این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من نمیگم جاجمنت باید در حده نسخه های اصلی میفروخت ولی وقتی صحبت از فن بیس بالا میشه بالاخره باید خوب میفروخت ، god of war درسته فرنچایز پر فروشیه ولی فن بیسش بازم به اندازه U و گیرز نبود با این حال اسنشن فکر کنم بیشتر از جاجمنت فروخت ولی اصل صحبت من وضعیت مقایسه فروش نرم افزاری و سخت افزاری ps3 و ps4 و در اونطرف 360 و وان هست . من نمیگم گیرز4 کم میفروشه ولی با توجه به دلایلی که گفتم امکان نداره بتونه نزدیک U4 بشه در فروش جهانی تازه فن بیس U در اروپا هم خیلی بالاس مثل GTربطی ندارهاین بازی یه Spin off بود و مشخص بود که اصلا نمیتونه در حد سری اصلی فروش داشته باشه. همون موقع God of War: Ascension هم عرضه شد که نسبت به شماره های قبلی سری فروش خوبی نداشت، الان باید نتیجه بگیریم God of War 4 نمیتونه مثل شماره های اصلی سری فروش بالایی داشته باشه؟
دست آورد بزرگش این بود که مثلا آنچارتد3 فقط در روز لانچش 3.8 میلیون شیب داشته
و دست آورد دیگش اینه که آنچارتد1 + 2 + 3 = 3 تا نسخه 21 میلیون و گیرز1 + 2 + 3 + جاجمنت = 4 تا نسخه 22 میلیون
نکته خیلی واضح هم اینه که وضعیت فروش بازی ها در ps4 در مقایسه با ps3 قابل مقایسه نیست مخصوصا در امریکا و همچنین وضعیت فروش انحصاری ها در 360 و وان که مشخصه افت فروش بازی ها
خلاصه من فکر میکنم خیلی منطقی گفتم شما هر جور دوست داری فکر کن
عزیزم در اون فروش 21 میلیونی نسخه gaویتا حساب نشده مربوط به 3 نسخه اصلیهخب؟ 3.8 میلیون شیپ داشته. چقدر فروش کرده؟ گیرز هفته اولش 3 میلیون نسخه فروخته.
آنچارتد 1 + 2 + 3 + Uncharted: Golden Abyss + Uncharted: Fight for Fortune تا June 2015 = فروش 21 میلیونی.
گیرز 1+ 2 + 3 + Judgment تا January 2014 = فروش 22 میلیونی.
یه آمار جالب تر هم برای شما اینه که فروش سری آنچارتد تا آگوست 2012 فقط 17.3 میلیون بوده و از اون موقع تا ارائه آمار دوم هیچ عنوان جدیدی از این سری به بازار عرضه نشده و تا اون تاریخ هم 5-6 ماهی از عرضه نسخه سوم گذشته بوده (پیک فروشش) و مشخصه که سونی تمام آنچارتدهای ارائه شده در باندلهای PS3 Super Slim رو هم جزو فروش بازی حساب کرده.
حالا شما هر طور دوست داری فکر کن.
فکر کنم فروش 21 میلیونی انچارتد بدون احتساب نسخه ویتاستخب؟ 3.8 میلیون شیپ داشته. چقدر فروش کرده؟ گیرز هفته اولش 3 میلیون نسخه فروخته.
آنچارتد 1 + 2 + 3 + Uncharted: Golden Abyss + Uncharted: Fight for Fortune تا June 2015 = فروش 21 میلیونی.
گیرز 1+ 2 + 3 + Judgment تا January 2014 = فروش 22 میلیونی.
یه آمار جالب تر هم برای شما اینه که فروش سری آنچارتد تا آگوست 2012 فقط 17.3 میلیون بوده و از اون موقع تا ارائه آمار دوم هیچ عنوان جدیدی از این سری به بازار عرضه نشده و تا اون تاریخ هم 5-6 ماهی از عرضه نسخه سوم گذشته بوده (پیک فروشش) و مشخصه که سونی تمام آنچارتدهای ارائه شده در باندلهای PS3 Super Slim رو هم جزو فروش بازی حساب کرده.
