این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
اینا برا اکثر بازیا طبیعیه.همین الان سایبرپانک رو ۴۹ دلار -دت استرندیگ - استاروارز ۵۰ دلار میشه خرید. گیرز ۵ نیومده ۱۱ دلار تخفیف خورده و با ۴۹ میشه خرید. در کل تلاش شما برای اینکه این عنوان رو شکست خورده نشون بدین قابل تحسینه واقعا.
آخرین خبری که بنجی توییت کرده در مورد فروش:
Just got my first look at Control Day 1 sales
Looking very strong, especially for a mid range title. Dont expect some enormous launch but I think Remedy and 505 are going to be really happy with its performance.
Looks like PS4 version will launch 2x higher or more than Xbox
کنترل برا رمدی عقب گرد حساب میشه چون رو کنسول مورد علاقه شما انحصاری نیست؟ از اونطرف blair witch با متا زرد شاهکار تلقی میشه. خبرای شما هم که خب خیلی معلومه به چه جهتی هست. هر جور دوست داشتی تیتر و محتوای خبر رو دستکاری میکنی، خبر ناقص میزاری که هیچ، ادعای خبرنگاری بی طرف هم میکنی. حالا بازی که 5-6 تا نمره کامل گرفته و اینهمه 9 و 8 ردیف کردن واسش فهمیدیم عقبگرد محسوب میشه. همین خبر فروش رو ریست ارا کامل پوشش داده که خب بعید میدونم ندیده باشی. ولی خب چون با منافع جنابعالی سازگاری نداره قسمت اصلی خبر رو خط میزنی و میری یه deal از تارگت رو به عنوان فکت اینجا به ملت تحمیل میکنی. متن یکی از معتبر ترین انالیست های فروش هم گذاشتم باز نادیده میگیری و حرف خودت رو میزنی.من خبری که دیدم رو فرستادم و خب قیمت 38 دلاری هم باز خیلی متفاوت با 50 دلاری هست.
اما خب اینکه کنترل برای رمدی یک عقب گرد هست واضح و مبرهن ئه
کنترل برا رمدی عقب گرد حساب میشه چون رو کنسول مورد علاقه شما انحصاری نیست؟ از اونطرف blair witch با متا زرد شاهکار تلقی میشه. خبرای شما هم که خب خیلی معلومه به چه جهتی هست. هر جور دوست داشتی تیتر و محتوای خبر رو دستکاری میکنی، خبر ناقص میزاری که هیچ، ادعای خبرنگاری بی طرف هم میکنی. حالا بازی که 5-6 تا نمره کامل گرفته و اینهمه 9 و 8 ردیف کردن واسش فهمیدیم عقبگرد محسوب میشه. همین خبر فروش رو ریست ارا کامل پوشش داده که خب بعید میدونم ندیده باشی. ولی خب چون با منافع جنابعالی سازگاری نداره قسمت اصلی خبر رو خط میزنی و میری یه deal از تارگت رو به عنوان فکت اینجا به ملت تحمیل میکنی. متن یکی از معتبر ترین انالیست های فروش هم گذاشتم باز نادیده میگیری و حرف خودت رو میزنی.
جدی میگم از این حرکات بچه گونه دست بردارین. خودتون رو زیر سوال میبرین که هیچ، سطح فروم رو هم میارین پایین.
خیلی زیاد نوشتم ولی خب ارزش ارسال نداره واقعا. با کسی که برا خودش یه دنیای موازی ساخته و فکر میکنه هر چی که به ملت تحمیل میکنه حقیقت محضه واقعا نمیشه بحث کرد. موفق باشی.نکته اول یکجا پیدا کنید که من گفته باشم blair witch شاهکاره؟ حتی در داخل تاپیک نمرات که یک خلاصه درباره بازی صحبت کردم. نوشتم که حتی با قیمت سی دلاری هم بازی رو به کسی پیشنهاد نمیکنم بخره!!! شما خیلی راحت افترا میزنی.
درباره Remdy هم بله عقب گرد هست. وقتی شما بازی های قبلی ت با بودجه های چنده ده میلیون دلاری و سر تیتر اول رسانه ها منتشر میشده و الان برگشتی به خونه اول که بازی نیمه مستقل بسازی، بله قدم رو به عقب محسوب میشه. و رمدی از مین استریم صنعت خارج شده.
درباره خبر بنجی هم فکرکردم شما خودت کامل خوندی که نوشته برای یک بازی میان رده فروش خوبی هست، نه برای یک بازی سطح بالا ...
شاید بهتر باشه اینطوری بگیم به دلیل اینکه شایعه خرید استدیو توسط سونی مطرح هست، کمی این واقعیت برای شما غیرقابل قبوله.
اگر عقب گرد معنیش برگشت از لایو اکشنای صد من یه غاز تحمیلی دن متریک باشه که خدا زیاد کنه این عقبگردا رو. خدا رو شکر که عقبگرد کردننکته اول یکجا پیدا کنید که من گفته باشم blair witch شاهکاره؟ حتی در داخل تاپیک نمرات که یک خلاصه درباره بازی صحبت کردم. نوشتم که حتی با قیمت سی دلاری هم بازی رو به کسی پیشنهاد نمیکنم بخره!!! شما خیلی راحت افترا میزنی.
