آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

وقتی از یه جایی دستمزد می‌گیرین، مثل تام وارن رفتار کنین که اون پول کاملاً حلال بشه و کارفرما از داشتن همچین کارمندی لذت ببره! :D
توی سه‌ماهه چهارم (Q4) در سال مالی گذشته یعنی ۲۰۲۲، سونی ۶.۳ میلیون PS5 فروخت که برای Q4، یه رکورد خفن و کم‌سابقه (شاید هم بی‌سابقه) به حساب میاد. امسال توی Q4، کنسول‌های کمتری نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل فروخته شد و این رقم به ۴.۵ میلیون رسید.
نکته مهم اینه که همین ۴.۵ میلیون هم یه رقم فوق‌العاده محسوب می‌شه و مثلاً PS4 در کل عمرش حتی یک بار هم به همچین عددی توی Q4 نرسیده بود و بهترین آمار ۳.۱ میلیون بوده! :D
از اون طرف فروش کل PS5 هم توی سال مالی ۲۰۲۳ به ۲۰.۸ میلیون واحد رسیده که درسته پایین‌تر از پیش‌بینی سونی بوده، ولی رکورد فروش سالانه PS5 رو شکسته و همین‌طور بالاتر از بهترین رکورد سالانه PS4 (یعنی ۲۰ میلیون) بوده.
همه اینا هم در حالی هست که قیمت کنسول هنوز پایین نیومده (حتی توی یه مقطعی بالاتر هم رفت! :|). یعنی PS4 توی بازه زمانی مشابه دو بار کاهش قیمت دائمی داشت (نه تخفیف کوتاه‌مدت) و مدل پرو هم اومده بود، ولی PS5 بدون کاهش قیمت این وضعیت رو داره.
حالا تام وارن به عنوان یکی از جان‌برکفان مایکروسافت، یه جوری توئیت زده که اگه کسی در جریان نباشه، فکر می‌کنه بزرگ‌ترین شکست تاریخ پلی استیشن رقم خورده و قراره آخر هفته برای همیشه تعطیل کنن برن خونه‌شون! :D

459414_24sad3d.jpg

آخرین ویرایش:
وقتی از یه جایی دستمزد می‌گیرین، مثل تام وارن رفتار کنین که اون پول کاملاً حلال بشه و کارفرما از داشتن همچین کارمندی لذت ببره! :D
توی سه‌ماهه چهارم (Q4) در سال مالی گذشته یعنی ۲۰۲۲، سونی ۶.۳ میلیون PS5 فروخت که برای Q4، یه رکورد خفن و بی‌سابقه به حساب میاد. امسال توی Q4، کنسول‌های کمتری نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل فروخته شد و این رقم به ۴.۵ میلیون رسید.
نکته مهم اینه که همین ۴.۵ میلیون هم یه رقم فوق‌العاده محسوب می‌شه و مثلاً PS4 در کل عمرش حتی یک بار هم به همچین عددی توی Q4 نرسیده بود و بهترین آمار ۳.۱ میلیون بوده! :D
از اون طرف فروش کل PS5 هم توی سال مالی ۲۰۲۳ به ۲۰.۸ میلیون واحد رسیده که درسته پایین‌تر از پیش‌بینی سونی بوده، ولی رکورد فروش سالانه PS5 رو شکسته و همین‌طور بالاتر از بهترین رکورد سالانه PS4 (یعنی ۲۰ میلیون) بوده.
همه اینا هم در حالی هست که قیمت کنسول هنوز پایین نیومده (حتی توی یه مقطعی بالاتر هم رفت! :|). یعنی PS4 توی بازه زمانی مشابه دو بار کاهش قیمت داشت و مدل پرو هم اومده بود، ولی PS5 بدون کاهش قیمت این وضعیت رو داره.
حالا تام وارن به عنوان یکی از جان‌برکفان مایکروسافت، یه جوری توئیت زده که اگه کسی در جریان نباشه، فکر می‌کنه بزرگ‌ترین شکست تاریخ پلی استیشن رقم خورده و قراره آخر هفته برای همیشه تعطیل کنن برن خونه‌شون! :D

