این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چرا سایت باز نمیشه؟خدایی این ترول نداره...همین الان 2500 نفرن نیم ساعت وایسی رفرش کنی 200 تا بالا پایین میشه ...دو روز پیش رفتم مود های جدیدشو ببینم 4320 تا بود.... بازی طوری نیست بخوای 24 ساعته توش بپلکی برای من که اینجوریه برم چند تا مرحله بقیه رو بازی کنم تست کنم یکمم خودم ور برم ایده بدم و.....در کل یک تایمایی ممکنه 500 تا هم بشه بنظرم وسط هفته اوج خواب ملت کشیک بده شاید تونستی پرونده بازی رو ببندی!!!!!
دوستان بحث کامونیتی رو پیش کشیدن، ولی بطور کلی چون ps4 بالای 110 میلیون فروخته و ایکس باکس وان حدود 50میلیون یا کمتر، طبیعیه تعداد پلیرهای سونی بیشتر باشهچرا سایت باز نمیشه؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
بابا اونکه نهچرا سایت باز نمیشه؟
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
نمیدونم این مقاله کسی گذاشته یا نه. برای یکی دو ماه پیشه و بازی ها رو بر اساس بیشترین "درامدی" که بدست اوردن لیست کرده.
View attachment 148708
- نکته ی اول اینه که میدونیم پردرامد ترین مدیای حال حاضر بازی gta v هست! اما کل فرنچایز gta جایگاه ١٣ام رو کسب کردن به این دلیله که صرفا فروش بازی ها رو در نظر نگرفتن و کالاهایی که تحت اون فرنچایزها هم به فروش رفته اند توی این لیست محاسبه شده.
- نکته ی دوم نام wii که توی رتبه ی ۴ام اومده منظور بازی هایی هست که با پیشوند wii منتشر شدن مثل wii sport و بقیه ...
- نکته ی سوم ، یه بازی عجیب غریبی هم تو رتبه ی هفتم قرار داره که بنظر یه بازی انلاین محوره که شدیدا توی کره ی جنوبی محبوبه! و در جمع ۶٠٠میلیون کاربر داره در سراسر دنیا.
پ.ن: حضور هیلو تو رتبه ی ٢۶ و بالاتر از خیلی از فرنچایزهای محبوب اونهم برای یک بازی انحصاری ، نشون دهنده ی محبوبیت بالای این بازی بین طرفدارها داره. اتفاقی که باعث شده مایکروسافت یک بودجه ی سرسام اور برای نسخه ی جدید درنظر بگیره بطوری که گفته میشه پرهزینه ترین بازی ساخته شده خواهد بود.
منبع
The Top 50 Highest-Grossing Video Game Franchises
کل فلسفه طراحی پوکمون ها اینه که مرچندایز خورشون خفن باشه
شبیه عروسک بودن امتیاز مثبت محسوب میشه عملا براشون
مگه کسی نسخه فیزیکی هم میخره؟مثل اینکه نسخه فیزیکی The Last of Us 2 توی بریتانیا (همون انگلیس و بروبچ)، همه رکوردهای قبلی در زمینه فروش روز اول بازیهای PS4 رو توی اونجا شکونده.
اینا یه سری از آمارهای بازیهای سونی توی اونجا هستن و فروش اولیه TLoU2 از همه اینا بیشتر بوده:
از اون طرف فروش اولیه نسخه فیزیکی Animal Crossing رو هم اونجا پشت سر گذاشته و رتبه اول رو از این نظر در سال ۲۰۲۰ به دست آورده.
- Uncharted 4 (TUE) : 192k
- Spider-Man (FRI) : 190k
- Uncharted 3 (TUE) : 116k
- Horizon Zero Dawn (WED) : 114k
- God of War (FRI) : 96k
- Heavy Rain (WED) : 86k
- Uncharted 2 (FRI) : 84k
اینا تازه آمار نسخههای فیزیکی هستن و فروش دیجیتالی هم به شدت خفن خواهد بود!
انسانهای کهنه و سنتی مثل من!مگه کسی نسخه فیزیکی هم میخره؟
حالا آمار دیجیتال اومد میبینی فیزیکی در مقابلش چیزی نیست، والا ما که هرچی فرند دیدیم دیجیتال گرفتهمگه کسی نسخه فیزیکی هم میخره؟
والا من دوست داشتم فیزیکیش رو بخرم ولی بجاش میشه 5 4 تا بازی ظرفیتی خرید یدونه last بقیش هرچی عشقت کشیدحالا آمار دیجیتال اومد میبینی فیزیکی در مقابلش چیزی نیست، والا ما که هرچی فرند دیدیم دیجیتال گرفته
توی این خراب شده که آره ولی اونجا از بس درآمد و ارزش پول بالاست طرف تنها میخره بیشترم دیجیتال، اکانت قانونی که فک کنم توی ایران مد باشه، هکی هم هیئت علمی روسیه و ایران،والا من دوست دارم فیزیکیش رو بخرم ولی بجاش میشه 5 4 تا بازی ظرفیتی خرید یدونه last بقیش هرچی عشقت کشید
نمیدونم توی این دنیایی که تو میبینی چرا با آمارهای 50%ی (یا بیشتر از 50ه نینتندو) که ما میبینیم متفاوته؟توی این خراب شده که آره ولی اونجا از بس درآمد و ارزش پول بالاست طرف تنها میخره بیشترم دیجیتال، اکانت قانونی که فک کنم توی ایران مد باشه، هکی هم هیئت علمی روسیه و ایران،