آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

جالبه که کنسول های جدید مایکروسافت به سرعت فروش میرن، در حالی که بازیهاش بصورت همزمان روی PC هم منتشر میشه. اینجا خیلی ها معتقد بودند عرضه همزمان روی PC باعث میشه خرید کنسول بی معنی باشه:D ولی خلافش ثابت شد.

اضافه کنم که رسما مایکروسافت اعلام کرد این سه ماهه گذشته، در بین کنسول های نسل بعد (که فقط شامل PS5 و Xbox Series میشه)، در بازارهای آمریکا، کانادا، انگلیس و کلا اروپای غربی Xbox مارکت لیدر بوده و بیشترین فروش رو کسب کرده.

آخرین ویرایش:
1651036183375.png

فروش Devil May Cry V از مرز 5 میلیون نسخه عبور کرد و بالاخره موفق شد به پرفروش ترین عنوان سری تبدیل شه.

Devil May Cry Series Sales

• DMCV - 5m+
• DMC4 - 4.8m
• DmC (Ninja Theory) - 3.8 Million
• DMC3 - 2.3m
• DMC1 - 2.1m
• DMC2 - 1.7m
• DMC HD Collection - 1.2m

View attachment 253142

فروش Devil May Cry V از مرز 5 میلیون نسخه عبور کرد و بالاخره موفق شد به پرفروش ترین عنوان سری تبدیل شه.

Devil May Cry Series Sales

• DMCV - 5m+
• DMC4 - 4.8m
• DmC (Ninja Theory) - 3.8 Million
• DMC3 - 2.3m
• DMC1 - 2.1m
• DMC2 - 1.7m
• DMC HD Collection - 1.2m
البته فکر کنم قبلا هم یه بار از فروش نسخه 4 جلو زده بود، ولی کلا عددهاشون انقدر نزدیک بهم هستن که این وسط احتمالا یه زمان هایی فروش DMC4 بیشتر بوده. :D

پیداش کردم (فوریه 2020، حدود یه سال بعد از عرضه):

Devil May Cry 5 becomes the best-selling game in the series | VGC.

جالبه که کنسول های جدید مایکروسافت به سرعت فروش میرن، در حالی که بازیهاش بصورت همزمان روی PC هم منتشر میشه. اینجا خیلی ها معتقد بودند عرضه همزمان روی PC باعث میشه خرید کنسول بی معنی باشه:D ولی خلافش ثابت شد.

اضافه کنم که رسما مایکروسافت اعلام کرد این سه ماهه گذشته، در بین کنسول های نسل بعد (که فقط شامل PS5 و Xbox Series میشه)، در بازارهای آمریکا، کانادا، انگلیس و کلا اروپای غربی Xbox مارکت لیدر بوده و بیشترین فروش رو کسب کرده.

به نظر من 2 تا دلیل داره
یکیش گیم پس هست که اون موقع نبود
به نظر من گیم پس برای یوزرهای کژوال و افراد با درآمد کم خیلی خوب عمل کرده
البته من خودم با اینکه کنسول ندارم هنوز ولی جوگیر شدم و یدونه 3 ساله آلتیمیت گرفتم منتها بعدش دیدم به درد من نمیخوره
چون گیم پس سیستم اجاره بازی هست و شما صاحب بازی نمیشین
با اراده مایکروسافت هم میاد و میره بازیهاش
مورد دیگه هم قیمت سرسام آور سیستم های جدید هست که اونور هم یوزرها رو سردرگم کرده
من خودم بعد عمری پی سی فن بودن عطاش رو به لقاش بخشیدم و کلا سیستم بازی رو گذاشتم کنار
و با اینکه معتقد بودم فروش بازی روی پی سی کنسول مایکروسافت رو بی معنی میکنه ولی الان میبینم هر کسی نمیتونه هر 2 سال 200 تومن پول سیستم بده
خود من داشته باشم هم نمیدم
هم اینتل هم انویدیا شدید دارن سو استفاده میکنن و فرو میکنن تو پاچه ملت
الان هم فقط گیم ها رو میخوام رو کنسول بازی کنم

