آش شله قلم کار شور تر میشود: ترکیب رزیدنت اویل 6 با Left 4 Dead 2!!!

• Thread starter Thread starter mppm
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

mppm

کاربر سایت
درود
the-crew.jpg

کپکام در سایت رسمی خود اعلام کرد با همکاری با کمپانی valve در حال کار بر روی پروژه resident evil 6 * Left 4 dead 2 هست که در واقع کاراکتر های Left 4 Dead در نسخه PC رزیدنت اویل 6 و دشمنان رزیدنت اویل 6 در نسخه PC مقابل یعنی Left 4 Dead است!!!
البته اگر تعجب نکنید مجانی!
این کاراکتر ها در مود Mercenaries No Mercy قابل دسترس هستند و از سویی برخی انمی های رزیدنت اویل 6 در مقابل ترانسفر میشوند!
حتی Yoshiaki Hirabayashi تهیه کننده رزیدنت اویل 6 اعلام داشت: تیم رزیدنت اویل 6 تجربه ای لذت بخش برای کار در این پروژه داشته و ما مطمئنیم هواداران لحظات فوق العاده ای با این بازی خواهد داشت.
[با این کار کپکام ثابت کرد چقدر به ریشه ها برگشته...!]

Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2

از خدا میخوام این Capcom هر چه زودتر ورشکست شه تا روزهای خوب بچگیمون رو بر باد نداده :-| نسل بعد اوضاع خیلی بیریخت میشه:-|

امیدوارم تو نسل بعد از این ترکیبا بیشتر ببینیم مثلا ترکیب رزیدنت ایول با ریمن یا رزیدنت ایول با سوپر ماریو یا بازیای سبک مبارزه ای با حضور شخصیت های استریت فایتر و رزیدنت کلا میشه ترکیبای خیلی خوبی از این سری درست کرد با درجه سنیای 5 الی 6 سال
میخوام ببینم این پروژه ی بی آبرو کردن اسم این سری توسط کپکام میخواد تا کجا پیش بره

این چه تیتریه از خودت در میاری !!!

خبر هم که ماشاالله !! عشقی ترجمه شده !

Capcom and Valve are pleased to announce the Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 project. This crossover project between two of the interactive entertainment industry’s most respected publishers will see characters from Left 4 Dead™ 2 featured exclusively in the forthcoming PC version of Resident Evil™ 6, while enemies from Resident Evil 6 will invade the PC version of Left 4 Dead 2. All content will be made available completely free for fans of either game to access and play.
Owners of Resident Evil 6 PC will be able to select one of four survivors from Left 4 Dead 2’s iconic cast – Coach, Nick, Ellis and Rochelle – when playing PC exclusive mode, The Mercenaries No Mercy. Each character will have a special customized weapon load-out created just for use in Resident Evil 6. In addition to the four survivors, two of the infamous Special Infected zombies from the Left 4 Dead franchise – the Witch and Mini Tank – will also make a cameo appearance in this mode, relentlessly attacking players regardless of whether a character from Left 4 Dead 2 or Resident Evil 6 is chosen. This new and exclusive content will automatically be downloaded in the background to all owners of the PC version of Resident Evil 6 from April 5.
Making the leap to the PC version of Left 4 Dead 2 will be some of Resident Evil 6’s most fearsome enemies – Lepotitsa, Napad and Ogroman. All three characters were brought to life in Left 4 Dead 2 by Valve’s renowned developers using its Steam Workshop tools. Owners of the PC version of Left 4 Dead 2 will be able to face a new deadly challenge when Resident Evil 6 characters infect Valve’s classic zombie title this spring.
Commenting on the crossover project, Chet Faliszek from Valve stated: “We’re huge Resident Evil fans, so when the opportunity arose to work directly with Capcom to combine L4D2 and RE6, we jumped at it.”
Resident Evil 6 Producer Yoshiaki Hirabayashi added: “The Resident Evil 6 team really enjoyed working on this crossover, and we’re confident that our fans will have a great time with it too! We hope you enjoy this unique content.”

