این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
البته فکر کنم قبلا هم یه بار از فروش نسخه 4 جلو زده بود، ولی کلا عددهاشون انقدر نزدیک بهم هستن که این وسط احتمالا یه زمان هایی فروش DMC4 بیشتر بوده.View attachment 253142
فروش Devil May Cry V از مرز 5 میلیون نسخه عبور کرد و بالاخره موفق شد به پرفروش ترین عنوان سری تبدیل شه.
Devil May Cry Series Sales
• DMCV - 5m+
• DMC4 - 4.8m
• DmC (Ninja Theory) - 3.8 Million
• DMC3 - 2.3m
• DMC1 - 2.1m
• DMC2 - 1.7m
• DMC HD Collection - 1.2m
به نظر من 2 تا دلیل دارهجالبه که کنسول های جدید مایکروسافت به سرعت فروش میرن، در حالی که بازیهاش بصورت همزمان روی PC هم منتشر میشه. اینجا خیلی ها معتقد بودند عرضه همزمان روی PC باعث میشه خرید کنسول بی معنی باشه ولی خلافش ثابت شد.
اضافه کنم که رسما مایکروسافت اعلام کرد این سه ماهه گذشته، در بین کنسول های نسل بعد (که فقط شامل PS5 و Xbox Series میشه)، در بازارهای آمریکا، کانادا، انگلیس و کلا اروپای غربی Xbox مارکت لیدر بوده و بیشترین فروش رو کسب کرده.
چون کپکام به صورت جداگونه تو سایتش آمار میده اونجا Re-Release نسخه 4 مد نظر نبوده (نسخه نسل هشتی) الان شماره پنجم با احتساب Re-Release ها تبدیل شده به پر فروش ترین نسخه سریالبته فکر کنم قبلا هم یه بار از فروش نسخه 4 جلو زده بود، ولی کلا عددهاشون انقدر نزدیک بهم هستن که این وسط احتمالا یه زمان هایی فروش DMC4 بیشتر بوده.
پیداش کردم (فوریه 2020، حدود یه سال بعد از عرضه):
Devil May Cry 5 becomes the best-selling game in the series | VGC.
ایکس باکس تو نسل بدش با one ، شواهد میگن 50 میلیون فروختهجالبه که کنسول های جدید مایکروسافت به سرعت فروش میرن، در حالی که بازیهاش بصورت همزمان روی PC هم منتشر میشه. اینجا خیلی ها معتقد بودند عرضه همزمان روی PC باعث میشه خرید کنسول بی معنی باشه ولی خلافش ثابت شد.
اضافه کنم که رسما مایکروسافت اعلام کرد این سه ماهه گذشته، در بین کنسول های نسل بعد (که فقط شامل PS5 و Xbox Series میشه)، در بازارهای آمریکا، کانادا، انگلیس و کلا اروپای غربی Xbox مارکت لیدر بوده و بیشترین فروش رو کسب کرده.
Xbox Series X/S is Microsoft's fastest-selling Xbox console generation, despite supply constraintsحالا اینکه با فروش 14 میلیونی نتیجه میگیری عرضه همزمان روی pc موثر نیست چون به سرعت فروش میرن که اینم به این دلیله که کلا کمبود تولید هست ... فک کنم مغلطه بهش گفت
شروع نسل 7 با امروز مقایسه می کنیXbox Series X/S is Microsoft's fastest-selling Xbox console generation, despite supply constraints
"When you think about trying to go get an Xbox or a new PlayStation right now in the market, they're really hard to find," Spencer continued. "And it's not because supply is smaller than it's ever been. Supply is actually as big as it's ever been. It's that demand is exceeding the supply for all of us.
به اضافه گرینبرگ هم تایید کرد در مدت زمان مشابه (۱۷ ماه)، Xbox Series فروش بالاتری از Xbox 360 داشته. در زمان X360 مایکروسافت نه تنها بازیهاش رو روی PC عرضه نمیکرد، بلکه به مدت یک سال تنها کنسول نسل بعدی در بازار بود.
پس با این شواهد به راحتی میشه نتیجه گیری کرد که سیاست مایکروسافت در قبال عرضه روی PC کاملا درست بوده و هیچ تاثیر بدی روی عملکرد کنسول هاش نداشته.
به اضافه ی صحبت های کوروشXbox Series X/S is Microsoft's fastest-selling Xbox console generation, despite supply constraints
"When you think about trying to go get an Xbox or a new PlayStation right now in the market, they're really hard to find," Spencer continued. "And it's not because supply is smaller than it's ever been. Supply is actually as big as it's ever been. It's that demand is exceeding the supply for all of us.
به اضافه گرینبرگ هم تایید کرد در مدت زمان مشابه (۱۷ ماه)، Xbox Series فروش بالاتری از Xbox 360 داشته. در زمان X360 مایکروسافت نه تنها بازیهاش رو روی PC عرضه نمیکرد، بلکه به مدت یک سال تنها کنسول نسل بعدی در بازار بود.
پس با این شواهد به راحتی میشه نتیجه گیری کرد که سیاست مایکروسافت در قبال عرضه روی PC کاملا درست بوده و هیچ تاثیر بدی روی عملکرد کنسول هاش نداشته.