آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

من کسیرو مسخره نکردم عزیز اینجوریم که شما میگی نیست گفتم خودم از سال 2007 ایکس باکس داشتم تازه چند وقته ps3 خریدم چون قبلا زورم نمیرسید پول گیم های ps3 رو بدم صحبت من اینه که این مساله باعث نشد کاری رو که خیلیا میکنن رو منم بکنم و هی هر جا میرم بگم ps3 اشغاله و xbox شاهکاره . ایکس باکس که خراب نمیشه که توپ توپ و ... از این حرفا نزدم ادم باید منصف باشه یه عده تو این سایت خودشون رو واسه 360 و مایکروسافت 7 تیکه میکنن که تنها دلیل همه این عشق ورزی ها گیم 2 هزار تومنی هست ولی قبول نمیکنن این واقعیت رو و خودشون رو pro player و .. معرفی میکنن و تا هی یه چیزی میشه میان میزنن تو سر ps2 و ps3 و ... امار و ارقام میدن و از موفقیت های ایکس باکس و مایکرو سافت بسی خوشحال میشن .. من میگم این خوشحالیشون دلیل دیگه ای داره این قدر بی انصاف نباشن شده قضیه نمک خوردن و نمک دون شکستن ..

عزیز ps3 داری خوش به حالت بازیهای خوبی داره، اگه کینکت نمی یومد به احتمال زیاد می خریدمش، چون ایکس باکسم دقایق آخر عمرشو سپری میکنه:-s تو کف چند تا بازی ps3 هستم مثل هیوی رین. ولی با اومدن کینکت نظرم عوض شد به شدت منتظر کینکت هستم چون به نظرم بهتره، ولی در کل باید اعتراف کنم که بازیهای انحصاری خفنی داره ولی از نظر قدرت سخت افزار فرق چندانی با هم ندارن. پول رو به رخ کشیدن هم فکر نکنم کار درستی باشه، درسته ps3 پول زیادی میخواد ولی نه اونقدر که شما می گید، اولا بازیهای دست دومش خیلی زیاده دوما آدم وقتی بازی اورجینال بخره دیگه هر گیمی در اومد رو نمیخره و تعداد گیمش محدود میشه.
در ضمن اگه تو نسل بعد ایکس باکس کپی نشه ولی پی اس 4 بشه من ایکس باکسو میخرم:)

اونوقت چرا که بزرگتر نیست ؟! شما اصلاً سری GT رو میشناسی ؟ :))
http://www.polyphony.co.jp/english/list.html

چشم و گوشت رو بستی، همه قبول دارند که gt بازی خیلی بزرگ و قدرتمندی در سبک مسابقه ای است ولی هالو یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه و برترین مولتی پلیر رو هم داره
احتمال اینکه یه بازی ریسینگ بتونه از هالو بیشتر بفروشه خیلی خیلی کمه، بازی هر چی میخواد باشه اصلا خدای ریسینگ باشه، بازم به خاطر سبکش احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
من به شخصه از ریسینگ شبیه سازی خوشم نمیاد، نید فور اسپید رو ترجیح میدم، حالا چه فورزا باشه چه جی تی، خیلی هام مثل من

چشم و گوشت رو بستی، همه قبول دارند که gt بازی خیلی بزرگ و قدرتمندی در سبک مسابقه ای است ولی هالو یکی از بزرگترین بازیهای تاریخه و برترین مولتی پلیر رو هم داره
احتمال اینکه یه بازی ریسینگ بتونه از هالو بیشتر بفروشه خیلی خیلی کمه، بازی هر چی میخواد باشه اصلا خدای ریسینگ باشه، بازم به خاطر سبکش احتمال خیلی خیلی خیلی کمه.
من به شخصه از ریسینگ شبیه سازی خوشم نمیاد، نید فور اسپید رو ترجیح میدم، حالا چه فورزا باشه چه جی تی، خیلی هام مثل من
اولا شما که انقدر سنگ هیلو رو به سینه میزنی اول اسمش رو درست یاد بگیر

دوما GT بدون هیچ هایپ و تبلیغی خیلی راحت 6-7 میلیون نسخه فقط تو اروپا فروش میکنه حالا دیگه بقیه جاها بماند.......

