این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من کسیرو مسخره نکردم عزیز اینجوریم که شما میگی نیست گفتم خودم از سال 2007 ایکس باکس داشتم تازه چند وقته ps3 خریدم چون قبلا زورم نمیرسید پول گیم های ps3 رو بدم صحبت من اینه که این مساله باعث نشد کاری رو که خیلیا میکنن رو منم بکنم و هی هر جا میرم بگم ps3 اشغاله و xbox شاهکاره . ایکس باکس که خراب نمیشه که توپ توپ و ... از این حرفا نزدم ادم باید منصف باشه یه عده تو این سایت خودشون رو واسه 360 و مایکروسافت 7 تیکه میکنن که تنها دلیل همه این عشق ورزی ها گیم 2 هزار تومنی هست ولی قبول نمیکنن این واقعیت رو و خودشون رو pro player و .. معرفی میکنن و تا هی یه چیزی میشه میان میزنن تو سر ps2 و ps3 و ... امار و ارقام میدن و از موفقیت های ایکس باکس و مایکرو سافت بسی خوشحال میشن .. من میگم این خوشحالیشون دلیل دیگه ای داره این قدر بی انصاف نباشن شده قضیه نمک خوردن و نمک دون شکستن ..
اونوقت چرا که بزرگتر نیست ؟! شما اصلاً سری GT رو میشناسی ؟اون وقت چرا که بزرگتر نیست؟ بعد چه ربطی دران این 2 تا که شما gt رو برتر میدونی؟
اونوقت چرا که بزرگتر نیست ؟! شما اصلاً سری GT رو میشناسی ؟
http://www.polyphony.co.jp/english/list.html
به اين دليل که يه نسخه GT اندازه دو تا نسخه هيلو فروش داشته!
اولا شما که انقدر سنگ هیلو رو به سینه میزنی اول اسمش رو درست یاد بگیرچشم و گوشت رو بستی، همه قبول دارند که gt بازی خیلی بزرگ و قدرتمندی در سبک مسابقه ای است ولی هالو یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه و برترین مولتی پلیر رو هم داره
احتمال اینکه یه بازی ریسینگ بتونه از هالو بیشتر بفروشه خیلی خیلی کمه، بازی هر چی میخواد باشه اصلا خدای ریسینگ باشه، بازم به خاطر سبکش احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
من به شخصه از ریسینگ شبیه سازی خوشم نمیاد، نید فور اسپید رو ترجیح میدم، حالا چه فورزا باشه چه جی تی، خیلی هام مثل من
چشم و گوشت رو بستی، همه قبول دارند که gt بازی خیلی بزرگ و قدرتمندی در سبک مسابقه ای است ولی هالو یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه و برترین مولتی پلیر رو هم داره
احتمال اینکه یه بازی ریسینگ بتونه از هالو بیشتر بفروشه خیلی خیلی کمه، بازی هر چی میخواد باشه اصلا خدای ریسینگ باشه، بازم به خاطر سبکش احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
من به شخصه از ریسینگ شبیه سازی خوشم نمیاد، نید فور اسپید رو ترجیح میدم، حالا چه فورزا باشه چه جی تی، خیلی هام مثل من
چشم و گوشمو بستم؟!!!! به منبعی که دادم توجه کنچشم و گوشت رو بستی، همه قبول دارند که gt بازی خیلی بزرگ و قدرتمندی در سبک مسابقه ای است ولی هالو یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه و برترین مولتی پلیر رو هم داره
راست میگی؟اونوقت چرا که بزرگتر نیست ؟! شما اصلاً سری GT رو میشناسی ؟
http://www.polyphony.co.jp/english/list.html
کلا چند میلیون XBOX اون زمان فروخته شده بود؟GT3 به تنهايی 13 مليون نسخه فروش داشته يعنی اندازه کل سری فورزا و PGR روی هم!
يعنی اندازه مجموع فروش halo1 و 2!
مگه من پست شما رو نقل قول کردم؟ با تمسخر جواب منو میدی من که نمیتونم نگاهت کنم دوست عزیز!LEERY @
به اسم تاپیک توجه کن، ما اینجا در مورد آمار و میزان فروش بازی ها بحث میکنیم نه اینکه کدوم بازی بزرگتره, کدوم کوچکتر، هرچند سری GT عظمت بی همتایی رو در سبک خودش بدوش میکشه.
شما اصلاً ميدونی GT چيه؟
هيچ نسخه اصلی از اين بازی زير 9 مليون فروش نداشته!
GT3 به تنهايی 13 مليون نسخه فروش داشته يعنی اندازه کل سری فورزا و PGR روی هم!
يعنی اندازه مجموع فروش halo1 و 2!
پ.ن: هالو نه هيلو!
بهتره از گذشته بیاید بیرون .
الان چی بازم وضع همینه ؟
god of war 3 ، uncharted 1, 2 و heavy raine و killzone 2 و... ;کلا به اندازه هیلو 3 نفروختن .
GT5 هم که بیاد بیرون مطمئنا 5 میلیون بیشتر نمیفروشه .