459414_24sad3d.jpg
تام وارن از واحد مرکز خبر EA

وقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
من این اخبار مهم شدن پلی تایم بازی ها بجای فروششون رو میخونم، میخوام مخ این مدیران رو خورد کنم! آخه چه مسخره بازیه که من وقتی 800 ساعت بازی کنم بهتر از اینکه 8 ساعت بازی با کیفیت کنم. دیگه من که دارم پول خرید بازی رو میدم، چیکار دارید چندساعت بازی میکنم؟:|

• Like
Reactions: Scαrface
وقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
متاسفانه گیمرهای نسل z الان عمده گیمرهای جامعه کل گیمینگ رو تشکیل میدن و سلایق عمده شون هم بازیهای انلاین و لایو سرویسه

Final Fantasy VII Rebirth معلومه....برای PS5 فقط عرضه شده انحصاری!!!! که فروشش باید هم کم باشه نمیدونم چه انتظاری داشتی از بازی که انحصاری شده + رو PS4 هم نیومد + سبک مخصوص خودش داره قرار بود زیاد بفروشه!
اگه انحصاری نبود تا الا راحت بالای 5-6 میلیونی میفروخت
از اونطرف هم Alan Wake 2 بخاطر Survival horror بودنش هرچقدر هم عالی باشه طرفدار کم داره یکیش خوده من:D کلا از بازی های خیلی ترسناک اینا خوشم نمیاد outlast و.....
خیلی ها هم مثل من هست از این سبک بازیها خوششون نمیاد و معمولا همچین گیم های فوق اش یه 5 میلیون بفروشن!خلاصه ریسک بزرگی همچین گیم تو این سبک بسازی برای همین یه بازی موفق از نظر فروش تو این سبک نمیبینم...!
حالا این وسط شاید بگید چرا Resident Evil مثل چی میفروشه که دلیل داره یکی برندی که این بازی داره و همه از بچگی باهاش بزرگ شدن دلیل دیگه هم اکشنتر بودن بازی هست من نسخه 4 رمیک نسخه 3 و... با سخترین درجه تموم کردم اصلا و ابدا ترسناک اینا نبودن:Dنه جامپ اسکیپی داشت نه...
خلاصه فروش اینا کاملا معلوم بود...

جدا با این وضعیتی که من از ویدیوگیم الان دارم میبینم احتمالا بعد این نسل کلا گیم رو بزارم کنار. آینده ی این صنعت حداقل برای مایی که دنبال بازی داستان محور هستیم و از بازی‌های گس خوشمون نمیاد خیلی وحشتناکه. یه جی تی ای و بازی‌های ناتی و سانتا و رزیدنت ایول هارو بزنیم و بریم کنار:((

قبلا بارها گفتم وضعیت صنعت گیم برای گیمرای کلاسیک مثل ما تو این فروم، روز به روز بیشتر داره به قهقرا میره.
من این نسل اینارو بازی کنم دیگه میتونم کفشارو آویزون کنم.

Little Nightmares 3
RE9
GTA 6
Tsushima 2
Naughty Dog new IP
Max Payne Remake
Cory Barlog new IP
Tlou 3

همینارو بازی کنم دیگه چیزی از گیم نمیخوام و میتونم به رستگاری برسم.
...لق گیمرای نسل زی امروزی با اون سبک بازیهای مزخرف بپر بپر و کیل بگیر که دوست دارن.

