این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
خوب فروخته؟! 10 میلیون نسخه برای یک New IP انحصاری اونم دوسال بعد از عرضه دیوانه کنندست!
کدوم مشکل ساز ؟ بازی خوب باشه میفروشه بد باشه هم نمیفروشه ربطی به زن و مردش نداره همون New IP و انحصاری بودنش تو این حد از فروش بزرگترین دست اوردش بودهAn exclusive , A new IP , with a female protagonist
این آخری از دو تای قبلی خیلی مشکل سازه تره! ارزش کار هورایزن رو به خوبی نشون میده! اصلا داشتیم بازی با شخصیت اصلی زن که به این فروش برسه مولتی پلتفرم حتی ؟؟؟ من خودم نمیدونم دارم میپرسم !!
جز 10 تجربه برتر این نسل برام بوده ... واقعا نوش جونشون ..Horizon Zero Dawn Celebrates Second Anniversary, 10 Million Copies Sold Worldwide
پ.ن : آخرین امارش چقدر بودـه ؟
البته شرایط خیلی بهتر شده. ولی هنوزم خیلیا شخصیت بازی زن باشه بازی رو نمیخرن.کدوم مشکل ساز ؟ بازی خوب باشه میفروشه بد باشه هم نمیفروشه ربطی به زن و مردش نداره همون New IP و انحصاری بودنش تو این حد از فروش بزرگترین دست اوردش بوده
پ.ن : ریبوت تومب ریدر اخرین آماری که ازش اومد نسخه ی اول و دومش باهم 20 میلیون اون دور و برا فروخته بود نسخه اولش رو مطمعنم بالای 10 میلیون فروخته فقط 5 میلیونش رو PC بوده پس تا 13 به بالا رو جا داره Rise هم کمه کم 10 میلیون رو باید فروخته باشه
ویرایش :
نسخه اول تا اخر نوامبر 2017 یازده میلیون نسخه فروخته
East meets West: Yosuke Matsuda on growing Square Enix's global empire
An exclusive , A new IP , with a female protagonist
این آخری از دو تای قبلی خیلی مشکل سازه تره! ارزش کار هورایزن رو به خوبی نشون میده! اصلا داشتیم بازی با شخصیت اصلی زن که به این فروش برسه مولتی پلتفرم حتی ؟؟؟ من خودم نمیدونم دارم میپرسم !!
.......
موضوع این نیست که کم فروخته یا زیاد فروخته مسئله اینه که هنوز بعضی در مقابل کاراکتر مونث گارد دارن. و بازی رو نمیخرن. کسی نمیدونه اگر کاراکتر بازی مونث نبود فروشش چقدر میشد.Life is Strange هم در عرض دوسال تا می 2017 سه میلیون فروخته که نسبت به اسکیل و ژانر بازی خیلی خوبه، یکجورایی زن محور ترین بازی نسل به دور از هرگونه المان فن سرویسی هست.
پیروی این خبر یک احمقی تو Resetera تاپیک زده که راک استار فروش HZD رو میبینی حالا برو کار درست رو انجام بده و یک بازی با شخصیت اصلی زن بساز!
Horizon Zero Dawn is one of the best selling female lead game of all time. Will at least this convince more publishers to do the right thing?