این چه تیتریه از خودت در میاری !!!

خبر هم که ماشاالله !! عشقی ترجمه شده !

Capcom and Valve are pleased to announce the Resident Evil 6 x Left 4 Dead 2 project. This crossover project between two of the interactive entertainment industry’s most respected publishers will see characters from Left 4 Dead™ 2 featured exclusively in the forthcoming PC version of Resident Evil™ 6, while enemies from Resident Evil 6 will invade the PC version of Left 4 Dead 2. All content will be made available completely free for fans of either game to access and play.
Owners of Resident Evil 6 PC will be able to select one of four survivors from Left 4 Dead 2’s iconic cast – Coach, Nick, Ellis and Rochelle – when playing PC exclusive mode, The Mercenaries No Mercy. Each character will have a special customized weapon load-out created just for use in Resident Evil 6. In addition to the four survivors, two of the infamous Special Infected zombies from the Left 4 Dead franchise – the Witch and Mini Tank – will also make a cameo appearance in this mode, relentlessly attacking players regardless of whether a character from Left 4 Dead 2 or Resident Evil 6 is chosen. This new and exclusive content will automatically be downloaded in the background to all owners of the PC version of Resident Evil 6 from April 5.
Making the leap to the PC version of Left 4 Dead 2 will be some of Resident Evil 6’s most fearsome enemies – Lepotitsa, Napad and Ogroman. All three characters were brought to life in Left 4 Dead 2 by Valve’s renowned developers using its Steam Workshop tools. Owners of the PC version of Left 4 Dead 2 will be able to face a new deadly challenge when Resident Evil 6 characters infect Valve’s classic zombie title this spring.
Commenting on the crossover project, Chet Faliszek from Valve stated: “We’re huge Resident Evil fans, so when the opportunity arose to work directly with Capcom to combine L4D2 and RE6, we jumped at it.”
Resident Evil 6 Producer Yoshiaki Hirabayashi added: “The Resident Evil 6 team really enjoyed working on this crossover, and we’re confident that our fans will have a great time with it too! We hope you enjoy this unique content.”

عزیز تیتر رو مترجم با توجه به خبر خودش میتونه انتخاب کنه تازه میخواستم تیتر بزنم L4D2 و RE6 پیوندتان مبارک(اینجوری عشقی تر نبود؟!
در ضمن نکات مهم خبر رو ترجمه کردم که لب مطلب برسه...
اگه ناراحتی شما بترجم ببینیم...

این چه عنوان :-& برای این تاپیک انتخاب شده مگه هر کی از هر چی بدش میاد باید ابراز کنه با تمام وجودش! رزیدنت اویل 6 بد یا خوب همینه که هست شما میتونی بر وبهترشو بساز! من قبول دارم رزیدنت اویل 6 اصلا باب طبع نه من نه خیلی از فن های دیگه نیست اما این دلیل نمیشه همیشه این بازی رو بکوبید! شورشو در اوردید دیگه!

با این کار کپکام ثابت کرد چقدر به ریشه ها برگشته...!

این یک پروژه ی تموم شدس من نمدونم آیا شما واقعا رو چه حسابی انتظار داشتید کپکام رو رزیدنت اویل 6 خواسته ی فن هارو پیاده کنه . به ریشه هاش برگرده!!!!!!!!!!!!!!!! البته بعد از عرضه بازی میگم. اگر هم قرار باشه اینکار صورت بگیره 1000 بار گفتن که جهت حرکتشون رو بعد از عرضه ی رزیدنت اویل رولیشنز کنسولی و با توجه به نوع فریبک ها و بازخوردها یی که میگیرن مشخص میکنند! این کراس اور هم تو مرسناریس بازی DLC NO Mercy هست که انحصاری PC هم هست چیزخاصی نیست که انقدر بزرگش کردید! گیر سه پیچ دادید به رزیدنت اویل 6 ول کنم نیستید! من نمیدونم کپکام باید بیاد از شما معذرت خواهی کنه راضی میشید یه نه؟

آخرین ویرایش:
این چه عنوان :-& برای این تاپیک انتخاب شده مگه هر کی از هر چی بدش میاد باید ابراز کنه با تمام وجودش! رزیدنت اویل 6 بد یا خوب همینه که هست شما میتونی بر وبهترشو بساز! من قبول دارم رزیدنت اویل 6 اصلا باب طبع نه من نه خیلی از فن های دیگه نیست اما این دلیل نمیشه همیشه این بازی رو بکوبید! شورشو در اوردید دیگه!

