این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
علتش چیه؟سال وحشتناک برای کنسول های بازی در UK
View attachment 336906
Fallout 4 rules the roost in April | UK Monthly Charts
من فکر کنم نبود بازی بزرگ و پر سر و صدا باشه.علتش چیه؟
من فکر کنم نبود بازی بزرگ و پر سر و صدا باشه.
باز با عرضه GTA فروش ها میچسبه به سقفسال وحشتناک برای کنسول های بازی در UK
View attachment 336906
Fallout 4 rules the roost in April | UK Monthly Charts
[Bloomberg] Sales of FFXVI, VII Rebirth, and Foamstars failed to meet expectationsاین بازی کماکان دومین لانچ بزرگ یک بازی برای PS5 عه
برای FF16 هم همین حدس و گمان های جهت دار میومد که چند وقت بعدش آمار اسکوئر همه را رد کرد و اتفاقا از فروش بازی رو 5 خیلی هم راضی بودند.
تقریباً 700 هزار واحد دستگاه از پیشبینی فروش 60 میلیونی پلی استیشن ۵ عقب افتادن.
پیش بینی 21 میلیون بود در نهایت ps5 به رکورد 20.8 میلیون کنسول فروخته شده رسیدتقریباً 700 هزار واحد دستگاه از پیشبینی فروش 60 میلیونی پلی استیشن ۵ عقب افتادن.
نتایج خوب درآمدی رو در ۱۲ ماه گذشته ثبت کرده که اسپایدرمن ۲ بزگترین بازی عرضه شده از استودیو های داخلی خودش در ۱۲ ماه گذشته بوده.
امار پیش فروش psn امریکا۱۲ میلیون فروش برای Helldivers 2 و رسیدن به رکورد سریعترین فروش اولیه بین همه بازیهای فرستپارتی پلی استیشن، واقعاً آمار عجیبیه! البته نباید از انتشار بازی برای پیسی و استقبال حیرتانگیز پیسیگیمرها غافل شد، ولی بعید میدونم حتی یک نفر هم توی کل دنیا انتظار این موفقیت رو داشت. یعنی یادمه یه عده میگفتن بازی همون هفته اول میره زیر خاک و سونی باید به عنوان بازی پلاس به ملت بده که حداقل یه ذره مخاطب پیدا کنه، ولی در نهایت...
این gif که ملت توی ریستارا گذاشتن عالیه! عکسالعمل Arrowhead به Bungie:
والا HD2 فعلا پلیربیسش تو استیم فرق چندانی با D2 که الان وسط DLC آشغال و تاخیر خوردن DLC بعدی مونده نداره، تازه D2 بازی ای هست که کسی وقتی بازیش میکنه باید سالی ۱۰۰ دلار رو خرج کنه و راه پس و پیش نداره۱۲ میلیون فروش برای Helldivers 2 و رسیدن به رکورد سریعترین فروش اولیه بین همه بازیهای فرستپارتی پلی استیشن، واقعاً آمار عجیبیه! البته نباید از انتشار بازی برای پیسی و استقبال حیرتانگیز پیسیگیمرها غافل شد، ولی بعید میدونم حتی یک نفر هم توی کل دنیا انتظار این موفقیت رو داشت. یعنی یادمه یه عده میگفتن بازی همون هفته اول میره زیر خاک و سونی باید به عنوان بازی پلاس به ملت بده که حداقل یه ذره مخاطب پیدا کنه، ولی در نهایت...
این gif که ملت توی ریستارا گذاشتن عالیه! عکسالعمل Arrowhead به Bungie: