آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

\/\/\/\/
چند وقت پیش یکی از مدیرای PlatinumGames گفت به هیچ وجه بیخیال Babylon's Fall نمیشن خلاصه که اینا فقط یـ چیز از لایو سرویس و کامبک زدن شنیده بودن چنان نقره داغ شدن که تا عمر دارن یادشون نمیره

آخرین ویرایش:
به نظر من 2 تا دلیل داره
یکیش گیم پس هست که اون موقع نبود
به نظر من گیم پس برای یوزرهای کژوال و افراد با درآمد کم خیلی خوب عمل کرده
البته من خودم با اینکه کنسول ندارم هنوز ولی جوگیر شدم و یدونه 3 ساله آلتیمیت گرفتم منتها بعدش دیدم به درد من نمیخوره
چون گیم پس سیستم اجاره بازی هست و شما صاحب بازی نمیشین
با اراده مایکروسافت هم میاد و میره بازیهاش
مورد دیگه هم قیمت سرسام آور سیستم های جدید هست که اونور هم یوزرها رو سردرگم کرده
من خودم بعد عمری پی سی فن بودن عطاش رو به لقاش بخشیدم و کلا سیستم بازی رو گذاشتم کنار
و با اینکه معتقد بودم فروش بازی روی پی سی کنسول مایکروسافت رو بی معنی میکنه ولی الان میبینم هر کسی نمیتونه هر 2 سال 200 تومن پول سیستم بده
خود من داشته باشم هم نمیدم
هم اینتل هم انویدیا شدید دارن سو استفاده میکنن و فرو میکنن تو پاچه ملت
الان هم فقط گیم ها رو میخوام رو کنسول بازی کنم
اینکه کنسول به صرفه و اقتصادی هست شکی درش نیست ولی هر دو سال 200 تومن سیستم بستن !!!
من 6 سال پیش سیستم بستم با مشخصات زیر
intel 6700k
ram 16gb
vga gtx 1080
main z170 hero asus
تازگی سیستم رو عوض کردم
همین الانشم با 40 تومن میشه سیستمی بست که از کنسول ها بهتر باشه و راحت تا 5 سال دیگه جوابه
نیاز نیست حتما 3090 بخری بگی من پی سی گیمرم
شما یک دونه 3070ti بخری 25 تومن تا پایان نسل از کنسول ها کلی جلوتری ضمن اینکه گرافیک کلی بک وارد و گیم رایگان و آنلاین های بی نظیر مثل dota هم در اختیار داری
همچنین شبیه ساز کنسول های گذشته البته شاید برای خیلی مهم نباشه ولی برای من خیلی مهمه

سایت آی‌تی بازار گزارشی از بازار آی‌تی ایران منتشر کرده و بخشی از اون هم به کنسول‌ها مربوطه

ممکنه این گزارش دقیق باشه یا نباشه که من اینش رو نمی‌تونم با قطعیت بگم و کمی تا قسمتی هم با عقل جور درنمیاد. اما به هر حال یه اطلاعاتی رو منتشر کرده.

گزارش سالانه 1400 آی تی بازار از تحولات بازار آی تی ایران

نکات مربوط به گیمینگش اینه:
پرفروش‌ترین کنسول‌های نو در سال ۱۴۰۰
PS3
PS4
Xbox one X

پرفروش‌ترین کنسول‌های دست دوم:
PS2
PS3

و در نهایت هم اعلام کرده فروش کنسول‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به دو سال گذشته اون ۷۰٪ کاهش پیدا کرده.

نینتندو گفته انتظار داره تو سال مالی پیش رو 21 میلیون دستگاه دیگه سوییچ بفروشه

حقیقتا دیگه منم نمیدونم چجوری، ولی اگه بتونن فروش کنسول به 129 میلیون دستگاه میرسه :D

Metroid Dread هم رسما پرفروش ترین بازی تاریخ سری شد.

گزارش مالی کپکام:

View attachment 254537

در مورد RE Village:

IMG_۲۰۲۲۰۵۱۱_۲۲۰۰۰۰.jpg

Village بیشترین و سریعترین میزان فروش رو توی سری توی سال اول عرضه داشته. رکوردی که قبلا متعلق به ریمیک RE2 بود که تونسته بود در مدت زمان مشابه حدود 6 میلیون نسخه بفروشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or