این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
كوارتر چهارم ميلادي ميخوره به كريسمس و فروش همه ي كنسولها با افزايش چشمگير مواجه ميشه.اصلآ مقايسه ي مناسبي رو انجام ندادي.دقت کنید 360 فقط تو سال اولی که به بازار اومد چیزی حدود 10 ملیون عدد به فروش رفت. کنسول 360 فقط تو فصل زمستون 2006(Q4 2006) حدودا 4.4 ملییون فروش داشته که PS3 تو این 10 ماه بزحمت تونسته به این آمار فروش برسه.
درسته اسم Playstation معروف تر از اسم Xbox هست ولي اونجا مثل ايران نيست كه تبليغات در مورد كنسولها ضعيف باشه. اطلاع رساني در آمريكا و ديگر كشورها در حدي هست كه مردم تنها به خاطر اسم Play Station نيان PS3 بخرن و به مقايسه 3 كنسول با هم بپردازن...يعني در واقع با آگاهي كامل خريد كنند.شما باید بدونید که هنوز طبق اماری که اقا رضا توی همین سایت قبلا گذاشته بودن ps2 یشترین کنسولی بود که باهاش بازی می شد.یعنی هنوز زنده است.و افرادی هستن که بدون توجه به اینها فقط می خواهن ps3 بخرن.شما خودتون هم باید می دونید که صدر نشینی 360 موقتی هست.و اقراد بعد از اینکه از دست ps2 خسته شدند می رن و ps3 می خرن.این اتفاق به نظر من 2 سال دیگه رخ می ده.یعنی زمانی که برای 3 بازی های زیادی عرضه شده و قیمتش به حدود 300 دلار رسید.و همچنین پشتیبانی از بلو ری این فروش را دو چندان می کنه.
اين مناطقي در دنيا تا كجا باشه! خب مثلآ ميگيم توي يك كشور اروپايي باشه. خب اونجا كه ايران نيست. ميره كنسول را پرت مينه تو صورت فروشنده و با استفاده از گارانتي كنسولش يه كنسول درست ديگه ميخره. يعني موضوع 3 چراغ قرمز ديگه مثل ايران رنگ قرمز پررنگ خطر رو به خودش نميگيره.یک چیز هم هست که به نظرم نشونی از محبوبیت و موفقیت بیشتر 360 در مقابل Ps3ـه. اینکه با وجود مشکلات سختافزاری زیاد و شناختهشده، باز هم تقاضا و فروش بالایی داره. حتی در مناطقی از دنیا بیشتر از PS3. یعنی هنوز خیلیها با اطلاع از اینکه خیلی از 360ها مشکل سه چراغ قرمز دارن، باز هم میرن این کنسولو میخرن.
حالا خوبه بررسی بشه که چرا تمایل به خرید 360 اینقدر بالاس، در حالی که PS3ها مشکلات سختافزاریشون خیلی کمتر از 360ـه.
نه.نميزاريم! (شوخي)راستی، يک امار کلی ميزاريد که تو کل دنيا DS چقد فروش کرده، چقد psp ؟؟؟
:smoke1:1-
2-برای من جالبه که برای نشون دادن امار فروش 360 شما امار شیپ را اعلام می کنید اما برای ps3 امار sold را اعلام می کنید.
360 تا پایان سال 2006 حدود 10.4 میلیون کنسول شیپ کرده. و تقریبا می شه گفت امار شیپ را اگر منهای 2 میلیون کنی امار خرید به دست می اید.یعنی چیزی حدود 8.5 میلیون فروش تا پایان سال 2006.پس می بینید زیاد فروش بالایی هم نبوده.در ضمن امار شیپ شده ps3 مثل اینکه در حدود 6.5 میلیون هستش.(اگه می خوای از حرفم مطمئن بشی به اقا کیانوش یه pm بده)
پ.ن:موضوع تاپیک اره منحرف می شه.
پ.ن:انقدر نیاید بگید شما ها هیچی حالیتون نیست.
نخیر هم فروش 360 تا پایان سال 2006 حدود 8.5 میلیون بود.:smoke1:
دوست عزیز من در هر دو مورد آمار فروش رو گفتم و نه آمار شیپ.
360 تا پایان سال 2006 حدودا 10 ملیون کنسول فروش کرده.
PS3 تا حالا 4.6 ملیون فروش کرده که من با ارفاق همش 5 ملیون عنوان کردم.
در ضمن بله آمار شیپ PS3 حدودا 6.5 ملیون هست ولی من اصلا با آمار شیپ کاری ندارم.
یک بار دیگه میگم همه آمارهایی که من دادم آمار فروش هست نه آمار شیپ.
دوست عزیز من در هر دو مورد آمار فروش رو گفتم و نه آمار شیپ.
360 تا پایان سال 2006 حدودا 10 ملیون کنسول فروش کرده.
PS3 تا حالا 4.6 ملیون فروش کرده که من با ارفاق همش 5 ملیون عنوان کردم.
فرزاد مگه npd نگفت که 10 ملیون sold کرده؟!
البته من تو سایتهای که خوندم دقیقا نوشته .approximately 10 Million Units sold
البته من تو سایتهای که خوندم دقیقا نوشته .approximately 10 Million Units sold
اگر حتی 8.5 ملیون تا آخر 2006فروخته شده باشه باز همین هم دوبرابره 4.5 ملیون فروش PS3 تا الان هست..
کلا منظور من اینه که 360 تو سال اولش بیشتر از PS3 فروش کرده بود و فعلا بازار دسته 360 هست. دیگه تو این که شکی نیست.
کلا تا حالا PS3 فروش ناامید کننده ای داشته.
این نقل از سایت مایکروسافت نبود، در هر صورت آمار فروش واقعی همه جا هست و کسی نمیتونه منکرش بشه.خب طبق معمول مایکرو خالی بسته.اینجوری می خواد وانمود کنه فروش خوبی داره و جذب طرفدار کنه.
شما به این نکته هم اشاره کن که 360 نصف PS3 قیمت داره در ضمن بدون رقیب وارد بازار شد!
چرا شک هست چون دیگه بازار دسته مایکرو نیست.نینتندو فعلا از مایکرو زده بالا.
چند وقت دیگه هم نوبت سونی هست.
فروشش کم بوده ولی نه این جور که شما می گی.سونی هنوز خیلی جا برایه پیش رفت داره.