این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
رفیق من آمار دقیق تر رو برای مقایسه بهتر گذاشتم وگرنه هیچ اظهار نظری نداشتم که شکست خورده یا موفق شده.وضعیت PSVR2 هم حداقل تا آخر سال میلادی باید صبر کرد و آمار رو دید چون فروش دستگاه فعلا خارج از فصل تعطیلات بوده است.خوب دوست عزیز پنج ماه شده و psvr2 فروشش شکست خورده؟!
من گفتم psvr2 خوب فروخته
انتظارات سونی زیاد بوده!
.
بقیه چیزا دیگه وارد مغالطه میشه!
مثل اینکه من بیام بگم امار فروش زمانی که تقریبا psvr1 اومد، حدود 47 میلیون ps4 فروخته شده بود و زمانی که psvr2 اومد 32 میلیون ps5 فروخته شده
View attachment 288542
اگه قرار بود سرنوشتش مثل اینا بشه بنظرم همون زمان PSVR و ... این اتفاق میوفتاد که الان خیلی وقت میگذره از اون موقع.وی آر هم به سرنوشت ویتا و کینکت دچار میشه کلا این بازار ظرفیت دستگاه جانبی گرونتر از کنسول نداره
به همین سادگی ها هم نیست! وقتی دیوایسی رو انحصاری کنه با این قیمت معقول در برابر بقیه رقبا این احتمال باید داد که دیوایس رو داره با ضرر میفروشه و جبران ضرر از فروش بازیها و فروش بیشتر کنسولش هستش. اگه به احتمال کمی بخواد برای PC عرضش کنه قطعا قیمت متفاوت میشه و اینم چالش های خودشو رو داره.در صورتی که اگه ساپورت واسه پی سی بده همون اول PSVR2 میره جز بهترین انتخابا واسه PCVR چون داره اکثر قابلیت های پرچمدارا رو با قیمت پایین تر ارائه میده در عین حال کلی بازی مختلف بالافاصله واسش موجود میشه، کارایی های غیر گیمینگ یا متاورسی هم قطعا میشه ازش کشید وقتی به سخت افزار PS5 وابسته نباشه.
در خصوص PSVR2 یک نکته ای هست که ندیدم بهش جایی اشاره بشه که به نظرم به شدت تو فروش تاثیر گذاره.
سونی در یک اقدام عجیب تصمیم گرفت فروش PSVR2 در آمریکا رو تنها محدود به سایت خودش بکنه و این یعنی این که عملا خرید PSVR2 از طریق هیچ کدوم از خرده فروش ها اعم از آمازون، گیم استاپ، بست بای، والمارت و... در آمریکا تا به این لحظه امکان پذیر نیست. (چند جا تو ردیت خوندم گفته بودن احتمالا از اواخر آپریل یا می فروش رو تو خرده فروشی ها شروع کنند.)
با در نظر گرفتن این که درصد زیادی از خریداران VR headset هارو کژوال گیمر ها ترجیح میدن و به شدت برای این گروه جذابیت داره، این حرکت یک نوع خودکشی محسوب میشه برای سونی و قطعا خیلی تو فروش تاثیر میذاره.
همین الان کافیه به ردیت یک سر بزنید و هزاران پست رو پیدا میکنید که ملت منتظر عرضه VR در خرده فروشی ها هستند.
دلایل مختلفی هم داره از معروف نبودن سایت خرده فروشی سونی گرفته تا ریترن پالیسی نسبتا ضعیف و یا حتی علاقه به خرید سخت افزار به صورت فیزیکی و کاستومر سرویس نه چندان خوب در مقایسه با مثلا بست بای.
حالا من نمیگم این که دو میلیون فروش نداشته تا به امروز دلیلش این حرکت سونی بوده، اما قطعا این سیاست هم بدون تاثیر نیست.
آره تو کانادا و استرالیا رو دیدم که همه جا میفروشند اما آمریکا که بازار اصلیه نه.خیلی عجیبه این حرکت ولی توی کانادا توی همه خرده فروشیا موجوده تازه باندل گاد هم ۷۰ دلار تخفیف زدن
این که باز شده حدود 25 میلیون
این که باز شده حدود 25 میلیون
تو 4 سال نگاه کنی بهش آره پنج برابر شده ، اما تو یکی دوسال اخیر یا درجا زده یا حتی کمتر هم شده!