درباره Remdy هم بله عقب گرد هست. وقتی شما بازی های قبلی ت با بودجه های چنده ده میلیون دلاری و سر تیتر اول رسانه ها منتشر میشده و الان برگشتی به خونه اول که بازی نیمه مستقل بسازی، بله قدم رو به عقب محسوب میشه. و رمدی از مین استریم صنعت خارج شده.
درباره خبر بنجی هم فکرکردم شما خودت کامل خوندی که نوشته برای یک بازی میان رده فروش خوبی هست، نه برای یک بازی سطح بالا ...
شاید بهتر باشه اینطوری بگیم به دلیل اینکه شایعه خرید استدیو توسط سونی مطرح هست، کمی این واقعیت برای شما غیرقابل قبوله.
Just got my first look at Control Day 1 sales
Looking very strong, especially for a mid range title. Dont expect some enormous launch but I think Remedy and 505 are going to be really happy with its performance.
Looks like PS4 version will launch 2x higher or more than Xbox
اگر دیده نمیشه یکم سایزش رو بزرگتر کنم
بازی قبلی همه منتظر بودند تا یک تاثیر روی کل صنعت بذاره، این یکی اثر تازه با دید خوشبینانه یک عنوان میان رده حساب میشه
لیست فروش این هفته UK
منبع: Nintendo Switch exclusive Astral Chain tops UK chart
- Astral Chain
- Wreckfest
- Man of Medan
- Control
- Mario Kart 8 Deluxe
- Crash Team Racing
- Super Mario Maker 2
- Marvel's Spider-Man
- GTA5
- The Division 2
نکات جالب:
- @Akiba (ایموجی ها کافین که پیام رو برسونن)
- عناوین مهم عرضه شده تو این هفته رتبه های یک تا چهار رو گرفتن
- فاصله بین آسترال چین (با وجود انحصاری بودنش) و Control تو رتبه چهارم تنها 1500 نسخه فروش بوده (همون حرف علی در مورد فروش نه چندان خفن بازی های تو خارج از پاییز و اوایل زمستون)
- عرضه نسخه GOTY اسپایدرمن PS4 بازی رو برگردونده به لیست 10 برتر
لیست فروش این هفته UK
منبع: Nintendo Switch exclusive Astral Chain tops UK chart
- Astral Chain
- Wreckfest
- Man of Medan
- Control
- Mario Kart 8 Deluxe
- Crash Team Racing
- Super Mario Maker 2
- Marvel's Spider-Man
- GTA5
- The Division 2
نکات جالب:
- @Akiba (ایموجی ها کافین که پیام رو برسونن)
- عناوین مهم عرضه شده تو این هفته رتبه های یک تا چهار رو گرفتن
- فاصله بین آسترال چین (با وجود انحصاری بودنش) و Control تو رتبه چهارم تنها 1500 نسخه فروش بوده (همون حرف علی در مورد فروش نه چندان خفن بازی های تو خارج از پاییز و اوایل زمستون)
- عرضه نسخه GOTY اسپایدرمن PS4 بازی رو برگردونده به لیست 10 برتر
علی Control یه بازی ایندیه. یعنی بزرگ به نظر میرسه اما از نظر پروداکشن به شکل یه بازی ایندی تولید شد و با یه ناشر ایندی هم قرارداد بستن. چون میخواستن هم مولتی پلتفرم کار کنن و هم آزادی عمل بیشتری داشته باشن. تا اینکه اگه بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت کنترل کوچیک و جمع و جور تر از بازی های قبلی رمدی هست که بیگ پروداکشن بودن.
اما از یه بازی بیگ پروداکشن انحصاری به یه بازی ایندی مولتی پلتفرم رسیدن الزاما به معنای بازگشت به عقب نیست. صرفا پروداکشن کوچیک تر شده. اما اگه برعکس بخوای از حیث کیفیت بازی ساخته شده مقایسه کنی، یعنی مقایسه Control با QB به عنوان دو تا بازی، Control از همه نظر بهتر از QB هست و کامل رمدی پیشرفت کرده. مهم ترین پیشرفت و گام رو به جلوی بازی اکشن و گیم پلی بهتره. QB پر از مکانیک ها و فیچرهایی بود که از نظر دیزاین استفاده درستی ازشون نمیشد و واقعا یه چیز صرفا شو آف بودن. من خودم تو تمام طول مدت تجربه QB به دو سوم مکانیک های بازی احساس نیاز نمیکردم و سر همین دیزاین بد بازی سریع تکراری و خسته کننده میشد. مشکلی که اگه Control رو بازی کرده باشی متوجه میشی حل شده و اگه فریم افتضاح کنسولی رو بزاریم کنار، از نظر استفاده درست از مکانیک ها و گیم پلی ساختن (که به نظر من مشکل AW هم بود) کامل ارتقا پیدا کردن.
از نظر من این یعنی پیشرفت. اینکه از کار با مایکروسافت و ساخت یه بازی بزرگ انحصاری رسیدن به یه بازی ایندی و 505 هم به هیچ عنوان پسرفت یا بازگشت به عقب نیست چون انتخاب خود رمدی بوده، برای اینکه بتونه کاری که میخواد رو بکنه. به این نمیگن بازگشت به عقب. اگه مایکرو از همکاری با رمدی پا پس میکشید و از سر اجیار میومدن ایندی میساختن به نظرم حرفت درست بود اما وقتی خودشون خواستن و از این انتخاب هم نتیجه گرفتن یعنی نه.