آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

آمار فروش در ماه August هم توسط npd اعلام شد که در زیر مشاهده میکنید

Hardware Unit Sales
WII 403.6 K
NDS 383.3K
360 276.7K
PS2 202K
PSP 151.2 K
PS3 130.6K

Top 20 SKU's
360 MADDEN NFL 08 896.6K
PS2 MADDEN NFL 08 643.6K
360 BIOSHOCK 490.9K
PS3 MADDEN NFL 08 336.2K
WII PLAY W/ REMOTE 256.8K
WII METROID PRIME 3: CORRUPTION 218.1K
WII MARIO STRIKERS: CHARGED 147.4K
PS2 GUITAR HERO 2 W/GUITAR 145.4K
WII MARIO PARTY 8 138.3K
PS2 GUITAR HERO ENCORE: ROCKS THE 80S 127.1K
XBX MADDEN NFL 08
WII MADDEN NFL 08
NDS BRAIN AGE 2: MORE TRAINING IN MINUTES A
360 TWO WORLDS
NDS POKEMON DIAMOND VERSION
NDS HIGH SCHOOL MUSICAL: MAKIN THE CUT
360 GUITAR HERO 2 W/ GUITAR
PSP MADDEN NFL 08
NDS POKEMON PEARL VERSION
360 TIGER WOODS PGA TOUR 08

فروش 360 تو این ماه به لطف Bioshock خیلی زیاد شده بیشتر از 100000 دستگاه البته جای تعجبی هم نداشت و توی فروش بازیها هم نسخه Madden 360 از نسخه PS2 بیشتر فروخته که واقعا تعجب آور هست چه جور که یه بازی تو 360 که تقریبا4 یا5 میلیون تو آمریکا فروخته بیشتر از PS2 که نزدیک 40 یا 50 میلیون فروخته تونسته بیشتر بفروشه اونم بازیی که عشق آمریکایی هاست به نظر من اینا نشون دهنده محبوبیت فوق العاده 360 نزد آمریکایی ها داره

حالا خدا رحم کنه به آمار npd تو ماه September وقتی Halo 3 بیاد فروش 360 میره بالای 1 میلیون و تا آخر سال همون بالا میمونه با این حجم وسیع بازیهایی که ریلیز میشه(اینو خالی بستم:biggrin1: چون خسته شدم از بس دیدم Ds و Wii همیشه یا اولا یا دوم:sick:)

وقتی Halo 3 ریلیز شه مسلما تعداد زیادی خوده دستگاه هم به فروش میرسه این تعدادش فکر میکنین به حدی هست که Xbox از Wiiبزنه جلو؟!

امکانش هست باید منتظر باشیم ببینیم نتیجه چی میشه اینطوری لااقل واسه یه ماهم که شده wii شکست میخوره!:biggrin1:

وقتی Halo 3 ریلیز شه مسلما تعداد زیادی خوده دستگاه هم به فروش میرسه این تعدادش فکر میکنین به حدی هست که Xbox از Wiiبزنه جلو؟!
به نظر من عرضه ي هالو باعث نمي شه فروش 360 از Wii بيشتر بشه
طرفدارهاي هالو بيشتر در آمريكا هستند و اكثر دوستداران اين بازي احتمالا تا الان كنسول مورد نظر را تهيه كردن
GOOD LUCK

طرفدارهاي هالو بيشتر در آمريكا هستند و اكثر دوستداران اين بازي احتمالا تا الان كنسول مورد نظر را تهيه كردن
GOOD LUCK

این بازی باعث میشه تعداد زیادی خوده دستگاه هم بفروش بره مثلا تو یکی تاپیک خوندم گفتن حدود 400 هزار تا واسه همین پرسیدم;)

GOOD LUCK

دوست من اشتباه میکنی با یه سوال واست موضوع رو روشن میکنم!

بنظرت با اومدن mgs4 و ff xiii فروش ps3 بیشتر میشه یا نه؟ مطمئنن نمیگی که تا اون موقع هر کس ps3 بخواد خریده! پس فروش بیشتر میشه. هیلو هم واسه 360 مثل همین بازی ها میمونه;) و البته این بازی تو همه دنیا طرفدار داره حتی تو ژاپن!

آخرین ویرایش:
نگفتم فروش 360 نميره بالا
گفتم نه تا حدي كه Wii رو بگيره
يك بازي باعث موفقيت يك كنسول نميشه مثل MGS و FF در مورده PS3
ْGOOD LUCK

ببین در حالت عادی یه بازی کاری نمیتونه بکنه ولی جدیدا wii تونست 360 رو پشت سر بزاره الان هم یهو میخواد کلی 360 فروش بره پس احتمالش هست که واسه چند روز هم که شده 360 بازم پیش بیفته...

ببین در حالت عادی یه بازی کاری نمیتونه بکنه ولی جدیدا wii تونست 360 رو پشت سر بزاره الان هم یهو میخواد کلی 360 فروش بره پس احتمالش هست که واسه چند روز هم که شده 360 بازم پیش بیفته...
بله مگر اينكه 600-700 هزار تا يهو بفروشه تا Wii رو بگيره
GOOD LUCK

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or