آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....)

اگه آمار بلومبرگ رو معتبر بدونیم، سونی حاضر باشه 50 دلار ضرر بده که خیلی شیک میتونه 399.99 دلار عرضه کنه همه حالش رو ببرن...

اون فکر کنم فقط هزینه خام سخت افزاری بود و توضیع و اینا هم اضافه بشه کلا بیشتر میشه. من فکر میکنم انتظار کمتر از 500 دلار داشتن از PS5 خیلی نامعقوله. همون SSD که توش گذاشتن به شدت گرونه. الانم که انقدر داره هزینه تولید بالاتر از پیشبینی ها در میاد مجبور شدن برای ابتدای کار کنسول کمتری تولید کنن و شاید حتا تولید کمتر از تقاضا باشه. به هر صورت من امیدوارم بیشتر از 500 در نیاد.

گزارش های businessinsider رو که قبول داشتید !! اون زمان جلو زده بوده یعنی به نوعی گرفته بوده 360 رو و اختلاف رو جبران کرده بود . الان اینی که شما میگی هم فرقی ایجاد نمیکنه در اصل موضوع PS3 بیشتر فروخته تمام . اگر نتیجه گیری دیگه ای میخوای بگیری که هیچی ...
نمودار هم مشخصه
شما هم گزارش‌های سونی رو قبول داشتی، الان دیگه حرف خود سونی رو هم قبول نداری؟ چه ربطی به اعتبار یه مرجع معتبر مثل Business Insider داره آخه؟ :D من دارم در مورد گزارش رسمی حرف میزنم. اینم در مورد همون بازه زمانی که میگی:
PlayStation 3 sales hit 50 million, Move ships 8 million

Sony's console reaches milestone four months after Microsoft confirmed equivalent figures for Xbox 360.
مایکروسافت ۴ ماه زودتر به ۵۰ میلیون فروش رسیده بود.

بحث سر این بود که دوستمون گفت تو نسل قبل ملت به اشتباه میگفتن فروش X360 بیشتر بوده، که مشخصه حرف اشتباهی هست :D

اون فکر کنم فقط هزینه خام سخت افزاری بود و توضیع و اینا هم اضافه بشه کلا بیشتر میشه. من فکر میکنم انتظار کمتر از 500 دلار داشتن از PS5 خیلی نامعقوله. همون SSD که توش گذاشتن به شدت گرونه. الانم که انقدر داره هزینه تولید بالاتر از پیشبینی ها در میاد مجبور شدن برای ابتدای کار کنسول کمتری تولید کنن و شاید حتا تولید کمتر از تقاضا باشه. به هر صورت من امیدوارم بیشتر از 500 در نیاد.
نه کل پروداکت کاست بود، (بدون هزینه پخش و خرده فروشی ها که می‌شد حدود 470 تا) البته تو همون مقاله از طرف مدیرای سونی میگه که دارن سعی میکنن هزینه Bill of Material رو کاهش بدن... و 450 رو نمیشه هزینه نهایی دونست... در نهایت یه چیزی قطعیه، برای سونی قیمت 400 دلاری خیلی راحت تر از مایکروئه...

ما هنوز خود PS5 ندیدیم بعد نسخه های بدون دیسک :-??
به هر حال اولین راه برای کاهش هزینه ساخت نسخه بدون دیسک
رسما سونی اعلام کرده 66 درصد فروش دیجیتالی احتمالش زیاد
سونی با گیم استاپ روابط خیلی خوب و نزدیکی داره، به هیچ وجه نمیاد کنسول بدون درایو بده، حتی یک ثانیه هم بهش فکر نکنید.

آخرین ویرایش:
اگه آمار بلومبرگ رو معتبر بدونیم، سونی حاضر باشه 50 دلار ضرر بده که خیلی شیک میتونه 399.99 دلار عرضه کنه همه حالش رو ببرن...

اما عرضه کنسول همیشه با ضرر همراهه، حتی ps4 هم که با 18 دلار سود فروخته میشد زمان لانچش بخش گیمینگ سونی ضرر داد...

