آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

نه اشباع نمیکنه همه اینا بستگی داره! از یوزر های کنسول گرفته که بهشون بستگی داره تا کنسول خونگی بودن،قیمتش،طرز کنترل،نرم افزار هاش ،سیستم های انلاین و غیره که مشتری رو جذب میکنه!ولی بلاخره بازاری که به یک کشور خاص مربوط بشه محدود هست و بلاخره اشباع میشه.(البته به خساست ژاپنی ها هم ربط داره:دی)
بالاخره چی شد اشباع میکنه یا نمیکنه!!!!!
کشوری با این جمعیت چجوری یه کنسول با ده میلیون فروش بازارش اشباع میشه!!!!!
خدائیش اینجا نظراتی ادم میبینه در حد تیم ملی

کاملا مشخص بود که وقتی به ریلیز بزرگترین ریسینگ جهان نزدیک میشیم این نظرات قشنگ رو بشنویم!
اصلا بزارید بازی بیاد یه نگاه به همین بازار ایران بندازید میفهمید چقدر خریدار داره این بازی

داداش شرمنده اشتباه کردم ... نمی دونم فارسی چه طور مینویسن
دوما احتمالا شما جادوگر، پیشگو یا ستاره شناسی چیزی نیستید؟ قیافتون خیلی برام آشناس

والبته اندكي صبر همه چيز رو مشخص ميكنه.!

البته برای اون دوستان خشنودی که بحث Halo vs GT (!) راه انداختند، بگم که فروش Halo انفجاریه (بر خلاف GT). یعنی مثلا تو همون ماه اول چندین میلیون میفروشه، در صورتی که GT از این لحاظ اصلا در حد هیلو نیست و توی مدت زمان طولانی به اون فروش میرسه.

این قضیه، مخصوصا برای ناشران فوق العاده اهمیت داره...:دی

مهم اينه آخرش بيشتر ميفروشه :دی

خواهشا این بحث مسخره Halo vs GT رو تمومش کنید.چون جفتشون بازی های پرفروشی هستند و به نظرم نمی شه دقیقا ګفت کدوم بیشتر می فروشه.پس ادامه بحث از نظر من بی فایده هست.

البته برای اون دوستان خشنودی که بحث Halo vs GT (!) راه انداختند، بگم که فروش Halo انفجاریه (بر خلاف GT). یعنی مثلا تو همون ماه اول چندین میلیون میفروشه، در صورتی که GT از این لحاظ اصلا در حد هیلو نیست و توی مدت زمان طولانی به اون فروش میرسه.

خوب که چی؟ البته من از این بخث Halo vs GT بینهایت بدم میاد و از اول هم شروعش رو چیزی بیشتر از یک شوخی ندونستم و ادامه هم ندادمش اما این چیزی که تو میگی فقط یک توجیح مسخره هست! مهم نیست کدوم بازی رو زودتر میخرن یا پیش فروشش بیشتره، مهم این هست که FB کدوم بیشتره که...

خوب که چی؟ البته من از این بخث Halo vs GT بینهایت بدم میاد و از اول هم شروعش رو چیزی بیشتر از یک شوخی ندونستم و ادامه هم ندادمش اما این چیزی که تو میگی فقط یک توجیح مسخره هست! مهم نیست کدوم بازی رو زودتر میخرن یا پیش فروشش بیشتره، مهم این هست که FB کدوم بیشتره که...
ببین من نمیخوام ادامه بدم، نمیگذاری:دی

اون مال دوران PS2 بود. الان از کجا انقدر مطمئنی GT5 هم مثل شماره سوم 15 میلیون بفروشه؟! الان Halo 3 بالای 11 میلیون فروش کرده، تا کی باید صبر کنیم تا GT5 به این فروش برسه؟:دی یک سال کافیه؟:دی یا دو سال؟ چون میدونی که، 2012 همگی میمیریم:دی

پ.ن: زمانی که Halo 2 اومد 8 میلیون فروخت، Xbox همش 20 میلیون فروخته شده بود. ولی PS2 بالای 90 میلیون. IB یعنی تاثیر نداره؟

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
رشد پیش فروش GT5 تنها 24 ساعت پس از آنونس رسمی تاریخ ریلیز بازی بشدت افزایش یافته طوری که باورنکردنیه.
در تصویر زیر میزان افزایش پیش فروش پک معمولی بازی, Collectors Edition و باندل بازی رو مشاهده کنید!

