آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

طبق اعلام گیمز اینداستری، وارنر و tt games در بریتانیا ۶۱ درصد از فروششون رو برای لگو استاروارز از دانلود فروشگاه ها (فروش آنلاین) داشتن.

از این میزان (فروش دیجیتال), سهم پلتفورم های مختلف عبارت است از :
اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد

پ ن: برای خود من عجیبه. فکر می کردم سوییچ سهم بیشتری در این سبک بازی ها داشته باشه. البته سوییچ این قدر پلتفورمر خوب داره (نمونه جدید اش کربی) که شاید به همین دلیل بازی های دیگه خیلی شانس نداشته باشن.

طبق اعلام گیمز اینداستری، وارنر و tt games در بریتانیا ۶۱ درصد از فروششون رو برای لگو استاروارز از دانلود فروشگاه ها (فروش آنلاین) داشتن.

اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد

پ ن: برای خود من عجیبه. فکر می کردم سوییچ سهم بیشتری در این سبک بازی ها داشته باشه. البته سوییچ این قدر پلتفورمر خوب داره (نمونه جدید اش کربی) که شاید به همین دلیل بازی های دیگه خیلی شانس نداشته باشن.
نگفتن بازی چقدر فروخته ؟
بازی لگو باشه از فرانچایز استار وار باشه احتمالا فروش خوبی داشته باشه

اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد

دیجیتالی xbox و pc خوب هستند....اما امار کلی (دیجیتال و فیزیکی):

Ps: 39
Xbox: 34
Switch:16
Pc:11

Screenshot_20220415-134703_Twitter.jpg

اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد

لگو پلتفورمر نیست یـ اکشن ادونچر تمام کمال ـه گول ظاهرش رو نخورید :D بعدم نینتندو تو زمینه مالتی پلتفرم عملا تعطیله و هرچی داره از فرست پارتیا داره پس این درصد طبیعیه

نگفتن بازی چقدر فروخته ؟
بازی لگو باشه از فرانچایز استار وار باشه احتمالا فروش خوبی داشته باشه

والا من تو خبر ندیدم رقم دقیق فروش اعلام کنند (شاید بچه ها بیشتر بدونن) ولی فعلا تو چارت انگلستان اول هست و توی خود سری بازی های لگو tt games هم تا این جای کار پر فروش ترین بوده انگار.

حالا احمد هم گفت
بازی اکشن ادونچره تا پلتفرمر

ولی مسئله اینه که سوییچ تو زمینه فروش دیجیتال هنوزم ضعیفه
حداقل نسبت به رقبا ضعیف تره
این در حالتیه که تو فروش فیزیکی بازی ها کماکان پرچم داره

عمده دلایلش یکی حافظه داخلی کم سوییچه - یکی مارکتینگ فوق العاده قوی نینتندو تو فروشگاه های فیزیکی ـه - یکی هم نگاه سنتی تر بازار به سوییچ نسبت به پلی استیشن و ایکس باکس ـه و دلایل دیگه
ولی اورآل سر همین Lego Star Wars هم تو UK بیشتر آمار فروش فیزیکی بازی مال سوییچ بوده
پس نمیشه گفت تو مولتی پلتفرم مالیده رفته
با توجه به این که کماکان اکثر این بازی ها ورژن خیلی ضعیف تر و مشکل دارترشون رو سوییچ منتشر میشه، عملکرد این بازی رو سوییچ خیلی عالیه

سونی بعد این همه وقت واقعا خسته نباشه که ماهی یه ملیون کنسول داره میده بیرون و از اون سمت اکس باکس با تولید بیشتر داره سهم خودش رو از بازار زیاد میکنه . اینجوری خیلی ها که ps5 گیرشون نمیاد میرن سراغ سری ایکس و نتیجه کم شدن سهم سونی از بازار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or