آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

:))
5 میلیون فقط فروش نسخه Prologue بازی بوده جناب!
یعنی نسخه دمو GT5 اندازه Forza 2,3 رو هم فروخته!

چه قدر جالب نمیدونستم فورزا 2 و 3 رو هم 5 میلیون هم نفروختن . بهتره لینکه زیر رو ببینی :

HTML:
 http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=forza&publisher=&console=&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

فورزا 2 و 3 رو هم 7 میلیون 200 هزار نسخه فروختن که نشون میده آمارتون کاملا غلط هست .

یه نگاه هم به این لینک بندازید که فروش کل سری GT هست :

HTML:
http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=gran+turismo&publisher=&console=&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

نسخه prologue بازی GT5 کلا 3.9 میلیون نسخه فروخته . حالا این عدد کذایی بالای 5 میلیون را شما از کجا آوردید من نمیدونم والا .
من فن ایکس باکس نیستم ولی سری GT اخیرا اصلا خوب کار نکرده . آخرین نسخه که مخصوص psp بود و پارسال بیرون اومد یک افتضاح کامل تو سبک ریسینگ رو psp بود . من فکر کم بیشتر از 2 ساعت نسخه psp را نتونستم بازی کنم در صورتی که سونی ماه قبل از اون موتور استورم را روی psp عرضه کرد و خیلی هم خوب از کار دراومد .

چه قدر جالب نمیدونستم فورزا 2 و 3 رو هم 5 میلیون هم نفروختن . بهتره لینکه زیر رو ببینی :

HTML:
 http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=forza&publisher=&console=&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

فورزا 2 و 3 رو هم 7 میلیون 200 هزار نسخه فروختن که نشون میده آمارتون کاملا غلط هست .

یه نگاه هم به این لینک بندازید که فروش کل سری GT هست :

HTML:
http://www.vgchartz.com/worldtotals.php?name=gran+turismo&publisher=&console=&genre=&minSales=0&results=50&sort=Total

نسخه prologue بازی GT5 کلا 3.9 میلیون نسخه فروخته . حالا این عدد کذایی بالای 5 میلیون را شما از کجا آوردید من نمیدونم والا .
من فن ایکس باکس نیستم ولی سری GT اخیرا اصلا خوب کار نکرده . آخرین نسخه که مخصوص psp بود و پارسال بیرون اومد یک افتضاح کامل تو سبک ریسینگ رو psp بود . من فکر کم بیشتر از 2 ساعت نسخه psp را نتونستم بازی کنم در صورتی که سونی ماه قبل از اون موتور استورم را روی psp عرضه کرد و خیلی هم خوب از کار دراومد .

این برای بار بیست هزارم، اینجا امار از vgchartz نذارید همش اشتباهه! شما دنبال آمار GT میگردی اینجا رو ببین که آمار رسمیه

http://www.polyphony.co.jp/english/list.html

ولی سری GT اخیرا اصلا خوب کار نکرده . آخرین نسخه که مخصوص psp بود و پارسال بیرون اومد یک افتضاح کامل تو سبک ریسینگ رو psp بود .

نسخه PSP رو فراموش کن شما چون اصلاً بخش کوچکی از GT اصلی هم نیست، ضمناً بخش Career هم نداره نسخه PSP

من کسیرو مسخره نکردم عزیز اینجوریم که شما میگی نیست گفتم خودم از سال 2007 ایکس باکس داشتم تازه چند وقته ps3 خریدم چون قبلا زورم نمیرسید پول گیم های ps3 رو بدم صحبت من اینه که این مساله باعث نشد کاری رو که خیلیا میکنن رو منم بکنم و هی هر جا میرم بگم ps3 اشغاله و xbox شاهکاره . ایکس باکس که خراب نمیشه که توپ توپ و ... از این حرفا نزدم ادم باید منصف باشه یه عده تو این سایت خودشون رو واسه 360 و مایکروسافت 7 تیکه میکنن که تنها دلیل همه این عشق ورزی ها گیم 2 هزار تومنی هست ولی قبول نمیکنن این واقعیت رو و خودشون رو pro player و .. معرفی میکنن و تا هی یه چیزی میشه میان میزنن تو سر ps2 و ps3 و ... امار و ارقام میدن و از موفقیت های ایکس باکس و مایکرو سافت بسی خوشحال میشن .. من میگم این خوشحالیشون دلیل دیگه ای داره این قدر بی انصاف نباشن شده قضیه نمک خوردن و نمک دون شکستن ..