مثل لارا کرفت که یکی از آیکون های نسل 5 برند PlayStation بود و فروشش تا الان متوقف نشده ؟؟ کلا زنها تو اکثر این مدل سرگرمی های جزو اقلیت ها همیشه محسوب میشن و این تقصیر سازنده نیست تقصیر زنهاست که کمتر بهش علاقه نشون دادن دوما تاریخ صنعت گیمینگ این همه شخصیت اصلی و غیر اصلی زن داشته حالا این روزا خودشون رو دارن به هر در و دیوار میزنن یـ بحث دیگست با منطق شما منم میتونم بگم که الان که این مسئله ترنده روی فروش خود هورایزن تاثیر مثبت گذاشته و سونی هم خیلی خوب روش تبلیغ کرد که واقعا هم کرده ولی مسئله اینه اون کسایی که به خاطر زن یا مرد بودن لید یـ بازی بازی رو میخرن یا نمیخرن در برابر کسایی که دنبال یـ گیم صرفا خوب و صد البته سرگرم کننده هستن اینقدری کمه که نخوایم اصلا جزو آمار حسابش کنیم در کل حس میکنم این قضایا همش دشمن فرضی ساختن واسه زن هاست هیشکی مخالف حضور زن ها تو بازی نیست اون کسایی که چنین تفکرات خنده داری دارن اینقدری نیستن که بخوان واسه بازار تعیین تکلیف کنن در کل امیدوارم هر روز یـ کاراکتر قوی و تا خرخره پرداخت شده تو این صنعت ببینیم زن و مرد بودنش واسم مهم نیست گیم خوب میخوام مثل شما و هر کسی دیگه که به عنوان گیمر داره از این صنعت استفاده میکنهالبته شرایط خیلی بهتر شده. ولی هنوزم خیلیا شخصیت بازی زن باشه بازی رو نمیخرن.
احمد تو داری یه طرفه به قضیه نگاه میکنی. اینکه یه عده تند رو میان یه حرفی میزنن معنیش این نیست که حرفشون از پایه اشتباهه. این گارد تو ایران وجود داره. تو خارج از ایرانم وجود داره. من و تو هم نمیتونیم آمار دقیقش رو در بیاریم.مثل لارا کرفت که یکی از آیکون های نسل 5 برند PlayStation بود و فروشش تا الان متوقف نشده ؟؟ کلا زنها تو اکثر این مدل سرگرمی های جزو اقلیت ها همیشه محسوب میشن و این تقصیر سازنده نیست تقصیر زنهاست که کمتر بهش علاقه نشون دادن دوما تاریخ صنعت گیمینگ این همه شخصیت اصلی و غیر اصلی زن داشته حالا این روزا خودشون رو دارن به هر در و دیوار میزنن یـ بحث دیگست با منطق شما منم میتونم بگم که الان که این مسئله ترنده روی فروش خود هورایزن تاثیر مثبت گذاشته و سونی هم خیلی خوب روش تبلیغ کرد که واقعا هم کرده ولی مسئله اینه اون کسایی که به خاطر زن یا مرد بودن لید یـ بازی بازی رو میخرن یا نمیخرن در برابر کسایی که دنبال یـ گیم صرفا خوب و صد البته سرگرم کننده هستن اینقدری کمه که نخوایم اصلا جزو آمار حسابش کنیم در کل حس میکنم این قضایا همش دشمن فرضی ساختن واسه زن هاست هیشکی مخالف حضور زن ها تو بازی نیست اون کسایی که چنین تفکرات خنده داری دارن اینقدری نیستن که بخوان واسه بازار تعیین تکلیف کنن در کل امیدوارم هر روز یـ کاراکتر قوی و تا خرخره پرداخت شده تو این صنعت ببینیم زن و مرد بودنش واسم مهم نیست گیم خوب میخوام مثل شما و هر کسی دیگه که به عنوان گیمر داره از این صنعت استفاده میکنه
اگر بتونن زنی طراحی کنن مثل trevor یا تو همون سبک شخصیتا که به gta بخوره و به روند gta بودن صدمه نزنه عیبی نداره اتفاقا استقبال میشه،ولی میشه اصلا هم چین چیزی؟، شخصیت زن با مرد تفاوت های زیادی دارن از خیلی جهات خب طبیعی هست که به یه سری بازیا نمیخوره.احمد تو داری یه طرفه به قضیه نگاه میکنی. اینکه یه عده تند رو میان یه حرفی میزنن معنیش این نیست که حرفشون از پایه اشتباهه. این گارد تو ایران وجود داره. تو خارج از ایرانم وجود داره. من و تو هم نمیتونیم آمار دقیقش رو در بیاریم.
تو فروش هورایزن و توم ریدر رو مثال میزنی. من اگر بخوام فروش بازیهای کاراکتر مذکر رو مثال بزنم که اصلا قابل مقایسه نیستن.