به نظرم بازی‌های ایندی با پیشرفت تکنولوژی می‌تونن به مرور جای بازی‌های سنتی‌تر رو بگیرن. صنعت aaa روز به روز ریسکی‌تر می‌شه و بازی‌های ریسکی بینشون کمتر و کمتر می‌شه. قبل از گس مشکل شخصی من با اکثر بازی‌های سینگل پلیر چند سال اخیر اینه که از ریسک کردن و جدید بودن می‌‌ترسن. بالاخره وقتی پروسه ساخت بازی انقدر طولانی‌تر بشه و مخارجش هم بیشتر بشه، معلومه اکثر سازنده‌ها هم از ریسک کردن پرهیز می‌کنن. وقتی هم هیچ ریسکی در کار نباشه دیگه برای من به شخصه خیلی فرقی نمی‌کنه بازی‌ها گس باشن یا نباشن. برای من تکرار تکراره.

اما همین چند روز پیش Indika رو تموم کردم و برام تبدیل شد به یکی از بهترین بازی‌های این نسل. به نظرم به مرور بازی‌های ایندی و aa محبوب‌تر و جاافتاده‌تر می‌شن و اون فقدانی که قراره تو بازی‌های aaa حس بشه رو پر می‌کنن. آره Indika مثل بازی‌های aaa شاید پالیش نباشه، اما هم گرافیک خوبی داره و هم چیزای جدیدی برای ارائه داره. به نظرم خیلی از کسایی که دارن از aaa گلایه می‌کنن و می‌خوان کل گیمینگ رو کنار بذارن تنها راهشون اینه که به سمت چنین بازی‌هایی برن. همون طور که اگه از فیلمای بلاک باستر و هالیوودی خسته شدین باید برین سراغ سینمایی که وجود داره، چیزای جالبی هم برای ارائه داره، اما صرفا به اندازه کافی تو دید نیست. من نمی‌تونم بگم سینمای امروز دیگه برای من چیزی نداره چون فیلمای شناخته شده به سلیقه‌م نمی‌خورن. همین دیشب فیلم Inside the Yellow Cocoon Shell رو دیدم و خیلی هم لذت بردم.

اینی که یـ سری از بازیا به هر دلیلی فروششون ضعیف بوده چه ربطی به موفقیت Helldiver 2 داره ؟ سال 2023 یکی از رویایی ترین سال های اخیر ویدو گیمینگ بود و پرفروش ترین بازی تو اون سال تماما سینگل پلیر بود حالا چون یـ سری بازیا به خاطر نحوه مارکتینگشون و تصمیمات نادرست اونجور که باید شاید دیده نشدن بیایم تعمیم بدیمش به کل صنعت گیمینگ کاملا بی انصافی ـه . کپکام داره سال به سال رکورد فروش میزنه اونم با فروش همین بازیای سینگل پلیر خلاصه صنعت گیمینگ همیشه از این پایین بالایی ها داشته پر بوده از بازیای سینگل پلیر و انلاین که فیل شدن نتوستن دووم بیارن .جا واسه همه نوع طیفی هست و بازیای سینگل پلیر هم قرار نیست جایی برن فقط همیشه قرار نیست همه چیز بر وقف مراد شما و بازیای مورد علاقه شما باشه همین
========================================================================
Helldiver 2 واقعا مستحق این همه تعریف و تمجید و فروش بود و هرچی فروخته نوش جون سازنده هاش . بازی به معنای واقعی کلمه کامیونتی محور بود و من تا حالا تو عمرم اینقدر یـ کامیونتی متحد و سرزنده ندیده بودم به معنای واقعی breathe in the fresh air بود .

