این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
چند وقت پیش یه مقاله میخوندم از یکی از همین سازنده ها (لینک) که تحلیل کرده بودن فروش هفته اول بازی ها «معمولا» 2 برابر تعداد فالوور های بازی تو استیم هست. اگر این تحلیل صحیح بوده باشه یعنی Greedfall تو هفته اول میبایست یه چیزی دور و بر 120 هزار نسخه رو استیم بفروشه که آمار فوق العاده ای هست. اکثر بازی های خیلی بزرگ بین 100 الی 300 هزار نسخه میفروشن در هفته اول، 120 هزار نسخه برای یه بازی کوچک تر با بودجه محدود واقعا عالی هست. امیدوارم همینطوری باشه.
امروز صبح هم تو لیست Top Seller ها بالاتر از گیرز 5 قرار داشت که غیر قابل پیشبینی بود واقعا. میتونه گفته بالا رو تایید کنه.
Dreamcast برای من متفاوتترین کنسولی بوده که تا امروز داشتم. نمیگم بهترین، ولی یه حس و حال خاصی داشت که با کنسول دیگهای تجربه نکردم و از خیلیهای دیگه هم این رو شنیدم. از همون لحظهای که لوگوی Dreamcast با اون صدای محشر ظاهر میشد تا شکل و شمایل عجیب مموری کارتش (VMU) که خودش یه صفحه کوچیک هم داشت و میشد یه سری بازی باهاش انجام داد، همهشون یه حس خوبی به آدم میدادن (البته کنترلرش خوب نبود انصافاً! ).در راستای 20 ساگلی کنسول دوست داشتنی Dreamcast (من نداشتمش... ولی میگن دوست داشتنی بوده... ما هم نه نمیگیم) گروه آماری NPD لیست بازی های پرفروش کنسول رو ارائه دادن که از این قراره:
View attachment 115842
آریا باورم نمیشه شنمو رو یادت رفتDreamcast برای من متفاوتترین کنسولی بوده که تا امروز داشتم. نمیگم بهترین، ولی یه حس و حال خاصی داشت که با کنسول دیگهای تجربه نکردم و از خیلیهای دیگه هم این رو شنیدم. از همون لحظهای که لوگوی Dreamcast با اون صدای محشر ظاهر میشد تا شکل و شمایل عجیب مموری کارتش (VMU) که خودش یه صفحه کوچیک هم داشت و میشد یه سری بازی باهاش انجام داد، همهشون یه حس خوبی به آدم میدادن (البته کنترلرش خوب نبود انصافاً! ).
لیست بازیهاش هم خیلی جالب و متنوع بود و وقتی در نظر بگیریم که این کنسول چقدر زود شهید شد، اهمیت این لیست خفن بیشتر به چشم میاد.
از Soulcalibur که همچنان بیشترین میانگین امتیاز بازیهای فایتینگ رو در تمام تاریخ داره و زمان خودش واقعاً چیز حیرتانگیزی بود و هنوز هم بازی کردنش لذتبخشه، تا Virtua Tennis که هنوز بعد از این هم سال، محبوبترین بازی ورزشی تمام عمر من هست و چند ماه پیش هم دوباره کنسول رو روشن کردم و رفتیم سراغش و کف کردیم از دیدن این کیفیت بعد از این همه سال!
از Sonic Adventure 2 که ترکیب خیلی خوبی از سرعت سونیک با موسیقیهای محشر و حس هیجان عالی بود، تا Shenmueها که شاید بشه گفت از زمان خودشون جلوتر بودن.
از Jet Set Radio که جزو بازیهای منحصربفرد اون دوران بود، تا فایتینگ محشری مثل Marvel vs Capcom 2 که قبل از همهی کنسولها برای Dreamcast منتشر شد.
بازیهای جالب دیگهای هم بودن مثل Crazy Taxi که آدم رو بدجوری معتاد خودش میکرد یا Confidential Mission که امتیازهای خوبی نگرفته بود، ولی من 60،70 بار تمومش کردم و خیلی حال میکردم باهاش!
دیگه بگذریم از NBA 2K1 که من خودم چون زیاد اهل بازیهای بسکتبال نیستم، خیلی بازیش نکردم ولی جزو خفنترین بازیهای ورزشی تاریخ بوده و کلاً این سری 2K هم روی Dreamcast متولد شد. یا Skies of Arcadia و Phantasy Star Online که بازیشون نکردم، ولی امتیازهای خیلی بالایی گرفته بودن و برای طرفدارهای این جور بازیهاش حتماً چیزهای خوبی بودن.
