A AhN کاربر سایت Jul 31, 2013 #196 قیمت های پریمیوم هم مثل گلد همین قدره ؟ 6 ماه: 17 هزار تومان 12 ماه: 30 هزار تومان و اینکه شما فقط ویژگی های گلد رو نوشتید و ویژگی های پریمیوم تو جدول نیست ....!!!
قیمت های پریمیوم هم مثل گلد همین قدره ؟ 6 ماه: 17 هزار تومان 12 ماه: 30 هزار تومان و اینکه شما فقط ویژگی های گلد رو نوشتید و ویژگی های پریمیوم تو جدول نیست ....!!!
RoCoCo کاربر سایت Jul 31, 2013 #197 نوشته شده توسط AhN: قیمت های پریمیوم هم مثل گلد همین قدره ؟ 6 ماه: 17 هزار تومان 12 ماه: 30 هزار تومان و اینکه شما فقط ویژگی های گلد رو نوشتید و ویژگی های پریمیوم تو جدول نیست ....!!! بیشتر... پریمیوم کلا جمع شده
نوشته شده توسط AhN: قیمت های پریمیوم هم مثل گلد همین قدره ؟ 6 ماه: 17 هزار تومان 12 ماه: 30 هزار تومان و اینکه شما فقط ویژگی های گلد رو نوشتید و ویژگی های پریمیوم تو جدول نیست ....!!! بیشتر... پریمیوم کلا جمع شده
Roter Jäger کاربر سایت Feb 13, 2014 #199 من تازه گلد کردم اکانتم رو بچه ها....دقیقا چه کارایی میتونم با این حالت بکنم؟ از سایت هایی که قرارداد دارن با سایت چگونه باید تخفیف گرفت(برای کارت های PSN) و دیگر اگر اطلاعات دیگه ای هست که میتونید بهم بدید ممنون میشم.
من تازه گلد کردم اکانتم رو بچه ها....دقیقا چه کارایی میتونم با این حالت بکنم؟ از سایت هایی که قرارداد دارن با سایت چگونه باید تخفیف گرفت(برای کارت های PSN) و دیگر اگر اطلاعات دیگه ای هست که میتونید بهم بدید ممنون میشم.