این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
من توی هر جا نگاه میکنم تو چارت این هفته UK اسپایدرمن تو رتبه بالاتری از کالاف قرار داره ولی اینجا کالاف رو بالاتر گذاشتن دوستان
یعنی به این شکل . جریان چیه ؟ عوض شده ؟
اینطور که بنظر میرسه با درامد ربع دوم سال ٢٠٢١ هزینه ی خرید بتسدا درومده و از این حیث ایکس باکس دستاورد قابل توجهی داشته
View attachment 192818
واقعا براشون پول خورد بوده خرید بتسدا . با این درامدی که اینها دارن و تاکید ندلا روی بخش گیمینگ مایکروسافت من تعجب نمیکنم خرید های عجیب غریب دیگه ای از سمت ایکس باکس انجام بگیره
واقعا براشون پول خورد بوده خرید بتسدا . با این درامدی که اینها دارن و تاکید ندلا روی بخش گیمینگ مایکروسافت من تعجب نمیکنم خرید های عجیب غریب دیگه ای از سمت ایکس باکس انجام بگیرهصرف درآمد هم نه
سود مالی مایکروسافت (کل کمپانی) تو این ربع مالی، 15 میلیارد دلار بوده (43 میلیارد دلار درآمد کل کمپانی تو این سه ماهه بوده)
عملا میشه دو تا خرید بتسدا
حدودا میشه ماهی یک میلیون عضو جدید! تا آخر سال باید نزدیک ۳۰ میلیون بشه به خصوص هیلو قراره بیاد!مایکروسافت اعلام کرد تعداد کاربران گیم پس به 18 میلیون نفر رسیده.
Xbox Game Pass subscribers hit 18 million
اینا چرا از سود صحبتی نکردن تو بخش بازی؟View attachment 192817
گزارش مالی ربع دوم سال مالی 2021 برای ایکس باکس
خیلی عدد و جزئیات خاص و دقیقی نداره
منتها!
- درآمد کلی ناشی از بخش گیمینگ 51 درصد رشد داشته به سال قبل (5 میلیارد دلار)
- درآمد بخش محتوای ایکس باکس و سرویس ها هم به خاطر ساپورت قوی عناوین فرست پارتی و ثرد پارتی 40% رشد داشته
- درآمد بخش سخت افزار هم به واسطه لانچ موفق Xbox Series X|S تونسته 86% رشد داشته باشه
- درآمد بخش محتوا و سرویس ایکس باکس تو این سه ماهه از کل درآمد بخش گیمینگ مایکروسافت تو همین بازه سال پیش بیشتر بوده