این تاپیک مخصوص ارائه و بحث در مورد کلیه آمار فروش ، درامد و تعداد پلیر ها در صنعت Gaming (PC ، موبایل ، کنسول و ....) و نرم افزار های مرتبط به آنها میباشد
والا به جز تغییر دکمه ها از مثلث و مربع به ال و آر، من هیچ شباهتی بین سولزبورن و گاد ندیدم!کی بخاطر فروش نمیره سمت سولز بورن! همین gow جدید با تغییر سبک به سمت سولز بورن(البته نه عین خودش) اصلا سولز بورنم نه rpg خیلی از طرفدارا رو نتونست رازی کنه خیلیا رو هم تونست ولی این تغییرات باعث شده خیلیا دیگه h&s منقرض شده بدونن! منتقدا هم که ول کن rpg نیستن......واقعا حیفه h&s واقعی اینجوری به تاریخ بپیونده اگه اینجوری پیش بره اینده h&s نابوده فقط خدا به بایونتا3 رحم کنه.....
نگیم سولز بورن rpg تغییر سبک بازی از h&s به rpg با دوربین گرفته شده از tlou اصلا واسه من جالب نیست.......بازی واقعا هیچ باس بزرگ و پشم ریزونی بجز اژدها و یکم بالدر نداشتوالا به جز تغییر دکمه ها از مثلث و مربع به ال و آر، من هیچ شباهتی بین سولزبورن و گاد ندیدم!
والا به جز تغییر دکمه ها از مثلث و مربع به ال و آر، من هیچ شباهتی بین سولزبورن و گاد ندیدم!
خود سولز بورن جز بازی های niche به حساب میاد کی به خاطر فروش میره سمت سولز بورن
Last Week | This Week | Title |
---|---|---|
New Entry | 1 | The Division 2 |
2 | 2 | Red Dead Redemption 2 |
10 | 3 | Grand Theft Auto V |
5 | 4 | FIFA 19 |
7 | 5 | The LEGO Movie 2: Videogame |
1 | 6 | Devil May Cry 5 |
3 | 7 | Mario Kart 8 Deluxe |
6 | 8 | Far Cry: New Dawn |
8 | 9 | Super Smash Bros Ultimate |
11 | 10 | New Super Mario Bros U Deluxe |
با این افت فروش dmc5 کلا باید اینده سری و h&s فراموش کرد همون یدونه بایونتایی که مونده فکر کنم تهش بتونه با اسم نینتندو خوب بفروشهقبلا به کامیا فحش میدادیم که می گفت h&s بفروش نیست و dmc باید عوض بشه ولی الان به حرفش رسیدیم ببینیم تو جاهای دیگه چقدر فروخته
یا این همه تاخیر تو نمایش بایو3 بعید نیست که بازی به سرنوشت متروید پرایم4 دچار شده باشه و بخوان یه تکونی بهش بدن و rpg بکننش اگه h&s از بین بره معنای بازی هیجانی هم برای من از بین میره (منظورم فقط تو این سبکه) حالا من و تو شاید با کاری که کوری بارلوگ با gow کرد یا عقاید کامیا مخالف باشیم ولی این افراد واقعا زرنگ بودن که فهمیدن h&s کارش تمومه و دست به تغییر زدن کی فکرش میکرد چیزی که میازاکی ساخت یه روز باعث نابودی h&s بشهدر هر صورت حیفه سبک به این خفنی به تاریخ بپیونده الان حتی امیدمون به دیدن ریمیک dmc1 توسط کامیا هم ناامید شدمن به اونم شک دارم
نسخه دو خودش خیلی خوب نفروخت رو Wii U (هر چد باز جبران کرد با ریلیز دوباره اش رو سوییچ ولی بازم کافی نبود)
نینتندو داره با سودهای Mario Party عملاً بازی رو میسازه
====
جدا از اون همینه...بالاتر هم گفتم بدون این که بفهمیم بازی های هاردکور رو کردیم تو یه قوطی وحشتناک که تو نتیجه اش شاید اتفاق بدی نیفته ولی یه سری بازی ها کم کم محو میشن که احتمالاً عدم وجودشون رو متوجه نشیم
به بهترین راه ترکیب h&s و rpg هست کاری که پلاتینیوم با nier automata کرد که طبق گفته خودشون فروش رضایتمندی داشت اینجوری در غالب سبک ترکیبیh&s زنده میمونهیا این همه تاخیر تو نمایش بایو3 بعید نیست که بازی به سرنوشت متروید پرایم4 دچار شده باشه و بخوان یه تکونی بهش بدن و rpg بکننش اگه h&s از بین بره معنای بازی هیجانی هم برای من از بین میره (منظورم فقط تو این سبکه) حالا من و تو شاید با کاری که کوری بارلوگ با gow کرد یا عقاید کامیا مخالف باشیم ولی این افراد واقعا زرنگ بودن که فهمیدن h&s کارش تمومه و دست به تغییر زدن کی فکرش میکرد چیزی که میازاکی ساخت یه روز باعث نابودی h&s بشهدر هر صورت حیفه سبک به این خفنی به تاریخ بپیونده الان حتی امیدمون به دیدن ریمیک dmc1 توسط کامیا هم ناامید شد
الان که معلوم شد فروش خود dmc5 تا الان خوب بوده ولی تغییر واقعا لازمه ترکیب با rpg خوبه در صورتی که مثل gow یا scalebound نشه و همون حس h&s داشته باشه مثل همین nier یا darksiders 2به بهترین راه ترکیب h&s و rpg هست کاری که پلاتینیوم با nier automata کرد که طبق گفته خودشون فروش رضایتمندی داشت اینجوری در غالب سبک ترکیبیh&s زنده میمونه
Research firm SuperData reports the game has raked in over $92 in its first month, with most of the spending coming from its console users. This makes it the most successful launch month of any free-to-play game in history, according to the firm. Considering the game hit 50 million players in a quarter of the time it took Fortnite to reach that number, the number is large, but not necessarily too surprising.
01 (NE) PS4 Sekiro: Shadows Die Twice - 14,000 / NEW
02 (01) PS4 Tom Clancy's The Division 2 - 2,600 / 9,700
03 (RE) PS4 FIFA 19 - 2,200 / 616,000
04 (05) PS4 Red Dead Redemption 2 - 1,800 / 398,800
05 (NE) PC Sekiro: Shadows Die Twice - 1,750 / NEW
06 (NE) XBO Sekiro: Shadows Die Twice - 1,600 / NEW
07 (RE) PS4 Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix - 1,500 / 52,000
08 (RE) PS4 Grand Theft Auto V - 1,400 / 909,000
09 (RE) PS4 Assassin's Creed Odyssey - 1,300 / 104,000
10 (RE) NSW New Super Mario Bros. Deluxe - 1,250 / 38,000