البته خوب اون موقع ps در همین وضعیت رویایی قرار نداشت

یکی از دلایل افت سود سونی تو 2019 نبود بازی های بزرگ با فروش +10 میلیونی مثل اسپایدر من و گاد، و بازی های مولتی مثل رد دد، امسال احتمالا با بازی های بزرگی که میاد سود اینها بتونه ضرر لانچ رو کم کنه

نه حرف شما اشتباهه نه نمودار، دلیلشم اینه

فروش 10 میلیونی 360 در سال اول و غیبت ps3

View attachment 141535

بشر سونی ps3 رو با چه ضرری میفروخت که همچین ضرر هنگفتی رو متحمل می‌شده... قشنگ تا عرضه نسخه اسلیم شدید ضرر میداده
اونم تو اون روزگاران وضعیت مالی بد سونی... بعد حمالی مثل پنچر میاد میگه سونی نمیتونه کنسولش رو با ضرر بفروشه...

شایدم نفروشه و 600 دلار قیمت بزنه اصلا( و تصور کنه فن هاش به خاطر دنباله بازی هاش بازم می‌خرن...) ولی دلیلش این نیست که نمیتونه...
البته تو همون مقاله از طرف مدیرای سونی میگه که دارن سعی میکنن هزینه Bill of Material رو کاهش بدن... و 450 رو نمیشه هزینه نهایی دونست... در نهایت یه چیزی قطعیه، برای سونی قیمت 400 دلاری خیلی راحت تر از مایکروئه...

سونی با گیم استاپ روابط خیلی خوب و نزدیکی داره، به هیچ وجه نمیاد کنسول بدون درایو بده، حتی یک ثانیه هم بهش فکر نکنید.
هزینه ساخت به علاوه هزینه تولید و بسته بندی و حمل و نقل و سود خرده فروشی هاست
سودی در کار نبود احتمالا سونی سر هر ps4 در روز لانچ 10 تا 15 دلار ضرر می داد
ps5 صرفا هزینه ساختش 450 دلار حدس می زنن + موارد بالا میشه 470 تا 490 دلار

اگه قرار بشه با ضرر بفروشه نسخه بدون درایو می تونه 20تا 25 دلار ضرر کاهش می ده در 15 میلیون نسخه می شه 300 تا 375 میلیون دلار
فک می کنی سونی به خاطر گیم اسپات این ضرر هنگفت به خودش تحمیل می کنه ؟
به نظر من کار گیم اسپات تمام احتمالا در چند سال اینده خبر ورشکستگی اش میاد

آخرین ویرایش:
روي چه حساب وكتابي؟ :|

رو حساب تحلیلی که بلومبرگ میده و طبق محاسبه اونها هزینه تولید PS5 حدود 470 دلاره و XSX هم 500 دلار. یعنی 30 دلار بیشتر و مازیار منظورش اینه. به فرض که این تحلیل درست باشه و اتفاق دیگه ای هم نیفتاده باشه اساسا PS5 کنسول ارزون تری خواهد بود، البته در تولید و دیگه قیمت نهایی رو میزان ضرری که سونی و مایکرو حاضرن در سال اول متحمل بشن تعیین میکنه.

رو حساب تحلیلی که بلومبرگ میده و طبق محاسبه اونها هزینه تولید PS5 حدود 470 دلاره و XSX هم 500 دلار. یعنی 30 دلار بیشتر و مازیار منظورش اینه. به فرض که این تحلیل درست باشه و اتفاق دیگه ای هم نیفتاده باشه اساسا PS5 کنسول ارزون تری خواهد بود، البته در تولید و دیگه قیمت نهایی رو میزان ضرری که سونی و مایکرو حاضرن در سال اول متحمل بشن تعیین میکنه.
اخه مساله اي كه هست اين ٣٠ دلار نيست صرفا
بحث اينه كدوم كمپاني استانه ضرر بيشتري داره
يه بحثي هم راجع به ماكرو بود كه ٤٠٠ دلار ميده كه بنظرم اونم واقعي نميتونه باشه
يعني هيچ كدوم بعيد ميدونم زير بار ضرر ٧٠ يا ١٠٠ دلاري برن

ینی جدا ماکروسافت با gpu حدالقل 30% قوی تر و 10gb رم پرسرعت تر و cpu قوی تر فقط 30$ گرونتر شده هزینه ساختش!!! :| جلل خالق:D
اگه اینطور باش که به شرایط طلایی قیمت یکسان میرسیم که کاملا کفه ترازو بسمت سریX سنگینی میکنه

خیلی کنجکاوم ببینم با عرضه‌ی TLOU Part II و Ghost of Tsushima و چند ماه بعدش عرضه‌ی PS5، گزارش سال مالی 2020 قراره چطور باشه.

سخت افزاری بعیده جلوی روند کاهشی رو بگیره
ولی کلا با احتساب فروش نرم افزاری و جهش مشترک های جدید با عرضه نسل جدید و... فکر کنم یه رکورد دیگه بشکونن از نظر سود مالی
حداقل تو بخش نرم افزار مطمئنن جر میدن

سخت افزاری بعیده جلوی روند کاهشی رو بگیره

دقیقا همینطوره. بعید میدونم عرضه این دوتا بتون فروش کنسول رو بوست خاصی بکنه، چون به هر صورت هاردکور گیمرهای که فن این بازی ها هستن تا الان خریدن کنسول رو. الان تنها چیزی که میتونه فروش کنسول رو پوش اساسی بکنه کاهش قیمته. اگه همراه با عرضه PS5 بیان یه کاهش قیمت خوب هم به PS4 بدن از همه چیز موثر تره.

• Like
  • Love
Reactions: RezaSaket and Z-fan
دقیقا همینطوره. بعید میدونم عرضه این دوتا بتون فروش کنسول رو بوست خاصی بکنه، چون به هر صورت هاردکور گیمرهای که فن این بازی ها هستن تا الان خریدن کنسول رو. الان تنها چیزی که میتونه فروش کنسول رو پوش اساسی بکنه کاهش قیمته. اگه همراه با عرضه PS5 بیان یه کاهش قیمت خوب هم به PS4 بدن از همه چیز موثر تره.

خوب شد گفتی... چون کاهش قیمت واقعا موثره... XBX اگه اشتباه نکنم الان کاهش قیمت داشته
از اون طرف نمیدونم تاریخچه کاهش قیمت PS3 چجوریه... باید چک کنم... ولی اگه کاهش قیمت کلفت داشته باشه، مخصوصا سری پرو اش، شاید اونم تغییر کنه و عمر کنسول رو بیشتر کنه (مطمئنا بنا به دلایل مختلف در حد PS2 عمر نمی کنه، واقع گرا باشیم :دی) ولی این قدر لایبرری کنسول، لعنتی خوبه اگه قیمت رو بیارن پایین تا دو سال بعد هم احتمالا قوی بفروشه

خوب شد گفتی... چون کاهش قیمت واقعا موثره... XBX اگه اشتباه نکنم الان کاهش قیمت داشته
از اون طرف نمیدونم تاریخچه کاهش قیمت PS3 چجوریه... باید چک کنم... ولی اگه کاهش قیمت کلفت داشته باشه، مخصوصا سری پرو اش، شاید اونم تغییر کنه و عمر کنسول رو بیشتر کنه (مطمئنا بنا به دلایل مختلف در حد PS2 عمر نمی کنه، واقع گرا باشیم :D) ولی این قدر لایبرری کنسول، لعنتی خوبه اگه قیمت رو بیارن پایین تا دو سال بعد هم احتمالا قوی بفروشه
البته اکثر افراد بعد از پایان یک نسل میرن کنسولای اون نسل رو دست دو میخرن به جا اصل

• Like
Reactions: Z-fan
البته اکثر افراد بعد از پایان یک نسل میرن کنسولای اون نسل رو دست دو میخرن به جا اصل

آره... ولی این بیشتر بلاییه که به نظرم سر PS4 Slim می افته
Pro بازم احتمالا فروش دست اولش رو بیشتر حفظ کنه چون کمتر تو بازار بوده به صورت کلی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 33505775

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or