آش شله قلم کار شور تر میشود: ترکیب رزیدنت اویل 6 با Left 4 Dead 2!!!

• Thread starter Thread starter mppm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mppm

کاربر سایت
درود
the-crew.jpg

کپکام در سایت رسمی خود اعلام کرد با همکاری با کمپانی valve در حال کار بر روی پروژه resident evil 6 * Left 4 dead 2 هست که در واقع کاراکتر های Left 4 Dead در نسخه PC رزیدنت اویل 6 و دشمنان رزیدنت اویل 6 در نسخه PC مقابل یعنی Left 4 Dead است!!!
البته اگر تعجب نکنید مجانی!
این کاراکتر ها در مود Mercenaries No Mercy قابل دسترس هستند و از سویی برخی انمی های رزیدنت اویل 6 در مقابل ترانسفر میشوند!
حتی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده رزیدنت اویل 6 اعلام داشت: تیم رزیدنت اویل 6 تجربه ای لذت بخش برای کار در این پروژه داشته و ما مطمئنیم هواداران لحظات فوق العاده ای با این بازی خواهد داشت.
[با این کار کپکام ثابت کرد چقدر به ریشه ها برگشته...!]

Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2

همش تقصیر کپکم هم نیست تقصیر فّن‌ها هم هست

الان کی‌ بازی ترسناک میخره؟

همه میرم CoD میخرند بتل فیلد میخرند,....

کپکم چون از بین نره دست به ریسک زده

Darksiders مگه بازی بدی بود؟ چرا انقد کم میفروخت

چون بیشتره کسانی‌ که بازی میخرند آماتور هستند سنشونم زیر ۱۸ ساله و بیشتر کسانی‌ که نو کنسول میخرند هم, ....CoD , FIFA میخرند،...

اگر کپکم پول پرست باشه پس ما طرفدارها هم خسیس هستیم

آخرین ویرایش:
حمید خوبی؟
یعنی چی این حرفا
در مورد بازگشت به ریشه ها این ادعای خود کپکام بود قبل از ارایه بازی یادت نیست؟!
در مورد خود بازی هم تو چون بازی نکردی هنوز شاید درک نکنی
من خودم گفتم بازی اونقدر ها هم بد نیست خودم بهش 7 میدم
ولی وقتی بازی کردی میفهمی چی میگم
کپکام خواسته همه رو در نظر بگیره واسه همین شخصیتای محبوب رو گذاشته و یکی یکی داغون کرده
خودت میبینی این کریس به ویژه تو دو چاپتر اولش اصلا در حد حتی کریس اویل 5 نیست چه برسه به اویل 1 و کد ورونیکا
حتی لیون هم اگزجره شده
حرکات کشتی کج چیه تو بازی آخه این اویله نا سلامتی
جیک از کجا پیداش شد با اون لحن مسخره می خواد ادای وسکر رو در بیاره
مواجه هش با کریس خنده دار شده
فقط بخش آیدا خوب بود...
حالا با یه عالمه چیزای دیگه که خواهی دید از کرم و پشه گرفته تا تیزاروس و اورانگوتان این آش شور نیست؟!
من موافقم که اویل خیلی باید بهتر از اینا باشه واسه همین دلم میسوزه آخه آخرین اویل درست حسابی همون کد ورونیکا بود
دلمون خوش بود بعد از رولیشنز میخوان عوض بشن ولی این حرکتشونو کجای دلمون بذاریم آخه
کلا هم لحنت خوب نبود داداش...

نه چه خوبی البته ربطی به این تاپیک نداره کلا حالم خوب نیست این روزا بدلیل مشکلات عجیبی که برام یکی پس از دیگری پیش میاد! گفتم یکن یوزدت آشناست :d تو تاپیک بودی نه از تو انتظار نداشتم که رزیدنت اویل رو مسخره کنی! باز هم میگم هر چقدر هم که بازی بد باشه حق توهین کردن نداریم! این بد بود رولیشنز که خوب بود طرفدارا از 6 زاضی نبودن رزیدنت اویل رولیشنز واسه همه پلتفرم ها منتشر میشه تا خاطرات بدشون وبا 6 فراموش کنن هر چند دلیل این کار مسبر حرکت آیندشونه! که کاملا دیگه متوجه بشن به کدوم سمت باید برن!
کرم و پشه گرفته تا تیزاروس و اورانگوتان این آش شور نیست؟!