حالا این فروش بازیاست تعداد بازی های با کاراکتر مونث رو در نظر بگیر که تا چه حد تعدادشون کمه
همون راکستار جرات نداره کاراکتر GTA رو به جای سه تا مرد سه تا زن بزاره.
شاید چهار تا SJW خوشحال شن ولی مطمئن باش فروش بازی میترکه
در کل حرف من اینه که SJW ها رو از فمنیستها جدا بدونید
کدوم مشکل ساز ؟ بازی خوب باشه میفروشه بد باشه هم نمیفروشه ربطی به زن و مردش نداره همون New IP و انحصاری بودنش تو این حد از فروش بزرگترین دست اوردش بوده
پ.ن : ریبوت تومب ریدر اخرین آماری که ازش اومد نسخه ی اول و دومش باهم 20 میلیون اون دور و برا فروخته بود نسخه اولش رو مطمعنم بالای 10 میلیون فروخته فقط 5 میلیونش رو PC بوده پس تا 13 به بالا رو جا داره Rise هم کمه کم 10 میلیون رو باید فروخته باشه
ویرایش :
نسخه اول تا اخر نوامبر 2017 یازده میلیون نسخه فروخته
East meets West: Yosuke Matsuda on growing Square Enix's global empire
تو یـ بازی برا من بیار که محبوب نباشه متای چرت و پرتی هم گرفته باشه کاراکترش هم مرد باشه و کلی فروخته باشه یا مثلا بازی خوش ساختی باشه متای بالایی گرفته باشه خوب تبلیغ براش شده باشه و شخصیتش زن باشه و بد فروخته باشه یـ مثال بیار این دیدگاه که فلان بازی به خاطر جنسیتش میفروشه به کلی به نظرم غلطه چون گیم مثل هر صنعت دیگه رسالتش چیز دیگه ایه تو خودت به عنوان گیمر دنبال گیم خوبی مطمعن باشه قالب گیمر ها هم همینه فقط کافیه براش خوب تبلیغ بشه و متای خوبی بگیره تا ملت برن بخرنشاحمد تو داری یه طرفه به قضیه نگاه میکنی. اینکه یه عده تند رو میان یه حرفی میزنن معنیش این نیست که حرفشون از پایه اشتباهه. این گارد تو ایران وجود داره. تو خارج از ایرانم وجود داره. من و تو هم نمیتونیم آمار دقیقش رو در بیاریم.
تو فروش هورایزن و توم ریدر رو مثال میزنی. من اگر بخوام فروش بازیهای کاراکتر مذکر رو مثال بزنم که اصلا قابل مقایسه نیستن.
گفتم که آمار گیمر زن کمتر از گیمر مرده این یـ فکت ـه حالا که داره وضعیتشون بهتر میشه ولی بازم کمترن فقط کافیه بری تعداد استریمر های زن و مرد رو جدا کنی و خوب این طبیعیه که امارش شخصیت های زن (مخصوصا لید) کمتر باشهحالا این فروش بازیاست تعداد بازی های با کاراکتر مونث رو در نظر بگیر که تا چه حد تعدادشون کمه
خوب منم میگم این بحثا الانه شکل گرفته وگرنه قبلا هم این بحثای مصخره وجود داشت ؟ بازی جدای اینکه شخصیت اصلیش چی باشه میومد و میفروخت حرف منم اینه SJW ها همه چیز رو اول به گند کشیدن و از قدیم هم گفتن چیزی که عوض داره گله نداره بله SJW ها هیچ ربطی به فمنیست ها اساسا ندارن بحثم همون SJW ها بود چیزی که یـ زمانی مشکل نبود رو تبدیلش کردن به مشکل و خلاصه کمر به نابودی صنعت سرگرمی بستن SJW ها خودوشن رو توی یـ گروه دسته بندی کردن فقط کافیه تو دایرشون نباشی تا حمله کنن بهت و خوب قالب مدیا هم واسه کار و کاسبی بیشتر ازشون حمایت میکنه اون وقت انظار نداری بقیه رو این موارد حساس بشن ؟ اگه این مسائل نبود هیشکی با زن بودن کارکترا تو GTA مشکل نداشت منتهی بقیه رو حساس کردن بهش و نتیجه شده همه از همه طرف حمله میکنن GTA San به فرض اگه شخصیت اصلیش زن بود به نظرت کسی بهش گیر میداد اون زمان ؟ نه کسی گیر نمیداد ولی الان همه به این قضایا بد بین شدن وگرنه همه دنبال یـ کاراکتر خفن میگردن که باهاش حال کنن راکستار هم الانه از ترس فروشش عمرا بیاد دست به همچین کاری بزنه یا قدرت انتخاب شخصیت میده یا چند تا کاراکتر مختلف زن و مرد قرار میده واسه GTA بعدیهمون راکستار جرات نداره کاراکتر GTA رو به جای سه تا مرد سه تا زن بزاره.