این یک پروژه ی تموم شدس من نمدونم آیا شما واقعا رو چه حسابی انتظار داشتید کپکام رو رزیدنت اویل 6 خواسته ی فن هارو پیاده کنه . به ریشه هاش برگرده!!!!!!!!!!!!!!!! البته بعد از عرضه بازی میگم. اگر هم قرار باشه اینکار صورت بگیره 1000 بار گفتن که جهت حرکتشون رو بعد از عرضه ی رزیدنت اویل رولیشنز کنسولی و با توجه به نوع فریبک ها و بازخوردها یی که میگیرن مشخص میکنند! این کراس اور هم تو مرسناریس بازی DLC NO Mercy هست که انحصاری PC هم هست چیزخاصی نیست که انقدر بزرگش کردید! گیر سه پیچ دادید به رزیدنت اویل 6 ول کنم نیستید! من نمیدونم کپکام باید بیاد از شما معذرت خواهی کنه راضی میشید یه نه؟

حمید خوبی؟
یعنی چی این حرفا
در مورد بازگشت به ریشه ها این ادعای خود کپکام بود قبل از ارایه بازی یادت نیست؟!
در مورد خود بازی هم تو چون بازی نکردی هنوز شاید درک نکنی
من خودم گفتم بازی اونقدر ها هم بد نیست خودم بهش 7 میدم
ولی وقتی بازی کردی میفهمی چی میگم
کپکام خواسته همه رو در نظر بگیره واسه همین شخصیتای محبوب رو گذاشته و یکی یکی داغون کرده
خودت میبینی این کریس به ویژه تو دو چاپتر اولش اصلا در حد حتی کریس اویل 5 نیست چه برسه به اویل 1 و کد ورونیکا
حتی لیون هم اگزجره شده
حرکات کشتی کج چیه تو بازی آخه این اویله نا سلامتی
جیک از کجا پیداش شد با اون لحن مسخره می خواد ادای وسکر رو در بیاره
مواجه هش با کریس خنده دار شده
فقط بخش آیدا خوب بود...
حالا با یه عالمه چیزای دیگه که خواهی دید از کرم و پشه گرفته تا تیزاروس و اورانگوتان این آش شور نیست؟!
من موافقم که اویل خیلی باید بهتر از اینا باشه واسه همین دلم میسوزه آخه آخرین اویل درست حسابی همون کد ورونیکا بود
دلمون خوش بود بعد از رولیشنز میخوان عوض بشن ولی این حرکتشونو کجای دلمون بذاریم آخه
کلا هم لحنت خوب نبود داداش...

رزیدنت اویل 6 اونقدرها هم بد نیست که با آشغالی مثل لفت فور دد قاطی بشه /:)

امیر جاان من این حرفت رو حسابی قبول دارم
آخه اویل پیشینه داره کلی زندگی کردیم باهاش...
یعنی چی...؟!

---------- نوشته در 01:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:40 PM ارسال شده بود ----------

re6pc_x_l4d2_coach_01_bmp_jpgcopy.jpg

حالا خوبه جزو بخش داستانی نشدن8-| فقط برده تو بخش مزدوران شماها دارین اینجوری میکنین!
اویل 6 هم افتضاح نبود! خیلی ها هم ازش راضی بودن . مخصوصا خیلی از فن هاش. حالا خیلی ها راضی نبودن. ولی این دلیل نمیشه توهین کنین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or