ببین عزیز شما چون خودت فن دو آتیشه سونی هستی فکر می کنی همه دارن به سونی توهین می کنن.نه دوست من......حداقل تو پستایی که قبل از پستی که شما دادی و همه رو مسخره کردی اینجور مطلبی نبود....... .

کسی در عظیم بودن ps2 در زمان خودش بحثی نداره ولی این که حالا ps3 مثه زمان ps2 بی رقیب نیس و wii هم فروش مفید خودش رو کرده و تقریبا اشباع شده(تو ژاپن) و یا اینکه این نسل x360 موفق بوده رو نمیشه کتمان کرد(حالا سه چراغ دادنش بله مشکله ولی موفقیت کلیش رو باید دید) ...... .

کلا علت اینکه من تو این فروم خیلی پست نمیدم همینه..متاسفانه هیچکس نظر دیگری رو برنمی تابه و همه هم همدیگه رو فن میدونن و البته x360 و مایکرو هم کلا بیشتر مسخره میشه....... .
کلا بحثهای بچه گانه ای که واقعا واسه فرومی با این سطح بالا تاسف آوره....... (البته من کلی گفتم منظور شما نیستی)

ببین عزیز شما چون خودت فن دو آتیشه سونی هستی فکر می کنی همه دارن به سونی توهین می کنن.نه دوست من......حداقل تو پستایی که قبل از پستی که شما دادی و همه رو مسخره کردی اینجور مطلبی نبود....... .

کسی در عظیم بودن ps2 در زمان خودش بحثی نداره ولی این که حالا ps3 مثه زمان ps2 بی رقیب نیس و wii هم فروش مفید خودش رو کرده و تقریبا اشباع شده(تو ژاپن) و یا اینکه این نسل x360 موفق بوده رو نمیشه کتمان کرد(حالا سه چراغ دادنش بله مشکله ولی موفقیت کلیش رو باید دید) ...... .

کلا علت اینکه من تو این فروم خیلی پست نمیدم همینه..متاسفانه هیچکس نظر دیگری رو برنمی تابه و همه هم همدیگه رو فن میدونن و البته x360 و مایکرو هم کلا بیشتر مسخره میشه....... .
کلا بحثهای بچه گانه ای که واقعا واسه فرومی با این سطح بالا تاسف آوره....... (البته من کلی گفتم منظور شما نیستی)
یعنی واقعا ۱۰ میلیون کنسول بازار یه کشور رو اشباع می کنه؟؟؟

اصلا بحث سر درست یا غلط بودن این حرف نیس حرف سر اینه که تا یکی میاد یه چیزی میگه از عضو تحریریه گرفته تا کابر عادی چنان آدمو به سخره می گیرن که آدم کلا حس بحث کردنش می پره:d
شما خودت هم چند مورد این بلا سرت اومده... .:d

مثلا کپی خور شدن x360 یا سه چراغه شدنش چه ربطی به موضوع اشباع wii تو ژاپن داشت؟؟؟که چی بشه........ .
خداییش خودت قبول داری که موضوعات بی ربطیه؟؟چون از ps3 انتقاد میشه پس یارو شد پراید سوار صاحب ps3 هم زانتیا سوار؟؟؟؟؟؟

ما اینجا به جای حرف زدن پست میدیم در نتیجه باید مواظب پستی که میدیم باشیم...شاید چند نفرو ناراحت کنه.......... .

خلاصه همین دیگه.....خیلی کشش نمیدم تا offtopic نشه......

بابا اينقدر ها هم vgchartz اماراش داغون نيست كه مي گيد توي e3 چندين تا از امارهايي كه دادن با امارهايي كه توي اين سايت بود هم خواني داشت

حالا باز نگيد فلان چيزش غلطه خودم مي دونم اما خيلي هاشم حدودا درسته خيلي هاشم غلط

نوشته شده توسط SaDrA-HhH
شما اصلاً ميدونی GT چيه؟

هيچ نسخه اصلی از اين بازی زير 9 مليون فروش نداشته!

GT3 به تنهايی 13 مليون نسخه فروش داشته يعنی اندازه کل سری فورزا و PGR روی هم!
يعنی اندازه مجموع فروش halo1 و 2!

