این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
آمار فروش این هفته ژاپن تو فامیتسو هنوز کامل ترجمه نشده
ولی.... ولی مهم نیست
چون عملا این هفته یه رکورد تاریخی شکسته شده
Animal Crossing: New Horizons موفق شده تو ژاپن از مرز فروش 5 میلیون فروش "فیزیکی" عبور کنه.
بازی الان بر حسب فروش فیزیکی ششمین بازی پرفروش تاریخ ژاپنه و احتمالا هفته بعد تبدیل به چهارمین بازی پرفروش تاریخ ژاپن تبدیل می شه. با احتساب فروش دیجیتالی. بازی عملا دومین بازی پرفروش تاریخ ژاپنه و پشت رکورد استثنایی Pokemon Red/Blue/Green قرار می گیره
بازی تو مارس 2020 بزرگترین لانچ این نسل تو ژاپن رو با 1.8 میلیون فروش تجربه کرد و بعد سه ماه فروش بی توقف الان به 5 میلیون نسخه رسیده فروشش
نمودار فروش بازی تو ژاپن:
=================
فروش نینتندو سوییچ هم این هفته تو ژاپن از مرز 14 میلیون دستگاه عبور کرد
View attachment 151401
اوکی این جالبه
Sea of Thieves...
بازی مایکروسافت (قابل اجرا روی گیم پس)...
روی استیم...
وسط تخفیف های تابستونه استیم...
بدون یه سنت تخفیف خوردن...
تقریبا 2 سال بعد عرضه اش...
...
الان رتبه اول پرفروش ترین بازی چارت استیم رو داره
دیگه خودتون Legging خفن بازی رو دریابید
چرا راه دور بریم.همین یه ماه پیش تو تاپیک vs دو صفحه با یکسری از فنای سونی که مسخره میکردن بازیو بحثم شد ولی کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد.(یکیشون که میگفت هر کی زیر 200 ساعت بازیش کرده باشه حق نداره نظر بده )ناخودگاه باعث شد برم به تاپیک نمرات بازی سر بزنم و الله الله
راحت میشد نصف اون تاپیک رو اینجا نقل قول کنم ولی خب حس ش نبود. در کل امیدوارم rare همینطوری به ساخت بازیهای یونیک و جدید بپردازه و اینکه مایکروسافت هم مزد پشت درامدن برای استیم مقابل اپیک رو گرفته به نظرم (هیلو مسترچیف کالکشن چند رتبه تنها پایین تره)
به همین مناسبت بیان تخفیف بزنند و بدنش 10$ ... و یا روی PS+ بدنش...فروش بازی A Plague Tale: Innocence از 1 میلیون نسخه عبور کرد!?
هم استدیو سازنده بازی Asobo Studio و هم ناشر Focus Home Interactive به صورت رسمی اعلام کردن که فروش بازی از 1 میلیون نسخه عبور کرده است
پ.ن:خیلی خوشحالم واسشون،لایقن که بیشتر از این هم فروش کنن
به همین مناسبت بیان تخفیف بزنند و بدنش 10$ ... و یا روی PS+ بدنش...
هرچی صبر میکنیم برای تخفیف اینجوری خبری نمیشه
من فعلا وضعم از وخیمم اونطرف تره! کلا اوضاع خراب است بد رقممیبینم که تنها کسی نیستم که منتظرم بشه ۱۰$
حالا من که هیچی اما تو دیگه چرا شیخ؟