این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
کلا هیچوقت این شبیه سازها رو درک نکردمView attachment 127081
فروش سری Farming Simulator به 25 میلیون نسخه رسیده ()
دانلود نسخه موبایلی بازی به بیش از 90 میلیون بار رسیده
و لیگ ای اسپورت بازی الان جایزه 250 هزار یورویی داره ()
کلا هیچوقت این شبیه سازها رو درک نکردم![]()
مخصوصا این یکی که گویا خیلی هم طرفدار داره![]()
کلا هیچوقت این شبیه سازها رو درک نکردم
شهرسازی ( همون simcity ؟ ) اون جالبه! حس و حال بازی میده واقعا!امیر بعضی از این شبیه ساز ها جالب هستن مثل شهر سازی معمولا این سیمولیشن ها برای اینکه ملت برای انجام اون کارها اماده کنن و اگاه کنن اما سوالی که برای منم پیش میاد دقیقا چطور شبیه ساز کشاورزی انقدر طرفدار داره حالا ماشین یا هواپیما بود میگفتم یک چیزی .
در کنارش چطور شبیه ساز بز انقدر طرفدار داره ؟ .![]()
شهرسازی ( همون simcity ؟ ) اون جالبه! حس و حال بازی میده واقعا!
ولی اینا ... یه جوریه...چی بگم... همون ماشین و هواپیماش رو هم من درک نمیکنمجذابیتی ندارن اونقدرا
البته به شخصه دیدما ... پسر عمم همون یورو تراک بازی میکرد، همیشه یه فلاسک چایی و آهنگ هایده و مهستیش هم به راه بود پای بازی
ولی خوب...نعاین همه بازی جذاب
![]()
کلا هیچوقت این شبیه سازها رو درک نکردم
منم هیچوقت KH درک نکردم چرا باید بفروشه اصلاشهرسازی ( همون simcity ؟ ) اون جالبه! حس و حال بازی میده واقعا!
ولی اینا ... یه جوریه...چی بگم... همون ماشین و هواپیماش رو هم من درک نمیکنمجذابیتی ندارن اونقدرا
البته به شخصه دیدما ... پسر عمم همون یورو تراک بازی میکرد، همیشه یه فلاسک چایی و آهنگ هایده و مهستیش هم به راه بود پای بازی
ولی خوب...نعاین همه بازی جذاب
![]()
شاید چون زبانت خوب نیست درگیر داستان و پیچ و خم و جو داستانیش نمیشی مثل کسی که یه کتابو باز میکنه از عکساش خوشش نمیاد و میگه من این کتابو نمی پسندممنم هیچوقت KH درک نکردم چرا باید بفروشه اصلا
اگر فروش KH رو درک نکردی بیشوخی یه نگاهی به دنیا، دور و برت و بعدا به خودت بنداز!منم هیچوقت KH درک نکردم چرا باید بفروشه اصلا