این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
نمیخواستم این پست را بزنم ولی بعد از مدتها اومد تو سایت میبینم که یک نفر قصد سبک کردن منا داره و خیلی مستقیم هم اشاره میکنه حق خودم دونستم چند تا نکته را یاد آوری کنم در مورد صحبت هایی که در سایت حمید رد و بدل شد در ضمن من این را میدونم که اگر کسی دیگری را به طرفدار متعصب معرفی شایسته اخطار هستش حالا هر کس که میخواد باشهبحث های فراوونی با طرفدارهای متعصب 360 داشتم که به هیچ عنوان نمیخواستن حرف درست رو قبول کنن.
یادمه یه زمانی توی وبلاگ حمید میگفتم کیفیت ساخت 360 پایینه و احتمال خراب شدنش خیلی زیاده، بچه هایی که اونجا میومدن یادشونه، اون موقع خیلی از همین طرفدارهای 360 میگفتن تو داری جوسازی میکنی که کسی 360 نخره!!!! حالا همون آدمها اینو میگذارن توی امضاشون:
راستی تا یادم نرفته اگه مثل این مثال ها خیلی وجود داره، فقط یکیشو بهم نشون بده که توی یک بازی نسخه 360 از نسخه PS3 بهتر باشه از نظر گرافیکی.
من preview بازیها رو اینجا کپی کردم. یک همچین چیزی رو برام مثال بزن که توش گفته باشه نسخه 360 بهتره.
ثالثا چطور بازی FN3 که از 360 (که به قول تو معماریش فرق داره) پورت شده برای PS3 از نظر گرافیکی حتی بهتر هم شده؟؟
ضمنا اختلاف بین قدرت 360 و PS3 از اختلاف بین Xbox و PS2 بیشتر هستش. بازی های 720p با فریم ریت 30 رو نمیشه با بازی های 1080p و فریم ریت 60 مقایسه کرد.
در ضمن یک نوشته بود که گفته سخت افزار PS3 حدود 3 یا 2 برابر XBOX 360 قدرت دارهضمنا به همه اونهایی که میگن GoW خیلی خفنه بگم که در حال حاضر خفن ترین بازی Motorstorm هستش که یک سر و گردن از همه بازیهای نشون داده شده دیگه بالاتره. اگه دوست داشتید بگید تا بازی های دیگه ای که از نسل اول PS3 هستن و گرافیک فوق العاده ای دارن رو بهتون معرفی کنم.
اگه به من بود به هیچ کس توصیه نمی کردم الان این کنسول رو بخره چون از نظر کیفیت تولید توی سطح خیلی پایینی هستش و اگه خدای نکرده کنسولی که 500-600 تومن پول بالاش میدید دچار مشکلی بشه، توی ایران دستتون به هیچ جا نمیرسه و حتی یه گارانتی ساده هم وجود نداره. پس اگه این کنسول رو نخریدید هنوز، یکمی دندون رو جیگر بگذارید تا کیفیت تولید بهتر بشه و گول کسانی که فقط به فکر جیب خودشون هستن و توی سایت های مختلف تبلیغات میکنن رو نخورید. یکمی صبر بهتر از اینه که خدای نکرده کلی پول بدهید و بعدشم ...
اگه این کنسول مشکل فنی توی تولید نداشت مطمئن باشید من، حمید رضا دشتی و ... هممون تا حالا این کنسول رو خریده بودیم
من قول ميدم تا كمتر از 6 ماه ديگر فروش Wii از 360 بيشتر خواهد شدبه نظر شما wii تو امریکا میتونه به 360 برسه؟ توجه کنید که halo3 هم داره میاد و 360 بازم ارزونتر میشه و wii هم نمیتونه با اون گرافیکش مدت زیادی دوام بیاره؟!
من قول ميدم تا كمتر از 6 ماه ديگر فروش Wii از 360 بيشتر خواهد شد
گرافيك پايين باعث كم فروخته شدن Wii نشده تا حالا
ضمن اين نكته كه فقط گيمر ها نيستند كه Wii را مي خرند و غير گيمر هم براش گرافيك مهم نيست تازه كلي هم كيف مي كنه (مثل اوايل خودمون)
فكر كنم نينتندو با يك كاهش قيمت ناگهاني بتونه در سال نو بازار رو قبضه كنه
GOOD LUCK
شما داری اشتباه میکنی چون اولا من اگه دقت کنی امریکا رو پرسیدم و طبق امار vgchart الان اختلاف wii و 360 حدود 2.5 میلیون هست که wii نمیتونه این اختلاف رو تو 6 ماهه پر کنه
اگه حرف شما درست باشه یعنی wii باید هر ماه 360 رو با اختلاف 400 هزار تا شکست بده که این غیر ممکنه تو همین ماه اختلاف 250 هزار تا بوده که من شرط میبندم با کاهش قیمتی که 360 داده و اومدن halo3 این اختلاف کمتر هم بشه
پ.ن:بهتر ادم الکی قول نده!:cheesygri