این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
سونی که گویا راضی بوده بازیشون بد نفروخته در واقع خیلی درامد زا بوده ولی خوب ایشالا اونم بخوره زمین. یه وخ وسوسه نشنهمممم....واقعا؟ دوست دارم نظر باندای و Square Enix و نینتندو و سونی موزیک رو هم بدونم در این رابطه! (نمیدونم اوضاع همشون چطوره اونا، ولی به نظر نمیاد بد باشه!)
از سگا ... باری موبایل... به شخصه بازی معروفی نمیشناسم و نشنیدم!
برای همین میگم ، سونی موزیک(کاملا جدا از بخش بازیشون که ما میشناسیم عمل میکنند) که رسما داره پول پارو میکنه! چه تو همون ژاپن، چه غرب!سونی که گویا راضی بوده بازیشون بد نفروخته در واقع خیلی درامد زا بوده ولی خوب ایشالا اونم بخوره زمین. یه وخ وسوسه نشن
این ضرر مالی خیلی دیر به sega sammy خورده.....خیلی خیلی دیر......اینا باید از همون زمان که سگا رو خریدن تو گیمینگ همچین ضرری میکردن(که امیدوارم بکنن) تا دیگه جرات کشیدن شیره sonic و ip های مرحوم سگا رو نداشته باشن......قشنگ 90 درصد بازیاشون زبالس......
من با عناوین خیلی شرقیشون یا total war کاری ندارم......درسته یاکوزا کل سریش باکیفیته اما اگه از همون اول بودجه درست و حسابی در اختیار سازنده میزاشتن خیلی بهترم میشد........ سونیک که جدی نابود کردن با اون بودجه دادنشون هیچی (مانیا کار یه سازنده دیگس) الان همه طرفدارا واسه ادونچر3 دارن له له میزنن ولی سگا چیکار میکنه؟ شیره سونیک میکشه بگزریم سگا بغییر از این عناوینی که شما گفتی کلی ip خفن داره که سال هاست دست نخورده مونده.......vf . headhunter . burning rengers . comix zone و مهم تر از اینا شینوبی.............خب اینا کجان؟
پارسال(یک سالگی) 7.6M بود!Horizon Zero Dawn Celebrates Second Anniversary, 10 Million Copies Sold Worldwide
پ.ن : آخرین امارش چقدر بودـه ؟
من از شما عذر میخوام درست میگیدمن واقعا درباره یاکوزا شرمندم (nd اون زمان با 15میلیون بازی میساخت) نگفتم با یه کمپانی پدر کشتگی دارم گفتم بهم میگن........ من فقط گفتم که چرا از ip های دیگش استفاده نمیکنه؟ کلی بازی هست که خیلیا منتظر دیدن یه ادامه یا ریبوت ازش هستن(sorو شنمو دادن رفت دمشون گرم) ولی سونیک تیم چی؟(سونیک مانیا رو میدونم اونم عالیه) ولی الان بازیای سونیک تیم به خوبی اون دوتا هست؟ چه ربطی به سن داره؟سن میخوای بگی من زمان sonic06 که بودم اون بازی بخاطر بودجه کم و وقت کم تیم به حدر رفت...........الان ip مثل شینوبی کجاست؟یا headhunter که ناشناختس اصلا اینا ip های خفنین نمیشه ازشون به این راحتی گذشت میخواد از بهترین ناشرای تاریخ باشه این بازیا چی میشن؟
بازم میگم من بخاطر بد دونستن سگا شرمندم شما و دوستان درست میگفتید همش بخاطر سونیک میگفتم ولی اینا چی میشه؟ شما خودتم درباره سونیک نااگاه بودی و گفتی سونیک هیچ قابلیتی نداره که ازش بازی بسازن.......
بازی سنتر اگر 10 تا کاربر فن کشته مرده ی شنمو داشته باشه قطعا من یکیشم ولی فکر نمیکنم سگا با شرایطی که داشت می بایست ادامه بازی رو میساخت. شنمو یه پروژه ( حماقت) ای بود که فقط یه شرکتی مثل سگای اوایل قرن بیست و یک که یه مشت کله خر عاشق بازی توش باشن مرتکب میشه. اون دوران یه سری آدم تو سگا مدیر بودن و بازی سازایی درش بودن که عاشق کارشون و موفقیت برندشون بودن و اصلا بحث مالی براشون تو اولویت نبود. چیزی که الان تو هیچ شرکتی حتی امثال سونی نیست.
