این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
تام وارن از واحد مرکز خبر EAوقتی از یه جایی دستمزد میگیرین، مثل تام وارن رفتار کنین که اون پول کاملاً حلال بشه و کارفرما از داشتن همچین کارمندی لذت ببره!
توی سهماهه چهارم (Q4) در سال مالی گذشته یعنی ۲۰۲۲، سونی ۶.۳ میلیون PS5 فروخت که برای Q4، یه رکورد خفن و بیسابقه به حساب میاد. امسال توی Q4، کنسولهای کمتری نسبت به بازه زمانی مشابه در سال قبل فروخته شد و این رقم به ۴.۵ میلیون رسید.
نکته مهم اینه که همین ۴.۵ میلیون هم یه رقم فوقالعاده محسوب میشه و مثلاً PS4 در کل عمرش حتی یک بار هم به همچین عددی توی Q4 نرسیده بود و بهترین آمار ۳.۱ میلیون بوده!
از اون طرف فروش کل PS5 هم توی سال مالی ۲۰۲۳ به ۲۰.۸ میلیون واحد رسیده که درسته پایینتر از پیشبینی سونی بوده، ولی رکورد فروش سالانه PS5 رو شکسته و همینطور بالاتر از بهترین رکورد سالانه PS4 (یعنی ۲۰ میلیون) بوده.
همه اینا هم در حالی هست که قیمت کنسول هنوز پایین نیومده (حتی توی یه مقطعی بالاتر هم رفت! ). یعنی PS4 توی بازه زمانی مشابه دو بار کاهش قیمت داشت و مدل پرو هم اومده بود، ولی PS5 بدون کاهش قیمت این وضعیت رو داره.
حالا تام وارن به عنوان یکی از جانبرکفان مایکروسافت، یه جوری توئیت زده که اگه کسی در جریان نباشه، فکر میکنه بزرگترین شکست تاریخ پلی استیشن رقم خورده و قراره آخر هفته برای همیشه تعطیل کنن برن خونهشون!
رسما نابود کردند Xbox رو
من این اخبار مهم شدن پلی تایم بازی ها بجای فروششون رو میخونم، میخوام مخ این مدیران رو خورد کنم! آخه چه مسخره بازیه که من وقتی 800 ساعت بازی کنم بهتر از اینکه 8 ساعت بازی با کیفیت کنم. دیگه من که دارم پول خرید بازی رو میدم، چیکار دارید چندساعت بازی میکنم؟وقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
متاسفانه گیمرهای نسل z الان عمده گیمرهای جامعه کل گیمینگ رو تشکیل میدن و سلایق عمده شون هم بازیهای انلاین و لایو سرویسهوقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
Final Fantasy VII Rebirth معلومه....برای PS5 فقط عرضه شده انحصاری!!!! که فروشش باید هم کم باشه نمیدونم چه انتظاری داشتی از بازی که انحصاری شده + رو PS4 هم نیومد + سبک مخصوص خودش داره قرار بود زیاد بفروشه!وقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
قبلا بارها گفتم وضعیت صنعت گیم برای گیمرای کلاسیک مثل ما تو این فروم، روز به روز بیشتر داره به قهقرا میره.وقتی میبینم هل دایورز 2 رکورد سریع ترین فروش پلی استیشن رو زده 12 میلیون فروخته ولی فاینال 7 ریبرث ، آلن ویک 2 و کلی بازی درجه یک دیگه ته تهش 2-3 میلیون فروختن 2 ریال سود ندادن به سازنده های بدبختشون میخوام بزنم صفحه مونیتورم رو خورد کنم ... واقعا نجاست خونه شده دنیای گیم .
فروش کدوم بازیا ضعیف بوده؟اینی که یـ سری از بازیا به هر دلیلی فروششون ضعیف بوده چه ربطی به موفقیت Helldiver 2 داره ؟ سال 2023 یکی از رویایی ترین سال های اخیر ویدو گیمینگ بود و پرفروش ترین بازی تو اون سال تماما سینگل پلیر بود حالا چون یـ سری بازیا به خاطر نحوه مارکتینگشون و تصمیمات نادرست اونجور که باید شاید دیده نشدن بیایم تعمیم بدیمش به کل صنعت گیمینگ کاملا بی انصافی ـه . کپکام داره سال به سال رکورد فروش میزنه اونم با فروش همین بازیای سینگل پلیر خلاصه صنعت گیمینگ همیشه از این پایین بالایی ها داشته پر بوده از بازیای سینگل پلیر و انلاین که فیل شدن نتوستن دووم بیارن .جا واسه همه نوع طیفی هست و بازیای سینگل پلیر هم قرار نیست جایی برن فقط همیشه قرار نیست همه چیز بر وقف مراد شما و بازیای مورد علاقه شما باشه همین
========================================================================
Helldiver 2 واقعا مستحق این همه تعریف و تمجید و فروش بود و هرچی فروخته نوش جون سازنده هاش . بازی به معنای واقعی کلمه کامیونتی محور بود و من تا حالا تو عمرم اینقدر یـ کامیونتی متحد و سرزنده ندیده بودم به معنای واقعی breathe in the fresh air بود .
منبعش خود گزارش های مالی شرکت هاست .منبعش رو هم بگذارید
Sales-Age - Jim's Legacy: (LTD) PS5 59.3 m | (YTD) PS5 4.5m, NSW 1.96m, XBS 0.8 m; Profit G&NS 700$ m , Nintendo $426 m, Activision ($350)منبعش رو هم بگذارید