پ.ن: هالو نه هيلو!
چرا که نه یکی از بهترین سری بازیهای شبیه سازی ریسینگ، شاید هم بهترینشون
منبع معتبر لطفا (جان من یه منبع از یه سایت معتبر)
بازم میگم فروش بالای gt3 تو کنسول ps2 بود که همه جای شیدا میشد، تو شهر کلوب محله ما 5 تا بود اون زمان ولی الان یه ps3 هم نیست، یه دونه 360 دارن تموم. خوب پس با توجه به تعداد زیاد کنسول باید هم زیاد میفروخت. هیلو یک و دو هم نباید زیاد میفروختن مگه چند تا ایکس باکس بود اون زمان؟
از شما هم شرمنده باشه هیلو(لاعقل شما آخرش گفتید)
نوشته شده توسط H!DeN
اولا شما که انقدر سنگ هیلو رو به سینه میزنی اول اسمش رو درست یاد بگیر

دوما GT بدون هیچ هایپ و تبلیغی خیلی راحت 6-7 میلیون نسخه فقط تو اروپا فروش میکنه حالا دیگه بقیه جاها بماند.......
داداش شرمنده اشتباه کردم ... نمی دونم فارسی چه طور مینویسن
دوما احتمالا شما جادوگر، پیشگو یا ستاره شناسی چیزی نیستید؟ قیافتون خیلی برام آشناس
نوشته شده توسط Kenji
این برای بار بیست هزارم، اینجا امار از vgchartz نذارید همش اشتباهه! شما دنبال آمار GT میگردی اینجا رو ببین که آمار رسمیه

http://www.polyphony.co.jp/english/list.html

نسخه PSP رو فراموش کن شما چون اصلاً بخش کوچکی از GT اصلی هم نیست، ضمناً بخش Career هم نداره نسخه
یه منبع میگی که کلا مال gt هست خوب از یه سایت بی طرف یه لینک بده ببینیم. در ضمن این لینکی که دادی کلا چند صفحه هست؟ به راحتی میشه شمرد. نکنه خودت ساختیش
فروش نسخه های قبلی رو نباید مقایسه کرد، چون gt تو کنسول فوق پرفروش ps2 بود در حالی که هیلو(هالو) تو کنسول کم فروش xbox بود
اصلا انتظار فروش رویایی رو نداشته باشید، امکان نداره مثل قدیم بفروشه ولی احتمالا کمی بیشتر از 5 میلیون بفروشه.
ولی خدایش سونی باید به فن هاش افتخار کنه، خیلی فن هستن خداییش
چشم و گوشمو بستم؟!!!! به منبعی که دادم توجه کن
مرده منبعت هستم، منبع قابل قبول نیست داداش

یه چیزی بگم، ما سعی بر آن داریم که واقع بین باشیم
همون جور که gt4 از فورزا 2 بهتر بود، انتظار میره gt5 هم از فورزا 3 بهتر باشه. ولی این دلیل بر بد بودن فورزا 3 و فروش بسیار بالای gt5 نیست.

البته برای اون دوستان خشنودی که بحث Halo vs GT (!) راه انداختند، بگم که فروش Halo انفجاریه (بر خلاف GT). یعنی مثلا تو همون ماه اول چندین میلیون میفروشه، در صورتی که GT از این لحاظ اصلا در حد هیلو نیست و توی مدت زمان طولانی به اون فروش میرسه.

این قضیه، مخصوصا برای ناشران فوق العاده اهمیت داره...:دی

قیمت GT 5 P فکر میکنم از بازی کامل کمتر بودا !
البته برای اون دوستان خشنودی که بحث Halo vs GT (!) راه انداختند،
البته به این دوستان خرسند و خجسته میگند:دی

پ.ن:=)) میگم چند درصد به دوستان پول میرسه؟جدا بگید اگه سودش خوبه منم تبلیغات GT5 رو شروع کنمlol

نه اشباع نمیکنه همه اینا بستگی داره! از یوزر های کنسول گرفته که بهشون بستگی داره تا کنسول خونگی بودن،قیمتش،طرز کنترل،نرم افزار هاش ،سیستم های انلاین و غیره که مشتری رو جذب میکنه!ولی بلاخره بازاری که به یک کشور خاص مربوط بشه محدود هست و بلاخره اشباع میشه.(البته به خساست ژاپنی ها هم ربط داره:دی)
بالاخره چی شد اشباع میکنه یا نمیکنه!!!!!
کشوری با این جمعیت چجوری یه کنسول با ده میلیون فروش بازارش اشباع میشه!!!!!
خدائیش اینجا نظراتی ادم میبینه در حد تیم ملی
wii اشباع شده! لک لک هم یپا داره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or