یه نکته!
زمان عرضه GT5P چه تعداد کنسول PS3 فروش رفته بود؟
زمان عرضه نسخه های فرعی و به اصطلاح دمو مثل GT4P چند میلیون کنسول PS2 توی بازار بود؟
80میلیون؟90 میلیون یا 100 میلیون؟
خوب قابل توجه دوستان که فروش GT5P با اون تعداد کم PS3، حدودا چهار پنج برابر بیشتر از GT4P در زمان PS2 با اون IB میلیونی بوده.​

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Scαrface
دوستان من یه چی بگم.به نظر من gt5 فروش خیلی خوبی خواهد کرد.و به نظرم احتمال اینکه بالای 10 میلیون بفروشه بسیار زیاده.به چند دلیل.اول اینکه همه میدونیم gt چه فن بیس عظیمی داره.دوم اینکه الان 6 سال که ملت رو تو کف گذاشته.سوم اینکه وقتی دموی 219 مگی این بازی عرضه شد بیشتر از 2 میلیون بار دانلود شد.:-oدر کل بهتره زیاد تو سر این بازی نزنیم-چون ممکنه بعدا از حرفامون پشیمون بشیم.:d

• Like
Reactions: Scαrface
این هم آمار هفتگی ژاپن.

Japanese hardware, January 4- November 7, 2010 (combined SKUs):

1. DS – 2,099,542
  2. PSP – 1,746,763
  3. PS3 – 1,193,303
  4. Wii – 1,121,744
  5. Xbox 360 – 177,341
  6. PS2 – 71,333
Japanese hardware, November 1-7 (combined SKUs):

1. DS – 41,662
  2. PSP – 37,456
  3. PS3 – 23,524
  4. Wii – 11,521
  5. Xbox 360 – 2,686
  6. PS2 – 1,460
Japanese hardware, November 1-7 (separate SKUs):

1. PSP – 34,538
  2. PS3 – 23,524
  3. DSi LL – 22,858
  4. DSi – 16,038
  5. Wii – 11,521
  6. DS Lite – 2,766
  7. Xbox 360 – 2,686
  8. PS2 – 1,460
  9. PSP go – 2,918
Last week’s figures (Oct. 25-31) (combined SKUs):

1. DS – 59,126
  2. PSP – 41,905
  3. PS3 – 28,255
  4. Wii – 12,710
  5. Xbox 360 – 2,669
  6. PS2 – 1,400

آمار UK (انگلستان و حومه) منتشر شده که نشان از فروش خوب بازی COD : BLACK OPS دارد که توانسته فروش خود را 2 میلیون نسخه در این منطقه برساند و حدود 13 در از لحاض فروش از MW2 و حدود 21 درصد در درآمد پیشی بگیرد..

حدود 56 درصد فروش بازی بر روی XBOX 360 بود و 44 درصد بر روی PS3

1. Call of Duty: Black Ops (Treyarch, Activision)
  2. FIFA 11 (EA Sports, EA)
  3. Just Dance 2 (Ubisoft, Ubisoft)
  4. Kinect Sports (Rare, Microsoft Game Studios)
  5. Football Manager 2011 (Sports Interactive, Sega)
  6. Professor Layton and the Lost Future (Level 5, Nintendo)
  7. Fallout: New Vegas (Obsidian Entertainment, Betheda)
  8. New Super Mario Bros. Wii (Nintendo, Nintend0)
  9. The Sims 3 (EA, EA)
  10. Star Wars: The Force Unleashed II (LucasArts, LucasArts)

مگه 10 روز شده؟

فروش هم فکر میکنم بیشترش برای امریکا باشه
4 نوامبر اومده.یه تقویم نگاه کن ببین چند روز شده!:d
فروششم بد نبوده به نظرم.
من تا قبل اینکه از قزوین بیام خونه فکر میکردم 11 نوامبر هستیم:دی(تاریخ گوشیم اشباه بود:دی)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or