این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
حالا شما بگو چرا راکاستار بیخیال آنلاین باز ها نمیشه و فقط کمپین بسازه؟ شاید بیکاره ۶-۷ سال وقتش رو صرف ساپورت از GTA V میکنهکمپین GTA V پروندش سال 2014 روی PS4/XB1 و 2015 روی PC دوباره باز شد!
DLC داستانی نداد چون طبق گفته خودشون خود کمپین همه جوره کامل بوده که ترجیح دادن نیروشون رو روی چیزای دیگه تقسیم کنن از جمله بهبود GTA Online حالا شما میگی بهونس باشه!
اینسایدرها هم گفتن راکستار دستکم داره 2تا پروژه بزرگ رو جلو میبره که از شانس بد شما بازم بیس اصلی هر دوتاشون کمپینه
(نمیدونم این راکستار چرا بیخیال این 30 میلیون کمپین باز نمیشه و یه بازی تمام آنلاین واسه اون 80 میلیون آنلاین باز نمیسازه شاید بیکاره 7-8 سال وقتشو صرف ساخت RDR II میکنه)
با خوندن نظرت به این نتیجه رسیدیم شما از راکستار خیلی فهمیده تر هستید شما حقیقت رو میگید اونا هم بهونه و دروغ.این بیانیه راکستار همش بهونست
شما یـ جمله از من بیار گفتم راکستار بدون بخش کمپین هم موفق میشه یا باید فقط بخش انلاین منتشر کنه LOL شما منو متهم به مغلطه میکنه در صورتی که همه جوره حرف تو دهن بنده گذاشتی بهتره یـ دور دیگه بری از اول بحث رو پگیری کنی ببینی اصلا در مورد چی بود ـهکمپین GTA V پروندش سال 2014 روی PS4/XB1 و 2015 روی PC دوباره باز شد!
DLC داستانی نداد چون طبق گفته خودشون خود کمپین همه جوره کامل بوده که ترجیح دادن نیروشون رو روی چیزای دیگه تقسیم کنن از جمله بهبود GTA Online حالا شما میگی بهونس باشه!
اینسایدرها هم گفتن راکستار دستکم داره 2تا پروژه بزرگ رو جلو میبره که از شانس بد شما بازم بیس اصلی هر دوتاشون کمپینه
(نمیدونم این راکستار چرا بیخیال این 30 میلیون کمپین باز نمیشه و یه بازی تمام آنلاین واسه اون 80 میلیون آنلاین باز نمیسازهشاید بیکاره 7-8 سال وقتشو صرف ساخت RDR II میکنه)
صحیح صحیحبا خوندن نظرت به این نتیجه رسیدیم شما از راکستار خیلی فهمیده تر هستید شما حقیقت رو میگید اونا هم بهونه و دروغ.
حرف راکستار هم بهانه بود و هم نبود چجوری؟.......... این درسته که واسه محتویات انلان dlc کنسل کردن ولی اگه توجه کنی اون dlc یچی مثل انددنایتمر red dead بود و این اون حرفشون درباره اینکه gta5 کامله و نیاز به dlc نداره رو تایید میکنه چون این dlc قرار نبود ادامه استوری اصلی باشهصحیح صحیح
سارکستیک بود اون حرفم بله بله RDR1 و GTA IV هم کمپینشون کامل بود ولی خوب چیزی هم به نام پرداخت درون برنامه اون موقع وجود نداشت !! بزار اینجور بهت بگم امار آخر سال اکتی اومد و حدود 40 درصد درامدش فقط از موبایل و پرداخت درون برنامه ای بود ما الان در مورد راکستار فقط امار فروش GTA V رو میدونیم ولی خدا میدونه چقدر پرداخت درون برنامه در امد داره سالانه ! شما فرض کن یـ بیس 100 میلیونی پلیر داری DLC داستانی مثلا 20 دلاری برا بازی منتشر میکنی 100 میلیون از این 100 میلیون DLC رو میخرن حالا از اون ور فک کن DLC برا بخش انلاین مجانی منتشر میکنی سالانه اون بیس 100 میلیونی از پرداخت درون برنامه بازی استفاده میکنن یعنی سالانه اندازه اون DLC داستانیه برات در امد زایی ایجاد میکنن کدوم رو انتخاب میکنی ؟؟؟ هیچ ماس فروشی نمیاد بگه ماست من ترشه در این که راکستار بازی AAA با بخش کمپین آس میسازه شکی نیست ولی در اینکه T2 یکی از حریص ترین شرکت های حال حاضر صنعت گیمینگ ـه که خودش رو پشت اعتبار امثال راکستار قایم کده هم باز شکی نیست من از خدامه که راکستار DLC داستانی منتشر کنه ولی میبینیم که منتشر نمیکنه .....حرف راکستار هم بهانه بود و هم نبود چجوری؟.......... این درسته که واسه محتویات انلان dlc کنسل کردن ولی اگه توجه کنی اون dlc یچی مثل انددنایتمر red dead بود و این اون حرفشون درباره اینکه gta5 کامله و نیاز به dlc نداره رو تایید میکنه چون این dlc قرار نبود ادامه استوری اصلی باشه