شما اصلاً ميدونی GT چيه؟

هيچ نسخه اصلی از اين بازی زير 9 مليون فروش نداشته!

GT3 به تنهايی 13 مليون نسخه فروش داشته يعنی اندازه کل سری فورزا و PGR روی هم!
يعنی اندازه مجموع فروش halo1 و 2!

پ.ن: هالو نه هيلو!

چشم و گوشمو بستم؟!!!! :)) به منبعی که دادم توجه کن

اونوقت چرا که بزرگتر نیست ؟! شما اصلاً سری GT رو میشناسی ؟ :))
http://www.polyphony.co.jp/english/list.html
راست میگی؟(:|
لازم نیست واسه من منبع بدی من خودم اینا رو میدونم.
یک نسخه cod هم به اندازه چند تا mgs فروخته پس از mgs بازیه بزگتریه!
من خودم gt رو دوست با اون حرفی که زدم نمیخواستم gt رو کوچیک نشون بدم میخواست بگم که هیلو و gt ربطی به هم ندارن.
کلا چند میلیون XBOX اون زمان فروخته شده بود؟
LEERY @
به اسم تاپیک توجه کن، ما اینجا در مورد آمار و میزان فروش بازی ها بحث میکنیم نه اینکه کدوم بازی بزرگتره, کدوم کوچکتر، هرچند سری GT عظمت بی همتایی رو در سبک خودش بدوش میکشه.
مگه من پست شما رو نقل قول کردم؟ با تمسخر جواب منو میدی من که نمیتونم نگاهت کنم دوست عزیز!

آخرین ویرایش:
LEERY @
به اسم تاپیک توجه کن، ما اینجا در مورد آمار و میزان فروش بازی ها بحث میکنیم نه اینکه کدوم بازی بزرگتره, کدوم کوچکتر، هرچند سری GT عظمت بی همتایی رو در سبک خودش بدوش میکشه.

شما اصلاً ميدونی GT چيه؟

هيچ نسخه اصلی از اين بازی زير 9 مليون فروش نداشته!

پ.ن: هالو نه هيلو!

بهتره از گذشته بیاید بیرون .
الان چی بازم وضع همینه ؟
god of war 3 ، uncharted 1, 2 و heavy raine و killzone 2 و... ;کلا به اندازه هیلو 3 نفروختن .
GT5 هم که بیاد بیرون مطمئنا 5 میلیون بیشتر نمیفروشه .

بهتره از گذشته بیاید بیرون .
الان چی بازم وضع همینه ؟
god of war 3 ، uncharted 1, 2 و heavy raine و killzone 2 و... ;کلا به اندازه هیلو 3 نفروختن .
GT5 هم که بیاد بیرون مطمئنا 5 میلیون بیشتر نمیفروشه .
:))
5 میلیون فقط فروش نسخه Prologue بازی بوده جناب!
یعنی نسخه دمو GT5 اندازه Forza 2,3 رو هم فروخته!

نمیشه مقایسه کرد حداقل نمیشه GT رو با بازی های دیگه اون هم غیر هم سبک مثل هیلو یا آنچارتد مقایسه کرد..

GT همیشه به خاطر اینکه کامل ترین بازی ممکن بوده طرفدارها و فروش بسیار خوبی داشته و داره و امسال هم قطعا فروش بالای 8 میلیون میکنه
من این امار رو که دیدم تعجب کردم که بازی عمده ترین فروشش رو تو اروپا و آمریکا کرده و در ژاپن که سازنده بازی هست فروش کمی داشته که نشان از خاص بودن بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or