هی میخوام پست رو ارسال کنم تموم بشه بره، ولی باز یه سری بازی دیگه یادم میاد! مثلاً Resident Evil - Code: Veronica که اصلاً اولش قرار بود دنبالهی اصلی RE باشه، ولی بعد جریاناتی پیش اومد و اونطوری شد. یا Seaman که جزو متفاوتترین بازیهای تاریخ بشر هست و حتماً یه سری به این ویدیوی AVGN در مورد بازی بزنین!
watch?v=-IV8hCvsXy0
3DO? اون خود پاناسونیک با قیمت گذاری چرتش نابود کرد پشت سرش کمپانی تازه تاسیس 3DO که Trip Hawkins بنیان گذار EA تاسیسش کرد هم ورشکسته شدبا برادرم قدیما کلوپ بازی داشتیم, کلی از اون Crazy Taxi / Virtua Tennis و شِنموش پول در اوردیمبا توجه به حیات کوتاهش واقعا عناوین بیادموندنی روش منتشر شد.یادمه پاناسونیک هم یه دوره ای کنسول زد و چند وقتی داشتیمش اما اونم زود به دیدار حق شتافت
آره یه کنسولی بوده به اسم 3DO. من کلاً در جریانش نبودم، تا اینکه اوایل دهه 80 بود که یه مغازهای توی کیش این رو گذاشته بود پشت شیشه و تازه فهمیدم همچین چیزی هم داریم! اصل ماجرا برای یه کمپانی به نام 3DO بوده، ولی خودشون کنسول رو نساختن و شرکتهای دیگه براشون تولید کردن. به جز پاناسونیک، سانیو و گلد استار (پدر LG) هم 3DO تولید کرده بودن و کلاً خیلی خر تو خر بوده اوضاع! ولی در نهایت هم بدجوری شکست خورد و الآن رفتم دیدم کلهم 2 میلیون فروخته بوده.با برادرم قدیما کلوپ بازی داشتیم, کلی از اون Crazy Taxi / Virtua Tennis و شِنموش پول در اوردیمبا توجه به حیات کوتاهش واقعا عناوین بیادموندنی روش منتشر شد.یادمه پاناسونیک هم یه دوره ای کنسول زد و چند وقتی داشتیمش اما اونم زود به دیدار حق شتافت
اون رو هم نوشتم که!آریا باورم نمیشه شنمو رو یادت رفت
پاناسونیک اون کنسول رو طرحی نکرده بود یکی از سازنده های 3DO بود. کل ایده این بود که مثل DVD و یا VHS یه کمپانی طراحی کنه بقیه بسازن مثل Blueray که طراحی سونی هست ولی پاناسونیک و LG و ... میسازن.3DO? اون خود پاناسونیک با قیمت گذاری چرتش نابود کرد پشت سرش کمپانی تازه تاسیس 3DO که Trip Hawkins بنیانگذار EA تاسیسش کرد هم ورشکسته شد
جدیدا بی دقت شدم لولاون رو هم نوشتم که!
لوگو قرمزا ریجن ژاپن کنسول بوده آبیا اروپاView attachment 116394
یادش بخیر این Dreamcast اومده بود تو کلوپ رسماً واسش صف وایمیستادیم بشینیم بازی کنیم یه ربع !
قشنگ پلی استیشن ها خالی میشدن ؛ همه تو کف ِ بازیا و گرافیک خفنش بویم .
سونیک
تاکسی دیوونه
سول کالیبِر
شـِنمو
شنمو رو یادمه کف و خون قاطی کرده بودیم براش از اونجایی که اونم میشد باهاش بری کلوپ بازی کنی ! یعنی تو کلوپ میرفتیم شنمو میزدیم و اونو میبردیم کلوپ محلشون بازی بزنه لول
بدتر از اون همه دیوونه اون دسته عجیب غریب و گنده اش بودیم !
البته هنوزم یادمه بیشتر ملت پای سونیک و تاکسی دیوونه بودن .
کلاً دریم کست هم مثل خود ِ کنسول واسه بچه های الان یه افسانه شده که شاید صرفاً اسمشو شنیدن و تعریف اینکه عجب چیزی بوده .
پ.ن : اون لوگوی آبی ( قرمز ؟ ) پیچپیچی دریم کست وقتی کنسول بالا میومد !
روزای خوبی بود ...
فقط توی آمریکا؟ یا کلا؟ البته به رسم هرسال احتمالا CoD MW که اومد میاد میشوره میبره همرو.Madden NFL 20 فقط با فروش دو ماه اول عرضه اش تبدیل به سومین بازی پرفروش کل 2019 شده (پشت سر تنها KH3 و MK11)
فقط توی آمریکا؟ یا کلا؟ البته به رسم هرسال احتمالا CoD MW که اومد میاد میشوره میبره همرو.