این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
هر وقت با استریم تونستی بازی کنی بعد بیا فکت بده یوبی سافت هم با همین سیستم استریم اومد اورجینز آورد برای میاندوآب سوییچ ولی محدود تو ژاپن تازه !!دیشب گفتم بعضی ها اینجا دارن بال بال میزنن
دقیقا الان این چند نفر نقش همون رو دارن
بدون کنسول فیزیکی 300 دلاری ps4 و بدون بازیه فیزیکی 60 دلاری گاد همین الان طرف میتونه پشت سیستم بشینه و گاد رو روی pc با اشتراک 10 دلاری تموم کنه بدون اینکه کنسول بخره
بعد اینجا دارن مرز های ماست مالی رو جابجا میکنن
چقدر دیدن بالا پایین شدن ها و خود زنی ها دیدنیه
خوب الان زلدا و ماریو کارت و سوپرماریو بروز و..... هم رو پی سی قابل بازیه. اگر صرفا نمایش بازی رو صفحه مانیتور مطرح باشه راههای زیادی وجود داره.
خب من دروغ میگم برو نت بگرد ببین کسی جز اساتید بازی سنتر و تعدادی علاف تو youtube اصلا چیزی درباره عرضه gow رو pc میگن یا نه
اینی که رو pc در اختیارته سیستم کلود و خود ps4 و حتی به کنترلر نیاز داره اگه قبول نمیکنی و فکر کردی قشنگ ترول میکنی شبیه ساز سوئییچ سلام میرسونه
حالا این بحث رو که من ترجیح میدم ادامه ندم ولی در مورد شبیه ساز بهت بگم که خیر تک تک بازیهای که بهت گفتم رو پی سی با رزولوشن 4K قابل اجراست. حالا این یه نمونه بقیشم با یه سرچ ساده تو یوتیوب هست. خود من ساعتها ماریو کارت رو پی سی بازی کردم تا بلاخره پولم جور شد هفته پیش سوییچ خریدمدِ منم همینو میگم... البته که شبیه ساز سوییچ هنوز تقریبا تو مراحل ابتدایی مونده و حتی شبیه ساز Wii U هم از پس تمام بازی های Wii U برنیومده
و خب خیلی با ایده آل این موضوع فاصله داره
نه والا من با اساتید بازی سنتر کاری ندارم که... و این که نه، همین دو صفحه قبل توییت مت پیکاسلا رو آورد برات... این جا گنده اش می کنن بیخودی ولی خب چیزیه که هست...
و نه، به PS4 احتیاجی نداره سرویس، صرفا DS4 میخواد و اکانت PSN... و همون جور که گفتم یه اینترنت خوب بعد میشه رو PC بازی کرد بازی های موجود رو سرویس رو...!
و برای ترول کردن نینتندو با Yuzu (اره اسم شبیه سازشم میدونم برخلاف شماها) هنوز 2 سال زود اقدام کردی پسر اینترنت خوب نمیخواد، ولی یه سیستم گادلایک و یه سعه صدر خاصی میخواد تا بتونید انحصاری های سوییچ رو روی PC بازی کنید
حالا این بحث رو که من ترجیح میدم ادامه ندم ولی در مورد شبیه ساز بهت بگم که خیر تک تک بازیهای که بهت گفتم رو پی سی با رزولوشن 4K قابل اجراست. حالا این یه نمونه بقیشم با یه سرچ ساده تو یوتیوب هست. خود من ساعتها ماریو کارت رو پی سی بازی کردم تا بلاخره پولم جور شد هفته پیش سوییچ خریدم
View attachment 118747
اولا بابت تبریک ممنون. خداییش خیلی وقت بود میخواستم بخرم پولم جور نمیشد. دارم ماریو آدیسی بازی میکنم و بسی لذت میبرم.
در مورد بعدی هم مگه من حرفی از سوییچ زدم؟ گفتم اون بازیا قابل اجراست اتفاقا خیلی هم خوب اجرا میشن.
اولا بابت تبریک ممنون. خداییش خیلی وقت بود میخواستم بخرم پولم جور نمیشد. دارم ماریو آدیسی بازی میکنم و بسی لذت میبرم.باو داری اون ها رو با Cemu اجرا می کنی... اون شبیه ساز Wii U ـه.. نه سوییچ
که میگم با این که خیلی شبیه ساز خوبیه بازم واسه همه بازی های انحصاری خود Wii U هم جوابگو نیست (البته اکثر عناوین مهم رو شبیه سازی می کنه)... این سه تا بازی ای که میگی خب رو Wii U هم هستن (رو سوییچ پورت شدن)
===
اضافه شدنتو به خانواده سوییچ دارها تبریک میگم
اصلا نفهمیدی چی شده حاجی چی هست الان؟ چیزی نیست الکی داری سرش بحث میکنی تو با خریدن ps now رو pc یا موبایل که فعلا نداره یا هر کوفت دیگه ای داری ps4 قرض میکنی تا بازیش استریم کنی نه اینکه با pc بازیش کنی! چیزی به اسم نسخه pc و تجربه رو pc وجود نداره بازم نفهمیدی؟نه والا من با اساتید بازی سنتر کاری ندارم که... و این که نه، همین دو صفحه قبل توییت مت پیکاسلا رو آورد برات... این جا گنده اش می کنن بیخودی ولی خب چیزیه که هست...
و نه، به PS4 احتیاجی نداره سرویس، صرفا DS4 میخواد و اکانت PSN... و همون جور که گفتم یه اینترنت خوب بعد میشه رو PC بازی کرد بازی های موجود رو سرویس رو...!
و برای ترول کردن نینتندو با Yuzu (اره اسم شبیه سازشم میدونم برخلاف شماها) هنوز 2 سال زود اقدام کردی پسر اینترنت خوب نمیخواد، ولی یه سیستم گادلایک و یه سعه صدر خاصی میخواد تا بتونید انحصاری های سوییچ رو روی PC بازی کنید
منم چندوقتیه میخوام جمع کنم یکی بخرم البته اگه اضافاتی که برا آیپدم میخوام بذاره ولی خداییش قیمتش خیلی زیاده چجوری دلت آمد؟حالا این بحث رو که من ترجیح میدم ادامه ندم ولی در مورد شبیه ساز بهت بگم که خیر تک تک بازیهای که بهت گفتم رو پی سی با رزولوشن 4K قابل اجراست. حالا این یه نمونه بقیشم با یه سرچ ساده تو یوتیوب هست. خود من ساعتها ماریو کارت رو پی سی بازی کردم تا بلاخره پولم جور شد هفته پیش سوییچ خریدم
Xbox one رو فروختممنم چندوقتیه میخوام جمع کنم یکی بخرم البته اگه اضافاتی که برا آیپدم میخوام بذاره ولی خداییش قیمتش خیلی زیاده چجوری دلت آمد؟
البته احتمالا اگه پلاس نمیشد ، شاید آمارش بیشتر بود!
تمام اینها به این معنی نیست که مثلا گاو روی pc منتشر شده.