حالا شما هر طور دوست داری فکر کن.
عزیزم در اون فروش 21 میلیونی نسخه gaویتا حساب نشده مربوط به 3 نسخه اصلیهحداقل به خودت زحمت میدادی که سرچ کنی ببینی
الان آوردن اماره 2012 چ ربطی داره اخه !
فکر کنم فروش 21 میلیونی انچارتد بدون احتساب نسخه ویتاست
Uncharted: The Nathan Drake Collection is coming to PS4 this October - PlayStation.Blog.Europe
ربطش رو توضیح دادم. اون 3.7 میلیون فروش (از آگوست 2012 تا جون 2015) مسلماً بصورت عادی حاصل نشده و بعد از 5-6 ماه از اومدن نسخه سوم (که خودش روز اول 3.8 میلیون شیپ شده و آمار فروشش رو هم اعلام نکردن) به احتمال زیاد مربوط هست به نسخههایی که در باندلهای PS3 قرار دادن که در این صورت ارزش چندانی نداره این افزایش ناگهانی فروش (مگر اینکه بذاریمش به پای تلاش سونی برای افزایش فن بیس بازی). قبل از اومدن نسخه سوم سری هم UC فقط 13 میلیون نسخه فروخته بوده:
Sony Has Sold 13 Million Copies of Uncharted Series - IGN
که نشون میده اون عدد 17.3 میلیونی آگوست 2012 عمده فروش UC3 (یعنی 3.8 میلیونی که روز اول شیپ کرده بودن) رو هم شامل میشده و تازه بعد از گذشت 5-6 ماه تونستن اون 3.8 میلیون رو بفروشن و با یک چنین شتابی در فروش مسلماً نمیتونستن 3.7 میلیون نسخه دیگه از بازی رو هم از آگوست 2012 تا جون 2015 بفروشن. یعنی به طور خلاصه توان فروش سری در حد همون 17-18 میلیون بوده و سونی با گذاشتن بازی توی باندلها فروش سری رو بوست کرده، کاری که مایکروسافت نسل پیش با گیرز انجام نداده (حداقل نه با این شدت) و همین هم مقایسه فروش دو سری رو بی معنی میکنه. یه بازی در عرض یک هفته 3 میلیون نسخه ازش فروش رفته و یک بازی دیگه در عرض 6 ماه.
البته شاید در نسل جدید اتفاقات جدیدی هم بیافته اما دیگه اینکه فروش گیرز و فن بیسش رو زیر سؤال ببریم زیاده روی هست.
شاید، ولی نمیشه به صرف اینکه میانگین متای سه تا بازی اول رو به میون آورده بگیم پس منظورش فقط اون سه تا بودن، فقط با جابجا کردن یک ویرگول معنی اون جمله میتونه عوض بشه.
فکر نکنم کسی بخواد فروش گیرز رو زیر سوال ببره بحث دوستان اینه که فروش uncharted و Geowنزدیک هم بوده تو نسل گذشته ولی این نسل با در نظر گرفتن فروش نجومی ps4انچارتد احتمالا زیادتر گیرز بفروشه
من نمیفهمم چطور برا خودت می بری و میدوزی !! اول اینکه اون فروش 21 میلیونی برا نسخه 1 تا 3 بوده , do you understand ؟! خوده ناتی داگ هم تایید کرده که فقط 3 تا نسخه ای که توسط ناتی داگ ساخته شده اینقدر فروخته حالا شما اینسایدری چیزی هستی تو سونی بگو بهمون . لینک ها رو ببینی خیلی سلیس نوشتهربطش رو توضیح دادم. اون 3.7 میلیون فروش (از آگوست 2012 تا جون 2015) مسلماً بصورت عادی حاصل نشده و بعد از 5-6 ماه از اومدن نسخه سوم (که خودش روز اول 3.8 میلیون شیپ شده و آمار فروشش رو هم اعلام نکردن) به احتمال زیاد مربوط هست به نسخههایی که در باندلهای PS3 قرار دادن که در این صورت ارزش چندانی نداره این افزایش ناگهانی فروش (مگر اینکه بذاریمش به پای تلاش سونی برای افزایش فن بیس بازی). قبل از اومدن نسخه سوم سری هم UC فقط 13 میلیون نسخه فروخته بوده:
Sony Has Sold 13 Million Copies of Uncharted Series - IGN
