این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اگه آمار بلومبرگ رو معتبر بدونیم، سونی حاضر باشه 50 دلار ضرر بده که خیلی شیک میتونه 399.99 دلار عرضه کنه همه حالش رو ببرن...
شما هم گزارشهای سونی رو قبول داشتی، الان دیگه حرف خود سونی رو هم قبول نداری؟ چه ربطی به اعتبار یه مرجع معتبر مثل Business Insider داره آخه؟ من دارم در مورد گزارش رسمی حرف میزنم. اینم در مورد همون بازه زمانی که میگی:گزارش های businessinsider رو که قبول داشتید !! اون زمان جلو زده بوده یعنی به نوعی گرفته بوده 360 رو و اختلاف رو جبران کرده بود . الان اینی که شما میگی هم فرقی ایجاد نمیکنه در اصل موضوع PS3 بیشتر فروخته تمام . اگر نتیجه گیری دیگه ای میخوای بگیری که هیچی ...
نمودار هم مشخصه
نه کل پروداکت کاست بود، (بدون هزینه پخش و خرده فروشی ها که میشد حدود 470 تا) البته تو همون مقاله از طرف مدیرای سونی میگه که دارن سعی میکنن هزینه Bill of Material رو کاهش بدن... و 450 رو نمیشه هزینه نهایی دونست... در نهایت یه چیزی قطعیه، برای سونی قیمت 400 دلاری خیلی راحت تر از مایکروئه...اون فکر کنم فقط هزینه خام سخت افزاری بود و توضیع و اینا هم اضافه بشه کلا بیشتر میشه. من فکر میکنم انتظار کمتر از 500 دلار داشتن از PS5 خیلی نامعقوله. همون SSD که توش گذاشتن به شدت گرونه. الانم که انقدر داره هزینه تولید بالاتر از پیشبینی ها در میاد مجبور شدن برای ابتدای کار کنسول کمتری تولید کنن و شاید حتا تولید کمتر از تقاضا باشه. به هر صورت من امیدوارم بیشتر از 500 در نیاد.
سونی با گیم استاپ روابط خیلی خوب و نزدیکی داره، به هیچ وجه نمیاد کنسول بدون درایو بده، حتی یک ثانیه هم بهش فکر نکنید.ما هنوز خود PS5 ندیدیم بعد نسخه های بدون دیسک
به هر حال اولین راه برای کاهش هزینه ساخت نسخه بدون دیسک
رسما سونی اعلام کرده 66 درصد فروش دیجیتالی احتمالش زیاد
روي چه حساب وكتابي؟در نهایت یه چیزی قطعیه، برای سونی قیمت 400 دلاری خیلی راحت تر از مایکروئه...
اگه آمار بلومبرگ رو معتبر بدونیم، سونی حاضر باشه 50 دلار ضرر بده که خیلی شیک میتونه 399.99 دلار عرضه کنه همه حالش رو ببرن...
اما عرضه کنسول همیشه با ضرر همراهه، حتی ps4 هم که با 18 دلار سود فروخته میشد زمان لانچش بخش گیمینگ سونی ضرر داد...
البته خوب اون موقع ps در همین وضعیت رویایی قرار نداشت
یکی از دلایل افت سود سونی تو 2019 نبود بازی های بزرگ با فروش +10 میلیونی مثل اسپایدر من و گاد، و بازی های مولتی مثل رد دد، امسال احتمالا با بازی های بزرگی که میاد سود اینها بتونه ضرر لانچ رو کم کنه
نه حرف شما اشتباهه نه نمودار، دلیلشم اینه
فروش 10 میلیونی 360 در سال اول و غیبت ps3
View attachment 141535
بشر سونی ps3 رو با چه ضرری میفروخت که همچین ضرر هنگفتی رو متحمل میشده... قشنگ تا عرضه نسخه اسلیم شدید ضرر میداده
اونم تو اون روزگاران وضعیت مالی بد سونی... بعد حمالی مثل پنچر میاد میگه سونی نمیتونه کنسولش رو با ضرر بفروشه...
شایدم نفروشه و 600 دلار قیمت بزنه اصلا( و تصور کنه فن هاش به خاطر دنباله بازی هاش بازم میخرن...) ولی دلیلش این نیست که نمیتونه...
هزینه ساخت به علاوه هزینه تولید و بسته بندی و حمل و نقل و سود خرده فروشی هاستالبته تو همون مقاله از طرف مدیرای سونی میگه که دارن سعی میکنن هزینه Bill of Material رو کاهش بدن... و 450 رو نمیشه هزینه نهایی دونست... در نهایت یه چیزی قطعیه، برای سونی قیمت 400 دلاری خیلی راحت تر از مایکروئه...
سونی با گیم استاپ روابط خیلی خوب و نزدیکی داره، به هیچ وجه نمیاد کنسول بدون درایو بده، حتی یک ثانیه هم بهش فکر نکنید.
روي چه حساب وكتابي؟
اخه مساله اي كه هست اين ٣٠ دلار نيست صرفارو حساب تحلیلی که بلومبرگ میده و طبق محاسبه اونها هزینه تولید PS5 حدود 470 دلاره و XSX هم 500 دلار. یعنی 30 دلار بیشتر و مازیار منظورش اینه. به فرض که این تحلیل درست باشه و اتفاق دیگه ای هم نیفتاده باشه اساسا PS5 کنسول ارزون تری خواهد بود، البته در تولید و دیگه قیمت نهایی رو میزان ضرری که سونی و مایکرو حاضرن در سال اول متحمل بشن تعیین میکنه.
خیلی کنجکاوم ببینم با عرضهی TLOU Part II و Ghost of Tsushima و چند ماه بعدش عرضهی PS5، گزارش سال مالی 2020 قراره چطور باشه.
سخت افزاری بعیده جلوی روند کاهشی رو بگیره
دقیقا همینطوره. بعید میدونم عرضه این دوتا بتون فروش کنسول رو بوست خاصی بکنه، چون به هر صورت هاردکور گیمرهای که فن این بازی ها هستن تا الان خریدن کنسول رو. الان تنها چیزی که میتونه فروش کنسول رو پوش اساسی بکنه کاهش قیمته. اگه همراه با عرضه PS5 بیان یه کاهش قیمت خوب هم به PS4 بدن از همه چیز موثر تره.
البته اکثر افراد بعد از پایان یک نسل میرن کنسولای اون نسل رو دست دو میخرن به جا اصلخوب شد گفتی... چون کاهش قیمت واقعا موثره... XBX اگه اشتباه نکنم الان کاهش قیمت داشته
از اون طرف نمیدونم تاریخچه کاهش قیمت PS3 چجوریه... باید چک کنم... ولی اگه کاهش قیمت کلفت داشته باشه، مخصوصا سری پرو اش، شاید اونم تغییر کنه و عمر کنسول رو بیشتر کنه (مطمئنا بنا به دلایل مختلف در حد PS2 عمر نمی کنه، واقع گرا باشیم ) ولی این قدر لایبرری کنسول، لعنتی خوبه اگه قیمت رو بیارن پایین تا دو سال بعد هم احتمالا قوی بفروشه
البته اکثر افراد بعد از پایان یک نسل میرن کنسولای اون نسل رو دست دو میخرن به جا اصل