3 | 1 | CRASH TEAM RACING NITRO-FUELED | PEGI 3+ | ACTIVISION |
4 | 2 | SUPER MARIO MAKER 2 | PEGI 3+ | NINTENDO |
7 | 3 | MARIO KART 8 DELUXE | PEGI 3+ | NINTENDO |
2 | 4 | FIFA 19 | PEGI 3+ | EA SPORTS |
6 | 5 | GRAND THEFT AUTO V | PEGI 18+ | ROCKSTAR |
11 | 6 | F1 2019 | PEGI 3+ | CODEMASTERS |
1 | 7 | FIRE EMBLEM: THREE HOUSES | PEGI 12+ | NINTENDO |
15 | 8 | RED DEAD REDEMPTION 2 | PEGI 18+ | ROCKSTAR |
10 | 9 | MINECRAFT | PEGI 7+ | NINTENDO |
9 | 10 | SUPER SMASH BROS. ULTIMATE | PEGI 12+ | NINTENDO |
12 | 11 | CRICKET 19: OFFICIAL GAME OF THE ASHES | PEGI 3+ | MAXIMUM GAMES |
5 | 12 | MADDEN NFL 20 | PEGI 7+ | EA SPORTS |
25 | 13 | CRASH BANDICOOT N.SANE TRILOGY | PEGI 7+ | ACTIVISION |
13 | 14 | TOM CLANCY’S THE DIVISION 2 | PEGI 18+ | UBISOFT |
20 | 15 | MINECRAFT: PLAYSTATION EDITION | PEGI 7+ | SONY COMPUTER ENT. |
21 | 16 | CALL OF DUTY: BLACK OPS 4 | PEGI 18+ | ACTIVISION |
16 | 17 | THE LEGEND OF ZELDA: BREATH OF THE WILD | PEGI 12+ | NINTENDO |
35 | 18 | FORZA HORIZON 3 | PEGI 3+ | MICROSOFT |
17 | 19 | SUPER MARIO ODYSSEY | PEGI 7+ | NINTENDO |
19 | 20 | NEW SUPER MARIO BROS. U DELUXE | PEGI 3+ | NINTENDO |
26 | 21 | FORZA HORIZON 4 | PEGI 3+ | MICROSOFT |
8 | 22 | WOLFENSTEIN: YOUNGBLOOD | PEGI 18+ | BETHESDA SOFTWORKS |
24 | 23 | POKEMON: LET’S GO, PIKACHU! | PEGI 7+ | NINTENDO |
28 | 24 | SEA OF THIEVES | PEGI 12+ | MICROSOFT |
25 | LEGO HARRY POTTER COLLECTION | PEGI 7+ | WARNER BROS. INTERACTIVE | |
40 | 26 | LEGO MARVEL SUPER HEROES 2 | PEGI 7+ | WARNER BROS. INTERACTIVE |
22 | 27 | WWE 2K19 | PEGI 16+ | 2K |
23 | 28 | MARVEL’S SPIDER-MAN | PEGI 16+ | SONY COMPUTER ENT. |
29 | LEGO THE INCREDIBLES | PEGI 7+ | WARNER BROS. INTERACTIVE | |
18 | 30 | MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: THE BLACK ORDER | PEGI 12+ | NINTENDO |
38 | 31 | MINECRAFT: XBOX EDITION | PEGI 7+ | MICROSOFT |
32 | 32 | LEGO DC SUPER-VILLAINS | PEGI 7+ | WARNER BROS. INTERACTIVE |
33 | CALL OF DUTY: MODERN WARFARE REMASTERED | PEGI 16+ | ACTIVISION | |
34 | STARLINK: BATTLE FOR ATLAS | PEGI 7+ | STARLINK | |
34 | 35 | THE LEGO MOVIE 2 VIDEOGAME | PEGI 7+ | WARNER BROS. INTERACTIVE |
27 | 36 | SUPER MARIO PARTY | PEGI 3+ | NINTENDO |
14 | 37 | BATTLEFIELD V | PEGI 16+ | EA GAMES |
31 | 38 | THE SIMS 4 | PEGI 12+ | EA GAMES |
39 | OVERWATCH | PEGI 12+ | BLIZZARD | |
30 | 40 | KINGDOM HEARTS III | PEGI 12+ | SQUARE ENIX |
چطوری روحت شاد میشه؟ من همش حرص میخورم سونی انقدر راحت این IP رو داد رفت.رتبه اول رو میبینم روحم شاد میشه فروشش مستدام باد!
