این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
نگفتن بازی چقدر فروخته ؟
طبق اعلام گیمز اینداستری، وارنر و tt games در بریتانیا ۶۱ درصد از فروششون رو برای لگو استاروارز از دانلود فروشگاه ها (فروش آنلاین) داشتن.
از این میزان (فروش دیجیتال), سهم پلتفورم های مختلف عبارت است از :
اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد
پ ن: برای خود من عجیبه. فکر می کردم سوییچ سهم بیشتری در این سبک بازی ها داشته باشه. البته سوییچ این قدر پلتفورمر خوب داره (نمونه جدید اش کربی) که شاید به همین دلیل بازی های دیگه خیلی شانس نداشته باشن.
طبق اعلام گیمز اینداستری، وارنر و tt games در بریتانیا ۶۱ درصد از فروششون رو برای لگو استاروارز از دانلود فروشگاه ها (فروش آنلاین) داشتن.
اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد
پ ن: برای خود من عجیبه. فکر می کردم سوییچ سهم بیشتری در این سبک بازی ها داشته باشه. البته سوییچ این قدر پلتفورمر خوب داره (نمونه جدید اش کربی) که شاید به همین دلیل بازی های دیگه خیلی شانس نداشته باشن.
لگو پلتفورمر نیست یـ اکشن ادونچر تمام کمال ـه گول ظاهرش رو نخورید بعدم نینتندو تو زمینه مالتی پلتفرم عملا تعطیله و هرچی داره از فرست پارتیا داره پس این درصد طبیعیه
اکس باکس ۴۱ درصد
پلی استیشن ۳۴ درصد
پی سی ۱۸ درصد
سوییچ ۷ درصد
نگفتن بازی چقدر فروخته ؟
بازی لگو باشه از فرانچایز استار وار باشه احتمالا فروش خوبی داشته باشه