرد Doom فوق العادس! بعد این همه مدت برگشته صدر جدول اونم مقابل چه بازی هایی...
- Doom
- Overwatch
- Uncharted: A Thief’s End
- FIFA 16
- Grand Theft Auto 5
- Mirror’s Edge Catalyst
- Call of Duty: Black Ops III
- UEFA Euro 2016 Pro Evolution Soccer
- Star Wars Battlefront
- Lego Marvel Avengers
تخفیف فوق العاده واسه بازی گذاشتن که تاثیرش رو گذاشتهدلیل اصلی فروش خوب این هفته doom طبق چیزی که تو کانال تلگرام بازیسنتر نوشته بود اینه که بازی30 پوند شده برا همینم فروشش رفته بالا
خبر یکم قدیمیه، ولی سوالی که هست اینه که اون 2 درصد فازشون چی بوده واقعا؟Kotaku گزارش داده که 98% فروش Rise of The Tomb Rider روی Steam بوده!
Kotaku: 98% of PC Copies of Rise of the Tomb Raider Were Bought on Steam
بنا بر آمار SteamSpy، بیش از 740 هزار نفر توی استیم این بازی رو دارن (یعنی اونایی که بازی رو خریدن)