البته فکر کنم قبلا هم یه بار از فروش نسخه 4 جلو زده بود، ولی کلا عددهاشون انقدر نزدیک بهم هستن که این وسط احتمالا یه زمان هایی فروش DMC4 بیشتر بوده. :D

پیداش کردم (فوریه 2020، حدود یه سال بعد از عرضه):

Devil May Cry 5 becomes the best-selling game in the series | VGC.
چون کپکام به صورت جداگونه تو سایتش آمار میده اونجا Re-Release نسخه 4 مد نظر نبوده (نسخه نسل هشتی) الان شماره پنجم با احتساب Re-Release ها تبدیل شده به پر فروش ترین نسخه سری

ایکس باکس تو نسل بدش با one ، شواهد میگن 50 میلیون فروخته
حالا اینکه با فروش 14 میلیونی نتیجه میگیری عرضه همزمان روی pc موثر نیست چون به سرعت فروش میرن که اینم به این دلیله که کلا کمبود تولید هست ... فک کنم مغلطه بهش گفت

باز مثلا من بگم 360 85 میلیون فروخت one 50 میلیون پس عرضه روی pc تاثیر داشته منطقی تره تا اینکه هنوز نسل شروع نشده بیام از امار فروش کنسول تحلیل کنم که فلان چیز تاثیر داشته یا نداشته
تازه اینم مثال بود وگرنه دلایلی خیلی مهم تری بود برای فروش کمتر وان نسبت به 360 میشه اورد که تاثیرش خیلی بیشتر از عرضه بازی روی pc مثلا سیاست بد ابتدای نسل یا کمبود انحصاری

بعدشم مگه ما در مورد چند میلیون نفر حرف میزنیم . . . من واقعا نمیدونم چند میلیون نفر سر تغییر سیاست عرضه روی pc پلتفرم شونو عوض کنن
ولی مطمئنم 40 میلیونی که شما میگی نیست . . . از این جمله جور دیگه ای نمیشه استنباط کرد ... شما میگی وان 50 میل فروخته چون فروش سریز ها از 14 میل رد شده اون 40 میلیون نفری که میگفتن بخاطر عرضه بازی روی pc پلتفرم شونو عوض میکنن غلط از اب دراومده
بازم میگم فک نکنم کسی بدونه چند نفر فقط بخاطر این تغییر سیاست پلتفرم شونو عوض میکنن . . . یعنی مثلا اگه ps5 صد میلیون بفروشه نسبت به ps4 120 میلیونی بازم من نمیام بگم بخاطر این بوده
اصلا فرض که من میگم تاثیر داره . . . حالا اگه این تاثیر در حد یک میلیون باشه خب این یک میلیون توی 120 میلیون گم میشه اصلا

من فک میکنم نهایت یه قشر هاردکوری باشن که فقط بین pc و کنسول یکی رو بتونن انتخاب کنن که انتخابشون pc باشه
وگرنه اکثریت اصلا شاید اونقدری براشون مهم نباشه که به تغییر پلتفرم منجر بشه
خیلیا هم که چند پلتفرمه هستن (مثل اکثر سوییچ دارا )

• Like
Reactions: ( Layken )
حالا اینکه با فروش 14 میلیونی نتیجه میگیری عرضه همزمان روی pc موثر نیست چون به سرعت فروش میرن که اینم به این دلیله که کلا کمبود تولید هست ... فک کنم مغلطه بهش گفت
Xbox Series X/S is Microsoft's fastest-selling Xbox console generation, despite supply constraints

"When you think about trying to go get an Xbox or a new PlayStation right now in the market, they're really hard to find," Spencer continued. "And it's not because supply is smaller than it's ever been. Supply is actually as big as it's ever been. It's that demand is exceeding the supply for all of us.

به اضافه گرینبرگ هم تایید کرد در مدت زمان مشابه (۱۷ ماه)، Xbox Series فروش بالاتری از Xbox 360 داشته. در زمان X360 مایکروسافت نه تنها بازیهاش رو روی PC عرضه نمیکرد، بلکه به مدت یک سال تنها کنسول نسل بعدی در بازار بود.