مگه مهمه که کرم یا پشه جزو دشمنای بازی باشن؟ مگه همیشه باید با یک تایرانت بجنگیم ؟ یا یکی که چشمش از تو پشتش در اومده؟ اتفاقا این تنوع جالبی هست! مگه ت ورزیدنت اویل 3 کرم نبود یک موجوداتیم بودند تو مرحله معمای آلودگی آب که مثل سوسک بودن چه عیبی داره خب جانم :) نه رزیدنت اویل 6 به خاطر کرم پشه نیست که جلوه ی بدی پیدا کرده به خاطر اکشن شدنه و همون جاوو های سرباز که متور سوار خلبان راننده هم هستند! به خاطر اینا بوده! اگه نه تنوع تو دشمنا خیلی هم عالیه که پای حشرات رو هم وسط بکشن مگه اوتبریک 2 حیوانا زامبی نشده بودن خب حاال حشره زامبی شده! در مورد سناریو جیک من از اولشم گفتم یک سناریو مله هست که هر کی رزیدنت اویل رو ندیده باشه اصلا تشخیص نمیده رزیدنت اویل ه این! سناریو کرس باز یکم ترس توش هست قسمت مبارزه با مار نا مرئی . در کل من هنوز رزیدنت اویل 6 رو بازی نکردم اما چیزی کمتر از بازی کردن هم نبوده 30 تا تریلر دیدم داستان رو میدونم به لطف یک یاز دوستان میدونم کی میمره داستان آیدا رو که زحمت کشیدند برام به زیبایی هر چه تمامتر اسپویل کردن! بازم اگه لحنم بد بود من معذرت میخوام نشناختمت! ولی خداییش عنوان تاپیک کمتر از فحش دادن نیست! از ما گفتن!

نه چه خوبی البته ربطی به این تاپیک نداره کلا حالم خوب نیست این روزا بدلیل مشکلات عجیبی که برام یکی پس از دیگری پیش میاد! گفتم یکن یوزدت آشناست :d تو تاپیک بودی نه از تو انتظار نداشتم که رزیدنت اویل رو مسخره کنی! باز هم میگم هر چقدر هم که بازی بد باشه حق توهین کردن نداریم! این بد بود رولیشنز که خوب بود طرفدارا از 6 زاضی نبودن رزیدنت اویل رولیشنز واسه همه پلتفرم ها منتشر میشه تا خاطرات بدشون وبا 6 فراموش کنن هر چند دلیل این کار مسبر حرکت آیندشونه! که کاملا دیگه متوجه بشن به کدوم سمت باید برن!

مگه مهمه که کرم یا پشه جزو دشمنای بازی باشن؟ مگه همیشه باید با یک تایرانت بجنگیم ؟ یا یکی که چشمش از تو پشتش در اومده؟ اتفاقا این تنوع جالبی هست! مگه ت ورزیدنت اویل 3 کرم نبود یک موجوداتیم بودند تو مرحله معمای آلودگی آب که مثل سوسک بودن چه عیبی داره خب جانم :) نه رزیدنت اویل 6 به خاطر کرم پشه نیست که جلوه ی بدی پیدا کرده به خاطر اکشن شدنه و همون جاوو های سرباز که متور سوار خلبان راننده هم هستند! به خاطر اینا بوده! اگه نه تنوع تو دشمنا خیلی هم عالیه که پای حشرات رو هم وسط بکشن مگه اوتبریک 2 حیوانا زامبی نشده بودن خب حاال حشره زامبی شده! در مورد سناریو جیک من از اولشم گفتم یک سناریو مله هست که هر کی رزیدنت اویل رو ندیده باشه اصلا تشخیص نمیده رزیدنت اویل ه این! سناریو کرس باز یکم ترس توش هست قسمت مبارزه با مار نا مرئی . در کل من هنوز رزیدنت اویل 6 رو بازی نکردم اما چیزی کمتر از بازی کردن هم نبوده 30 تا تریلر دیدم داستان رو میدونم به لطف یک یاز دوستان میدونم کی میمره داستان آیدا رو که زحمت کشیدند برام به زیبایی هر چه تمامتر اسپویل کردن! بازم اگه لحنم بد بود من معذرت میخوام نشناختمت! ولی خداییش عنوان تاپیک کمتر از فحش دادن نیست! از ما گفتن!

همون گفتم حالت بده
ایشالله مشکلات حل میشن
من مسخره نکردم بلکه واقعیت رو گفتم
اولا این 6 به RE rev چه ربطی داره؟!
اون کارگردان و تهیه کنندش یکی دیگه س من اینو گفتم
دوما تو همون تاپیک هم اگه یادت باشه قبل از این که بازی بیائ تو اومدی گفتی کریس میمره و فلانی جاش و میگیره ولی حالا که میدونی اگه یادت باشه پیش بینی من درست در اومد در مورد کسی که میمیره
پس من هم بینشم نسبت به اویل و تجربه و البته تعصبم از تو خیلیییییییییییییی بیشتره
الکی بی منظقی نکن
اونهمه چیز گفتم به پشه گیر دادی منظورم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بود داداش اون موقع هم که تو اویل از یک هم مار بود ولی داستان و نوع روایت و از همه مهمتر شخصیت پردازی حتی شخصیت های منفی و معماها و ترس بود که اویل رو اویل کرد نه یه مشت حرکات سخیف و داستان کلیشه و معمای آب خوردنی یا به قول تو اکشن شدن بازی هرچند من معتقدم با اکشن شدن هم میشد خط مشی اویل را حفظ کرد تو 4 دیدیم شد هرچنذ به نظرم بهتر بود استاد به جای اویل یه بازی دیگه اونجوری میساخت و اویل رو همونظور ادامه میداد
پس من بعد از 20 سال تجربه بازی دیگه تو هرچی کوتاه بیام تو اویل نمیام چون روش تعصب دارم کلی خاطره و....
لطفا به حرفای من و خودت توجه کن و سفسطه نکن

همون گفتم حالت بده
ایشالله مشکلات حل میشن
من مسخره نکردم بلکه واقعیت رو گفتم
اولا این 6 به RE rev چه ربطی داره؟!
اون کارگردان و تهیه کنندش یکی دیگه س من اینو گفتم
دوما تو همون تاپیک هم اگه یادت باشه قبل از این که بازی بیائ تو اومدی گفتی کریس میمره و فلانی جاش و میگیره ولی حالا که میدونی اگه یادت باشه پیش بینی من درست در اومد در مورد کسی که میمیره
پس من هم بینشم نسبت به اویل و تجربه و البته تعصبم از تو خیلیییییییییییییی بیشتره
الکی بی منظقی نکن
اونهمه چیز گفتم به پشه گیر دادی منظورم از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بود داداش اون موقع هم که تو اویل از یک هم مار بود ولی داستان و نوع روایت و از همه مهمتر شخصیت پردازی حتی شخصیت های منفی و معماها و ترس بود که اویل رو اویل کرد نه یه مشت حرکات سخیف و داستان کلیشه و معمای آب خوردنی یا به قول تو اکشن شدن بازی هرچند من معتقدم با اکشن شدن هم میشد خط مشی اویل را حفظ کرد تو 4 دیدیم شد هرچنذ به نظرم بهتر بود استاد به جای اویل یه بازی دیگه اونجوری میساخت و اویل رو همونظور ادامه میداد
پس من بعد از 20 سال تجربه بازی دیگه تو هرچی کوتاه بیام تو اویل نمیام چون روش تعصب دارم کلی خاطره و....
لطفا به حرفای من و خودت توجه کن و سفسطه نکن

آخه یک مود مرسناریس انقدر ممهم نیست که به خاطرش یبار دیگه این بازی رو زیر سوال ببریم! من اینو دارم میگم اگه نه فکر کردی من اکشن پسندم؟!!!!!!!!!!!!!! من که از رزیدنت اویل 1 ps1 دارم بازی میکنم رزیدنت اویل هارو من میگم نیازی نیست هر دفعه کپکام رو به خاطر یک اشتباهش بکوبیم نمیگم که رزیدنت اویل 6 شاهکاره! همین جریان پشه رو هم خودت اوردی وسط! من گفتم کرس میمیره آره تو گفتی نه حالا این چه ربطی به بحث ما داره؟

آخه یک مود مرسناریس انقدر ممهم نیست که به خاطرش یبار دیگه این بازی رو زیر سوال ببریم! من اینو دارم میگم اگه نه فکر کردی من اکشن پسندم؟!!!!!!!!!!!!!! من که از رزیدنت اویل 1 ps1 دارم بازی میکنم رزیدنت اویل هارو من میگم نیازی نیست هر دفعه کپکام رو به خاطر یک اشتباهش بکوبیم نمیگم که رزیدنت اویل 6 شاهکاره! همین جریان پشه رو هم خودت اوردی وسط! من گفتم کرس میمیره آره تو گفتی نه حالا این چه ربطی به بحث ما داره؟

نفس کار مهمه به قول یکی از بچه ها چرا باید همچین بازی ای سر از رزیدنت اویل در بیاره
همینطور جلو بره ممکنه اتفاقات بدتری بیافته
آخه این بود آرمان های آلبرت وسکر...
حالا بازی کنی میبینی
چرا نباید بازی مثل قسمت آیدا پیش بره که لااقل دو سه تا معما داره داستانش اگه توسط خوده کپکام قبل ارایه بازی اسپویل نمیشد خوب بود و البته تا حدودی اکشن هم بود
در مورد مردن هم منم همونی رو گفتم میمیره که مرد چون تجربه میگه هیچ کدوم از شخصیتای اصلی واقعی نمیمیرن
ولی شخصیتای نقش دوم چرا مثل استیو...
اینو گفتم که بدونی من خودم اویل باز و اویل دوستم به اویل تعصب دارم الانم دارم آتیش میگیرم چرا اویل اینجوری شده و کپکام کی به خودش میاد...

رزیدنت اویل فقط ۳ قسمت داد بیرون...بقیش فیکه:d
موندم چرا یه بازی تو سبک داینا کریسیس نمیسازن8-|
رزیدنت 4 بهترین بازی سال 2005 بود .. ولی این همه اعصاب خوردی نمیخواد .. همون نسخه های ورونیکا 0 تا 4 رو بچسبید ولش کنید هر کاری میخواد بکنه ... مگه اون موقع که کپکام رزیدنت 1 و 2 و 3 رو میساخت این فنهای دو اتیشه تو این فرومها و سایتها بودن که گفتن کپکام چطوری رزیدنت رو بساز؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or