این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
میشه بگید کدوم تاپیکه؟چیزی که ازش میترسیدم !! احتمال به گند کشیده شدن نسل بعد ( Ps4 , Xbox3 , ... ) داره روز به روز بیشتر میشه. اطلاعات بیشتر رو دوستان توی تاپیک مربوطه دادن.
وقتی Halo 3 ریلیز شه مسلما تعداد زیادی خوده دستگاه هم به فروش میرسه این تعدادش فکر میکنین به حدی هست که Xbox از Wiiبزنه جلو؟!
به نظر من عرضه ي هالو باعث نمي شه فروش 360 از Wii بيشتر بشهوقتی Halo 3 ریلیز شه مسلما تعداد زیادی خوده دستگاه هم به فروش میرسه این تعدادش فکر میکنین به حدی هست که Xbox از Wiiبزنه جلو؟!
این بازی باعث میشه تعداد زیادی خوده دستگاه هم بفروش بره مثلا تو یکی تاپیک خوندم گفتن حدود 400 هزار تا واسه همین پرسیدم
به نظر من عرضه ي هالو باعث نمي شه فروش 360 از Wii بيشتر بشه
طرفدارهاي هالو بيشتر در آمريكا هستند و اكثر دوستداران اين بازي احتمالا تا الان كنسول مورد نظر را تهيه كردن
GOOD LUCK
اتفاقا این کار می کنهبه نظر من عرضه ي هالو باعث نمي شه فروش 360 از Wii بيشتر بشه
طرفدارهاي هالو بيشتر در آمريكا هستند و اكثر دوستداران اين بازي احتمالا تا الان كنسول مورد نظر را تهيه كردن
GOOD LUCK
به نظر من عرضه ي هالو باعث نمي شه فروش 360 از Wii بيشتر بشه
GOOD LUCK
نگفتم فروش 360 نميره بالا
گفتم نه تا حدي كه Wii رو بگيره
يك بازي باعث موفقيت يك كنسول نميشه مثل MGS و FF در مورده PS3
ْGOOD LUCK
بله مگر اينكه 600-700 هزار تا يهو بفروشه تا Wii رو بگيرهببین در حالت عادی یه بازی کاری نمیتونه بکنه ولی جدیدا wii تونست 360 رو پشت سر بزاره الان هم یهو میخواد کلی 360 فروش بره پس احتمالش هست که واسه چند روز هم که شده 360 بازم پیش بیفته...