این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
ظاهرا الدن رینگ توی هفته اول ۱۰ میلیون نسخه روی پی سی فروخته
Elden Ring has reportedly sold 10 million copies on PC in a week
چرا شده سه روز یـ میلیارد دلار فروخته10 میلیون فروش تو هفته لانچ روی یه پلتفرم یه اچیومنتیه که واسه GTA V هم آنلاک نشده
وقتی بازیکنای همزمان بازی به 900 هزار نفر میرسه اونم دو ورز بعد از لانچ، میتونه منطقی باشه که 10 میلیون فروخته باشهاین آمار SteamSpy خیلی قابل اعتماد نیست چون نسبت گرفته به تعداد پلیرهای همزمان اش و دیتاهای قبلیش
10 میلیون فروش تو هفته لانچ روی یه پلتفرم یه اچیومنتیه که واسه GTA V هم آنلاک نشده
هیچ ربطی نداره.وقتی بازیکنای همزمان بازی به 900 هزار نفر میرسه اونم دو ورز بعد از لانچ، میتونه منطقی باشه که 10 میلیون فروخته باشه
الان یعنی من بیام خبر سایت معتبر dsogaming رو نادیده بگیرم و حرف شما رو سند قرار بدم؟هیچ ربطی نداره.
میشه یه سری تخمین ها زد اما بازم حدسه.مطمعن باشید هر عدد بزرگی که به دست بیاد ناشر زرتی اعلام میکنه ، و به زودی هم میگه چقدر فروختن
ببین من مگه بدم میاد انقد بفروشه؟الان یعنی من بیام خبر سایت معتبر dsogaming رو نادیده بگیرم و حرف شما رو سند قرار بدم؟
بعدم حالا ۱۰ میلیون فروخته باشه
خوبه که،بازم میازاکی بازی میسازه با این پولا
اوکیاگه توی انگلیس سهم پی سی ۳۰ درصد بوده دلیلی نداره کل دنیا هم همینطور باشه
با این تحلیلای الکی هم چیزی عوض نمیشه
سایت معتبر dsogaming گفته ۱۰ میلیون رو پی سی فروخته و منم ترجیح میدم همون رو ملاک قرار بدم تا یه تحلیل یه کاربر بازی سنتر...
اگه توی انگلیس سهم پی سی ۳۰ درصد بوده دلیلی نداره کل دنیا هم همینطور باشهببین من مگه بدم میاد انقد بفروشه؟
ولی خب مشخصه جوکی بیش نیست صفحه قبل درصد فروش انگلیس که بزرگترین بازار اروپاس رو ببین ، سهم PC فقط ۳۰ درصده.طبق اون درصد و این چیزی که شما میگی الدن باید ۳۵ میلیون نسخه فروخته باشه رو همه پلتفرم ها!
بازیهایی که تایم پلی بالایی دارن رخ میده که تا مدتی پلیرشون بالا بمونه.از این دست بازی داشتیم که تا مدتها صدرنشین فروش هفتگی استیم بودن.View attachment 247605
به گفته بنجی سل این اتفاق بسیار نادره چون بازی ها معمولا تو هفته دوم انتشار خود با سی نزولی پلیرا روبرو میشن
اینجور که معلومه فروش بازی با قدرت ادامه داره و اون ۱۰ میلیون شاید بزودی بشه ۲۰ میلیون