بن شده ها مثل اینکه از 1 میلیون هم گذشته (تو IGN همچین خبری بود) فکر میکنم حداقل 6-7 میلیونی کنسول هک شده باشه که 1 میلیون شو بن کردن تا الان.
این یعنی همون استفاده از 2 تا درایو دیگه.درسته؟
بن شدن چه ربطی به IP داره؟!!!به نظر شما اگر از VPN برای عوض کردن IP استفاده کنیم.
احتمال بن شدن کم نمی شه؟؟
من اگه کنسول جدید بخرم فعلا کپی خورش نکنم ؟ یا اصلا کپی خور ربطی به بن شدن نداره ؟ اگه کپی خور کنم فرمور چند بزنم روش (چند بار گفتم کپی خور ؟):laughing:
سلام میثم جان. دل ما هم برای همه بچه های لایو تنگیده. امیدوارم بازم مثل همیشه همه با هم باشیم.بابا خداوکیلی شماها که بن شدید راحت شدین نمیدونین چه حالیه وقتی میای لایو میبینی 1 نفر هم انلاین نیست بعد 20 تا مسیج میاد از بچه ها که دیوانه بن میشی نرو لایو(اخرشم این ماکرو منو خون به جیگر میکنه بعد بن:cheesygri) و تو این چند وقته بود که فهمیدم واقعا مزه لایو به دوره هم بودنشه امیدوارم بچه هایی که بن شدن یا نشدن هر چه سریعتر برگردن
نگووووووووو چرا؟ بابا این ماکروسافت خیلی نامرده, تنها یار با وفای من تو gears of war رو ازم گرفت. من اگه محمد بر نگرده انگیزه ای ندارم برای لایو. چون من فقط gears بازی میکنم و بدون محمد دیگه فایده ندارهمن هم بن شدم!
پاییز 2007 و 2008 نشده بودم ولی گویا این بار دیگه ms کلاً منهدم کرد جامعه کپیخورها رو.
آخه بهش بگو ما همش دلمون به یک دونه gears of war خوش بود چکارمون داشتی :biggrin1:
fw 1.4 داشتم و هیچ کدوم بازیهای چند ماه اخیر رو بازی نکرده بودم.
چون طوری که همهی ایرانی ها بن شدن که شامل من که بازی اصلی بازی می کردم هم شد پس می گم اگه IP رو عوض کنم ماکروسافت بی خیال شه!بن شدن چه ربطی به IP داره؟!!!
دوست عزیز بیخود شایع پرامنی نکنید ..چون طوری که همهی ایرانی ها بن شدن که شامل من که بازی اصلی بازی می کردم هم شد پس می گم اگه IP رو عوض کنم ماکروسافت بی خیال شه!