که نشون میده اون عدد 17.3 میلیونی آگوست 2012 عمده فروش UC3 (یعنی 3.8 میلیونی که روز اول شیپ کرده بودن) رو هم شامل میشده و تازه بعد از گذشت 5-6 ماه تونستن اون 3.8 میلیون رو بفروشن و با یک چنین شتابی در فروش مسلماً نمیتونستن 3.7 میلیون نسخه دیگه از بازی رو هم از آگوست 2012 تا جون 2015 بفروشن. یعنی به طور خلاصه توان فروش سری در حد همون 17-18 میلیون بوده و سونی با گذاشتن بازی توی باندلها فروش سری رو بوست کرده، کاری که مایکروسافت نسل پیش با گیرز انجام نداده (حداقل نه با این شدت) و همین هم مقایسه فروش دو سری رو بی معنی میکنه. یه بازی در عرض یک هفته 3 میلیون نسخه ازش فروش رفته و یک بازی دیگه در عرض 6 ماه.
البته شاید در نسل جدید اتفاقات جدیدی هم بیافته اما دیگه اینکه فروش گیرز و فن بیسش رو زیر سؤال ببریم زیاده روی هست.
شاید، ولی نمیشه به صرف اینکه میانگین متای سه تا بازی اول رو به میون آورده بگیم پس منظورش فقط اون سه تا بودن، فقط با جابجا کردن یک ویرگول معنی اون جمله میتونه عوض بشه.
باوووشه ...نسل قبل فروش گیرز بهتر بوده، و من هم گفتم شاید این نسل اتفاقات دیگهای هم بیافته. ولی یسری از پستهای دوستان اصلاً با عقل جور در نمیان و طوری حرف میزنن که انگار ... . در هر صورت من حرفم رو کامل زدم توی پستهای قبلی و دیگه نیازی نمیبینم بیشتر از این بخوام بحث کنم.
نسل قبل فروش گیرز بهتر بوده، و من هم گفتم شاید این نسل اتفاقات دیگهای هم بیافته. ولی یسری از پستهای دوستان اصلاً با عقل جور در نمیان و طوری حرف میزنن که انگار ... . در هر صورت من حرفم رو کامل زدم توی پستهای قبلی و دیگه نیازی نمیبینم بیشتر از این بخوام بحث کنم.
Microsoft and Square are very happy with Rise and the dev team, thanks for the concerns. Crystal and Eidos Montreal made a game we are proud of and we appreciate the overwheling number of positive reviews and fan feedback. We're looking forward to the Game Awards next week where we are nominated for Best Action Adventure and Best Performance for Camilla. Wish us luck, hopefully it's just the beginning of the recognition Tomb Raider and Lara Croft receives this year. It's cool to see her on top again for the second game in a row. We're all fans and for me it's been the honor of my career to be a part of such a fantastic legacy. Next year 20th Anniversary!
The dev team is not responsible for sales and therefore we look to reviews and releasing on time to gauge our performance. We acomplished these goals. The press considers Rise of the Tomb Raider a high quality game based on the scores. I don't see any of this as a lie.
I didn't mean to go off topic or patronize, but there was suggestion in the thread that the reported sales numbers reflect poorly on the dev team. Square/Microsoft are happy with Crystal and Eidos Montreal and the game itself. As to the topic of sales, I'm unqualified to discuss it so I won't have anything else to say on this thread. Much love TRF and happy holidays
در کل هر دو سری خیلی عالی فروختن و به نظر من فروش Uncharted 4 بهتر از Gears 4 میشه ولی دو برابر نمیشه دیگه![]()
به نظر من فروش انچارتد 4 پنج برابر گیرز میشه اونایی که,ps4خریدن. 3 ساله بازی درست وحسابی گیرشون نیومده مطمعن باشین اختلاف فروش این بازی با گیرز نجومی میشه