B Blaugrana کاربر سایت Jun 24, 2013 #16 من يه 6 ماهه خريدم ، اگه خوب بود تمديد ميكنم .. :d با ممد فروبري هم موافقم ، رنگش يكم نامرئي هست .. ! نام كاربري ها كمي سخت ديده ميشه ..
من يه 6 ماهه خريدم ، اگه خوب بود تمديد ميكنم .. :d با ممد فروبري هم موافقم ، رنگش يكم نامرئي هست .. ! نام كاربري ها كمي سخت ديده ميشه ..
se7en sin کاربر سایت Jun 24, 2013 #20 الان من حدود1ماه پیش پرمیوم گرفتم الان باید چه قد بدم همیا17تومنو یا کمتر؟؟؟پولی که دادم چی میشه می پره؟؟؟عایا؟؟
الان من حدود1ماه پیش پرمیوم گرفتم الان باید چه قد بدم همیا17تومنو یا کمتر؟؟؟پولی که دادم چی میشه می پره؟؟؟عایا؟؟
r0ss0neri کاربر سایت Jun 24, 2013 #21 خیلی از امکاناتش برای من غیر قابل استفادس ، واسه همین یکم قیمتش بالاست ! من تنها استفادم از پرمیوم بلاگ زدن ـه آخه
خیلی از امکاناتش برای من غیر قابل استفادس ، واسه همین یکم قیمتش بالاست ! من تنها استفادم از پرمیوم بلاگ زدن ـه آخه
Pythonistas کاربر سایت Jun 24, 2013 #22 نوشته شده توسط Miladosos: رنگ رو بزارید نارنجی . زرد ناخوانا ـه تو استایل سفید سایت. بیشتر... نارنجی که ناظمــه :d اصن رنگ تگمون برا خودتون ! :d
نوشته شده توسط Miladosos: رنگ رو بزارید نارنجی . زرد ناخوانا ـه تو استایل سفید سایت. بیشتر... نارنجی که ناظمــه :d اصن رنگ تگمون برا خودتون ! :d
hosseincode کاربر سایت Jun 24, 2013 #23 با اين موج تغيير نامها يك تاپيك بزنيد هركي اسمشو عوض كرد بياد اونجا اعلام كنه! الان من حس ميكنم هيچ كسو نميشناسم!
با اين موج تغيير نامها يك تاپيك بزنيد هركي اسمشو عوض كرد بياد اونجا اعلام كنه! الان من حس ميكنم هيچ كسو نميشناسم!
Miladosos کاربر سایت Jun 24, 2013 #24 نوشته شده توسط Pythonistas: نارنجی که ناظمــه :d اصن رنگ تگمون برا خودتون ! :d بیشتر... رنگ رو بزارید همون رنگی که پشت نوشته است (در اصل مشخص نباشه) موافقید ؟ :d با کسی هم مشترک نیس
نوشته شده توسط Pythonistas: نارنجی که ناظمــه :d اصن رنگ تگمون برا خودتون ! :d بیشتر... رنگ رو بزارید همون رنگی که پشت نوشته است (در اصل مشخص نباشه) موافقید ؟ :d با کسی هم مشترک نیس
Loghman زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است کاربر سایت Jun 24, 2013 #26 سلام یه سوالی که برام پیش اومده اینه که : منی که هنوز شش ماه از اکانت premiumم مونده، اون شش ماه چی میشه ؟ و این که مال من چرا هنوز فعال نشده ؟:dیه 10 دقیقه ای گذشته !
سلام یه سوالی که برام پیش اومده اینه که : منی که هنوز شش ماه از اکانت premiumم مونده، اون شش ماه چی میشه ؟ و این که مال من چرا هنوز فعال نشده ؟:dیه 10 دقیقه ای گذشته !
Fenris Wolf کاربر سایت Jun 24, 2013 #28 نوشته شده توسط se7en sin: الان من حدود1ماه پیش پرمیوم گرفتم الان باید چه قد بدم همیا17تومنو یا کمتر؟؟؟پولی که دادم چی میشه می پره؟؟؟عایا؟؟ بیشتر... کسی جواب این سوالو نمیده؟
نوشته شده توسط se7en sin: الان من حدود1ماه پیش پرمیوم گرفتم الان باید چه قد بدم همیا17تومنو یا کمتر؟؟؟پولی که دادم چی میشه می پره؟؟؟عایا؟؟ بیشتر... کسی جواب این سوالو نمیده؟
hbmss کاربر سایت Jun 24, 2013 #29 کاشک !! که پریمیوم آبی با همون قیمت رو هم میزاشتید !! مثل قبل با همون قابلیت ها
Abadan-Game کاربر سایت Jun 24, 2013 #30 من زياد نيست كه پريميوم سدم.بايد كل پول بدم يا نه... يكم گيج شدم.چي كنيم؟؟؟