پس با این شواهد به راحتی میشه نتیجه گیری کرد که سیاست مایکروسافت در قبال عرضه روی PC کاملا درست بوده و هیچ تاثیر بدی روی عملکرد کنسول هاش نداشته.

Xbox Series X/S is Microsoft's fastest-selling Xbox console generation, despite supply constraints

"When you think about trying to go get an Xbox or a new PlayStation right now in the market, they're really hard to find," Spencer continued. "And it's not because supply is smaller than it's ever been. Supply is actually as big as it's ever been. It's that demand is exceeding the supply for all of us.

به اضافه گرینبرگ هم تایید کرد در مدت زمان مشابه (۱۷ ماه)، Xbox Series فروش بالاتری از Xbox 360 داشته. در زمان X360 مایکروسافت نه تنها بازیهاش رو روی PC عرضه نمیکرد، بلکه به مدت یک سال تنها کنسول نسل بعدی در بازار بود.

پس با این شواهد به راحتی میشه نتیجه گیری کرد که سیاست مایکروسافت در قبال عرضه روی PC کاملا درست بوده و هیچ تاثیر بدی روی عملکرد کنسول هاش نداشته.
شروع نسل 7 با امروز مقایسه می کنی :-?? :))
زمان 360 ایکس باکس یه برند گمنام بود / شبکه های اجتماعی در کار نبود / تبلیغات محدود بود /تعداد گیمر ها یک پنجم امروز بود /چیزی به نام کژوال پلیر وجود نداشت / تولید مایکروسافت در همون حد بود
امروز صنعت گیم پر درامد ترین صنعت سرگرمی / تبلیغات کنسول همه جا رو گرفته / عملا بیشتر جوانان امریکا / اروپا گیمر ان / صبح تا شب گیم پس یک دلاری گوش همه رو کر کرده /کنسول رایگان می ده

1651074269402.png همه این ها هیچ
مایکروسافت 100 میلیارد دلار هزینه کرده / نصف صنعت گیم خریده / تمام rpg ساز های غربی خریده / کل استودیو های FPS خریده , بعد مقایسه با شروع 360 :))

XBOX ONE بدترین کنسول تاریخ هم تا MARCH 2015 حدود 13 میلیون فروخته بود :))

در 2 سال گذشته گیمر ها توانایی خرید کارت گرافیک داشتن که عرضه بازی روی PC بازار کنسول تحت تاثیر قرار بده :-??
چند سال اینده پلیر های COD فروش کنسول های مایکروسافت تضمین می کنن

به اضافه ی صحبت های کوروش
خب وقتی تقاضا زیاده باید بیشتر تولید کنی ... ایا میتونی ؟ نه چون کمبود تراشه هست :D :)) زیر سوال بردن کمبود تولید دیگه عجیبه واقعا
بعدشم ما الان تو دوره ی اوج پی سی گیمینگ هستیم نه اون موقع ... طبیعیه که الان نتیجه با اون موقع فرق داشته باشه
من پست قبلیم هم گفتم نسل های گیمی انقدر متفاوتن که من نمیتونم بگم بدلیل عرضه همزمان روی pc وان کمتر از 360 فروخت
حالا شما بیا بگو نه بخاطر خرید اکتی و بتسدا و گیمپس نبوده که سریز بیشتر از 360 فروخته و از فروش 14 میلیونی تو یک و نیم سال اول که یه چیز طبیعیه نتیجه بی ربط بگیر

1651867783637.png

فروش Nintendo Switch تو ژاپن این هفته از فروش کل 3DS طی این ده سال پیشی گرفت
مجموعه فروش 3DS تو ژاپن نزدیک به 24.6 میلیون دستگاه بوده که سوییچ تو نصف زمان 3DS تونسته بهش دست پیدا کنه

ادیت: بدون حتی یه دونه کاهش قیمت :D

Top 5 Best Selling Systems in Japan
NDS-32.99million
Gameboy-32.44 million
Switch-24.6m
3DS- 24.59 million
PS2-24.4 million

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن