این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
gta5 تا الان پرفروش ترین بازی 2019 تو uk
Grand Theft Auto V Is the Best Selling Game of 2019 So Far in the UK
همین بوده خودشونم ظاهرا راضین ولی بعید میدونم با کامل پایبند بودن به ریشه ها بتونن ادامه بدنفروش DMC ها تا اونجا که یادمه همیشه دور بر همین مقدار بوده
gta5 تا الان پرفروش ترین بازی 2019 تو uk
Grand Theft Auto V Is the Best Selling Game of 2019 So Far in the UK
days gone پرفروش ترین new ip سال 2019 تو uk شده
Days Gone Is the UK's Best-Selling New IP of 2019
این چیزی که من میبینم بعید میدونم GTA VI هم بتونه بهش برسه اصلا برام غیر قابل درکه فروششجمعیت زمین باید یه چند میلیاردی زیاد بشه تا بتونن یه چی بسازن اندازه ی GTA V بفروشه! لول اونموقه هم VI اومده خودش باز رکوردو میگیره! کلا برن برا خودشون که چیزی دیگه گمان نکنم زورش به این سری بازی برسه!
همون طور که برای من فروش KH3 غیر قابل درکه ! لول غیر قابل درک تا حالا بخش انلاین Gra احتمالا نرفتی خوراک تینیجر ها و. الانم که کازینو هم رسما اوردن داخلش .این چیزی که من میبینم بعید میدونم GTA VI هم بتونه بهش برسه اصلا برام غیر قابل درکه فروشش
شما میخوای بالاخر قبول کنی یا نه ؟ عناوین ژاپنی تو غرب به شدت محبوبن این برا هزار بار GTA V هم هیشکی پیش بینی نمیکرد این قدر عظیم بفروشه و جزو عجایب این موردهمون طور که برای من فروش KH3 غیر قابل درکه ! لول غیر قابل درک تا حالا بخش انلاین Gra احتمالا نرفتی خوراک تینیجر ها و. الانم که کازینو هم رسما اوردن داخلش .
تداوم فروش GTA V به خاطر بخش انلاینشه بخش کمپین هیچ وقت نمیتونه یـ IP رو اینجور سر پا نگه دارهGTA V فضاسازی باحالی داره.مایکل که تلاش داره زندگی خونوادگیشُ سرو سامون بده"ترور با اون شخصیت پلید و رفقای جان بر کفِ بدبختش که ازش میترسنلامار که پشت سر هم واسه فرانکلین دردسر درست میکنه"دشمنا و NPCهای بانمک"ماموریت های جانبی با ارزش و همچنین آنلاین بسیار پر محتواش موجب شده بزرگُ کوچیک"کمپین باز و آنلاین باز خواهان تجربش بشن.
هیچ عجایبی در کار نیست رفیق ip Gta از زمان سن اندرس کلا از لحاظ محبوبیت زیر رو شد و فروشش بالا بود ولی راکستار این نسخه هم برای دو نسل مختلف داد که اینم تاثیر داشت هم بخش انلاین درجه یکی تدارک دید برای بازیشما میخوای بالاخر قبول کنی یا نه ؟ عناوین ژاپنی تو غرب به شدت محبوبن این برا هزار بار GTA V هم هیشکی پیش بینی نمیکرد این قدر عظیم بفروشه و جزو عجایب این مورد
تداوم فروش GTA V به خاطر بخش انلاینشه بخش کمپین هیچ وقت نمیتونه یـ IP رو اینجور سر پا نگه داره
GTA IV اگه اشتباه نکنم 25 میلیون نسخه فروخت نهایت الان 30 میلیون شما میخوای قبول کن یا نکن فروش GTAV فرای عجایب ـه دونسل فروخت بگو 70 میلیون بگو 80 میلیون ولی اینی که هنوز تداوم داره خیلی عجیبه و خوب همش بر میگرده اسم و رسمی که دست و پا کرده + ساپورت بینظیر بخش آنلاین بازیشهیچ عجایبی در کار نیست رفیق ip Gta از زمان سن اندرس کلا از لحاظ محبوبیت زیر رو شد و فروشش بالا بود ولی راکستار این نسخه هم برای دو نسل مختلف داد که اینم تاثیر داشت هم بخش انلاین درجه یکی تدارک دید برای بازی
هر وقت یـ کمپانی بازی سینگل پلیر خالی ساخت و اینجوری فروشش بعد 6 سال تداوم داشت میتونی حرف منو نقض کنیهر وقت راکستار یه GTA آنلاین بدون کمپین ساخت و نصف نسخه V فروخت این فکتی رو که صادر کردی باور میکنم.
حالا شما لطف کن یـ مثال نقض رو کن بعد ما رو متهم به مغلطه کن LOLیه چیزی از خودت بگو بصرفه جوابتو بدیم. سطح مغلطه کامنتت هم در حد مهدکودکه.این بحث همینجا واسه من تموم شد