اینی که یـ سری از بازیا به هر دلیلی فروششون ضعیف بوده چه ربطی به موفقیت Helldiver 2 داره ؟ سال 2023 یکی از رویایی ترین سال های اخیر ویدو گیمینگ بود و پرفروش ترین بازی تو اون سال تماما سینگل پلیر بود حالا چون یـ سری بازیا به خاطر نحوه مارکتینگشون و تصمیمات نادرست اونجور که باید شاید دیده نشدن بیایم تعمیم بدیمش به کل صنعت گیمینگ کاملا بی انصافی ـه . کپکام داره سال به سال رکورد فروش میزنه اونم با فروش همین بازیای سینگل پلیر خلاصه صنعت گیمینگ همیشه از این پایین بالایی ها داشته پر بوده از بازیای سینگل پلیر و انلاین که فیل شدن نتوستن دووم بیارن .جا واسه همه نوع طیفی هست و بازیای سینگل پلیر هم قرار نیست جایی برن فقط همیشه قرار نیست همه چیز بر وقف مراد شما و بازیای مورد علاقه شما باشه همین
========================================================================
Helldiver 2 واقعا مستحق این همه تعریف و تمجید و فروش بود و هرچی فروخته نوش جون سازنده هاش . بازی به معنای واقعی کلمه کامیونتی محور بود و من تا حالا تو عمرم اینقدر یـ کامیونتی متحد و سرزنده ندیده بودم به معنای واقعی breathe in the fresh air بود .
فروش کدوم بازیا ضعیف بوده؟
Spiderman 2 تو ۴ ماه ۱۰ میلیون نسخه
رگناروک ۱۵ میلیون نسخه
فوربیدن وست بیش از ۱۰ میلیون

فکر کنم اصلا بحث رو نگرفتی .. بازیهای سینگل پلیر بلاک باستری که گیمرای کلاسیک باهاشون بزرگ شدن روز به روز دارن کمتر میشن به دلیل طولانی شدن توسعه بازیها بقول شرایر ۵ تا ۷ سال برای هر بازی AAA .

درد اصلی اینه

از طرفی بازیهای گس مرتبا ترند میشن و خیلی داره راجبشون زیاد از حد حرف زده میشه. البته که کمپانی های بازیسازی هم دوس دارن زودتر به سود برسن . اگرچه ریسک بازیهای گس بسیار بالاست و خیلی هاشون هم شکست میخورن.
مثل:

https://x.com/InsiderGamingIG/status/1790407937665421357

من نمیخوام بگم هلدایورز بازی خوبی نیست اتفاقا بازی خوبیه ولی دلیل این همه خبر اطراف این بازیو نمیفهمم.

کجاست اون روزهایی که تو همین فروم تاپیک ها مرتب برای تحلیل و هم صحبتی برای داستان بازیها جلو میرفت. برای تحلیل شخصیت کرکترهای که عاشقشون بودیم.
اصلا شما میبینی کسی دیگه تو تاپیک بازیها راجب داستان بازیا حرف خاصی بزنه؟ چندتایی بازیهای سونی فقط اونم یکی دوماه اول لانچ وگرنه زود فراموش میشن. حتی همین هلدایورز هم تو سوشیال مدیا دیگه راجب خود بازیش حرفی زده نمیشه همش شده حاشیه حاشیه حاشیه ...
من نمیدونم این صحبتا چه دخلی به هلدایورز داشت اسم اینو آوردی اصلا. با اینکه همین الانشم مشکلی ندارم با بازیهای گس ولی واقعا دوست داشتم از شر این مدل بازیها خلاص می‌شدیم صرفا دارم رویای خودم را میگم البته که این اتفاق نمیفته

منبعش رو هم بگذارید
منبعش خود گزارش های مالی شرکت هاست .

-----------------------

جالبه تا الان روند تاپیک همین گذاشتن اسکرین شات ها بوده ولی یبار نگفته شده منبع رو بذارید حالا یه کمپانی نتونسته حتی ۱ میلیون کنسول بفروشه روند تغییر کرد :)

منبعش رو هم بگذارید
Sales-Age - Jim's Legacy: (LTD) PS5 59.3 m | (YTD) PS5 4.5m, NSW 1.96m, XBS 0.8 m; Profit G&NS 700$ m , Nintendo $426 m, Activision ($350)

...

ماه‌ها پس از عرضه، تقاضا برای خرید پلی‌استیشن پورتال همچنان بیشتر از میزان تولید این وسیله جانبی کنسول PS5 است.

مت پیسکاتلا از تیم Circana (با نام سابق NPD) می‌گوید میزان فروش PlayStation Portal در بازار فراتر از انتظار است. او می‌پذیرد که در ابتدا پلی استیشن پورتال را دست کم گرفته بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or