این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
تعداد مشترکین PSNow هم الان از مرز 38.8 میلیون کاربر عبور کرده که به شدت چیز خوبی برای حفظ کاربرها تو اکوسیستم سونی ـه
PSNow و 38.8 میلیون کاربر؟
شایدم PS+ بود... یادم نیست
اگه خطا دراومد نزنید منو کنسل کنید... من گناه دارم
آمار PS Now اینهشایدم PS+ بود... یادم نیست
اگه خطا دراومد نزنید منو کنسل کنید... من گناه دارم
آمار PS Now اینه
PlayStation Now hits 1 million subscribers
البته افت فروش ps4 فقط به خاطر رسیدن به آخر نسل نيست و یکی از دلایلش میتونه نبود انحصاری تاپ و سیستم سلر تو 2019 باشه.
خب این جا 2012 هم خب افت داشته اگه بخوایم معادل 2019 در نظر بگیریمشخودت داری میگی سال آخر، نه سال ما قبل آخر.... سال آخر هم نمیشه گفت، چند ماه قبل از عرضه کنسول جدید.
خودت داری میگی سال آخر، نه سال ما قبل آخر.... سال آخر هم نمیشه گفت، چند ماه قبل از عرضه کنسول جدید.فکر کنم موافق باشی دوتا از سیستم سلر ترین عناوین PS3 سال 2013 و آخر عمرش عرضه شد (البته نمیدونم میتونید GTA V رو سیستم سلر حساب کنید ولی وقتی برای PC عرضه نشد، خیلیا دنبال یه جوری بازی کردنش رفتن)
روند فروش کنسول آخرش این شکلی بود.
View attachment 128729
تاثیر داره ولی جدا چشم گیر نیست و به نظرم نمیتونه جلو افت آخر نسل رو بگیره
بازی وان پیس زیاد بالاها نیست حتی تو ژاپن فقط موقع ایونت های سالگرد انتشارش(سالگرد امسال فکر کنم لجند کایدو اضافه شد به بازی) میره رتبه اول وگرنه...نعجدول پرسود ترین بازی های گوشی های هوشمند تو ژاپن تو سال 2019
View attachment 128751
بیا @Akiba عشقت داره این جا هم می درخشه
بعد انگار ظاهرا تو خود ژاپن هم بازی موبایل دراگون بال دست نافرم بالاتری نسبت به وان پیس داره