شاید چهار تا SJW خوشحال شن ولی مطمئن باش فروش بازی میترکه
در کل حرف من اینه که SJW ها رو از فمنیستها جدا بدونید
گفتی یاد ندارم برات مثال اوردم دیگه اون آیکون بودنش بحثش جداستحالا لارا کرافت یکی از آیکون های صنعت گیمه یه سابقه ۲۵-۳۰ ساله تو صنعت بازی و سینما داره!
تنهای چیزی که من متوجه شدم از این امار اینه که همه رو با جنسیت دسته بندی کرده اون وقت تکیلف سبک و کیفیت و غیره چی میشه ؟ تبلیغات کمپانی که بعضا یـ سری بازیا با متا بالا گند خورده میشه به فروششون یـ سریا هم بازی تکراری و ضعیف میدن ولی با تبلیغات خوب کلی میفرشون چی میشه ؟ کلا مقایسش از بیخ اشتباههدر مورد فروش بازی های زن محور تو همون تاپیک رست ارا آمار های جالبی گذاشته!!!
In terms of pure sales numbers, in the first three months of availability, games with only a male hero sold around 25 percent better than games with an optional female hero. Games with exclusively male heroes sold around 75 percent better than games with only female heroes.
By looking at these trends two things become clear: games that give you a choice of gender are, on average, reviewed slightly better than games with male-only heroes, but the games that sell very well are almost all led by male heroes. If you’re funding a large-budget game and you see these numbers, you see that you lose sales by adding the capability to choose a female hero, and you lose significant sales by releasing a game with a female hero.
به این خاطر که قالب گیمر ها مرد هستن شرکت ها هم تمام سعیشون رو میکنن که مخاطب رو بکشن سمت خودشون الان که داره وضعیتشون بهتر میشه و به طبع دارن لید های زن هم بیشتر میشناین ذهنیت حتی بین گیمر ها وجود نداشته باشه ، بین بازی ساز ها وجود داره که بازی با شخصیت اصلی زن کمتر میفروشه!
خوب به دوستات بگو کمتر حرف رایگان بزننمن خودم بین دوستای خودم کلی آدم هست که مشکل دارن با این قضیه ، چه بازی که شخصیتش زن باشه که بازی فایتینگ مثل تکن باشه وقتی کارکتر مونث برمیدارم با کلی واکنش و متلک مواجه میشم ، مثل : مازیاری رو بزاریش فقط با این (بوققققققق) ها بازی میکنه، یا من نمیدونم چطور از این ضعیفه های خوشتون میاد ، چی چین اینا!
موضوع این نیست که کم فروخته یا زیاد فروخته مسئله اینه که هنوز بعضی در مقابل کاراکتر مونث گارد دارن. و بازی رو نمیخرن. کسی نمیدونه اگر کاراکتر بازی مونث نبود فروشش چقدر میشد.
من حق میدم SJW ها باعث شدن دید خیلیا نسبت به فمنیسم بد بشه. ولی این دو تا دو معقوله متفاوتن و همیشه یه سری آدم تند رو پیدا میشن
دقیقاً نکته اصلی این دو تا هستننمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه ولی اکثریت بازیساز ها مرد هستند، اکثر گیمرهای جریان اصلی مرد هست