نسخه ی اول پرخرجترین بازی تاریخ تا اون زمان بود. حساب کردن اگر بازی بخواد به سود دهی برسه باید تمام کسایی که دریمکست دارن دو بار بازی رو بخرن. نسخه ی اول از نظر مالی فاجعه بود اونم برای کمپانی که شرایط خوبی نداشت. ولی این باعث نشد شانسشون رو روی نسخه دوم امتحان نکنن.
در نهایت وضعیت بجایی رسید که ادامه ی وضع موجود به شکست و زمین خوردن کل کمپانی می انجامید. هر شرکتی که اندک عقلی در سرش باشه بیخیال ساخت ادامه میشه. هیچجوره نمیشه بهشون ایراد گرفت.
فقط خوشحالم که خود یو سوزوکی که خواست ادامش رو بساز جلوش رو نگرفتن. باور کنید الان بری در هر شرکتی بگی IP داغون 900 سال پیشتون رو میخوام تا خداتومن نگیره نمیده بهت ولی سگا اینکارو نکرد.
واقعا خدمات سگا به این صنعت مثال زدنیه. حتی همین الانش سگش شرف داره به نود درصد شرکتای دیگه
یعنی شما اگه همون اول همین به من این میگفتی قانع میشدم تازه فهمیدم سگا تو این دو سه سال با دادن ip هاش چقدر به سازندش و طرفدارا احترام گزاشته(البته هنوز بنظرم کنسل شدن ریمیک شنمو1.2 اشتباه بزرگی بود) به احترام حرف شما و خدمت سگا به صنعت تمام پستام در این باره پاک کردمبازی سنتر اگر 10 تا کاربر فن کشته مرده ی شنمو داشته باشه قطعا من یکیشم ولی فکر نمیکنم سگا با شرایطی که داشت می بایست ادامه بازی رو میساخت. شنمو یه پروژه ( حماقت) ای بود که فقط یه شرکتی مثل سگای اوایل قرن بیست و یک که یه مشت کله خر عاشق بازی توش باشن مرتکب میشه. اون دوران یه سری آدم تو سگا مدیر بودن و بازی سازایی درش بودن که عاشق کارشون و موفقیت برندشون بودن و اصلا بحث مالی براشون تو اولویت نبود. چیزی که الان تو هیچ شرکتی حتی امثال سونی نیست.
نسخه ی اول پرخرجترین بازی تاریخ تا اون زمان بود. حساب کردن اگر بازی بخواد به سود دهی برسه باید تمام کسایی که دریمکست دارن دو بار بازی رو بخرن. نسخه ی اول از نظر مالی فاجعه بود اونم برای کمپانی که شرایط خوبی نداشت. ولی این باعث نشد شانسشون رو روی نسخه دوم امتحان نکنن.
در نهایت وضعیت بجایی رسید که ادامه ی وضع موجود به شکست و زمین خوردن کل کمپانی می انجامید. هر شرکتی که اندک عقلی در سرش باشه بیخیال ساخت ادامه میشه. هیچجوره نمیشه بهشون ایراد گرفت.
فقط خوشحالم که خود یو سوزوکی که خواست ادامش رو بساز جلوش رو نگرفتن. باور کنید الان بری در هر شرکتی بگی IP داغون 900 سال پیشتون رو میخوام تا خداتومن نگیره نمیده بهت ولی سگا اینکارو نکرد.
واقعا خدمات سگا به این صنعت مثال زدنیه. حتی همین الانش سگش شرف داره به نود درصد شرکتای دیگه
خوب فروخته؟! 10 میلیون نسخه برای یک New IP انحصاری اونم دوسال بعد از عرضه دیوانه کنندست!پارسال(یک سالگی) 7.6M بود!
خوب فروخته! دمشون گرم لانچ تایتل PS5 شماره دوم اینو بدن روحمون شاد بشه
یک آپدیت کنمHorizon Zero Dawn Celebrates Second Anniversary, 10 Million Copies Sold Worldwide
پ.ن : آخرین امارش چقدر بودـه ؟