صدبار توضیح داده شده، کرش هیچوقت ایپیه سونی نبودهچطوری روحت شاد میشه؟ من همش حرص میخورم سونی انقدر راحت این IP رو داد رفت.
بله میدونم ولی باید امتیازش رو از یونیورسال میخرید که الان گدایی اکتی رو نکنه واسه محتوای اضافه.صدبار توضیح داده شده، کرش هیچوقت ایپیه سونی نبوده
یونیورسال خودش نداد وقتی نسل 6 شروع شد مارک سرنی داشت یه کرش واسه ps2 میساخت که بخاطر یونیورسال کنسل شد وتبدیل شد به اشغالی به اسم wrath of cortex یه ویدیو از پرتوتایپ نسخه سرنی هم هست در ضمن سونی ip میخواست چیکار وقتی nd دیگه ایده ای براش نداشت؟بله میدونم ولی باید امتیازش رو از یونیورسال میخرید که الان گدایی اکتی رو نکنه واسه محتوای اضافه.
اشباهت همینجاست که خوشحال میشی دقیقا مثل کسایی که هرسال cod میخرن و راضین همین الانش کلی microtransaction کرده تو بازی واسه این فروش بیخودش باید گریه هم کردرتبه اول رو میبینم روحم شاد میشه فروشش مستدام باد!
هر موقع یکی تون اومد منطقی در مورد MTه فعلی بحث کرد، میشه حرفش رو در نظر گرفت!اشباهت همینجاست که خوشحال میشی دقیقا مثل کسایی که هرسال cod میخرن و راضین همین الانش کلی microtransaction کرده تو بازی واسه این فروش بیخودش باید گریه هم کرد
هر موقع یکی تون اومد منطقی در مورد MTه فعلی بحث کرد، میشه حرفش رو در نظر گرفت!
وگرنه هیت ورزیدن خالی صرفا به خاطر اسم MT مفت گران است!
بیا قشنگ بحث کن با وضعیت فعلی مشکلش کجاست و چه انتظاراتی داری و ...!(هم تو و هم بقیه دوستان که تو واتساپ یا جاهای دیگه باهاشون بحث کردم )
اینکه من با ریمسترهای اکتی مشکل دارم یه چیزه mt یه چیز دیگه نمیدونم برا چی الکی دفاع میکنی ولی من از هرکی پرسیدم دادش درامده و هر ویدیویی هم میبینم همین طور محتویات بازی همش باید مفت باشه یا دست کم مثل اورواچ لوت باکس مفت داشته باشه.............هر موقع یکی تون اومد منطقی در مورد MTه فعلی بحث کرد، میشه حرفش رو در نظر گرفت!
وگرنه هیت ورزیدن خالی صرفا به خاطر اسم MT مفت گران است!
بیا قشنگ بحث کن با وضعیت فعلی مشکلش کجاست و چه انتظاراتی داری و ...!(هم تو و هم بقیه دوستان که تو واتساپ یا جاهای دیگه باهاشون بحث کردم )