آرت متعلق به پایان اصلی The Last of Us منتشر شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
the-last-of-us-official-game-wallpaper-small.jpg

کارگردان بازی The Last of Us آقای Neil Druckmann به تازگی پستی در تویئر منتشر کرده اند که اشاره به اینکه پایان اصلی این بازی چه بوده است قبل از تغییرات دارد.
پست توئیتر :
See how it originally ended as @bruce_straley and I re-pitch The Last of Us for you. #PAX PAX Prime - Seattle, WA Aug 30-Sep 2, 2013pic.twitter.com/b9jRDAI5R0
— Neil Druckmann (@Neil_Druckmann) August 5, 2013

ما از لو دادن داستان تا زمانی که خود آن را بازی کنید خود داری میکنیم اما اگر بازی را تمام کرده اید، تصویر آخر خبر را مشاهده کنید.پایان بازی قرار بود چیزی بیشتر از رابطه و سفر Joel و Ellie باشد.با اینکه این پایان انتقاداتی را داشت باز هم احساسات همگان را بر انگیخت.
این تصویر را به ریسک خود ببینید: لینک
Gamingbolt

مطمئن ـن این پایانی بوده که در نظر داشتن؟ :d کل داستان بازی زمین تا آسمون با توجه به این آرت فرق کرده پس! :d

کسانی که تموم نکردن اسپویلر رو باز نکنن.
اتفاقا با دوستان قبلا بحث داشتیم که اگر جویل آخر بازی میمرد خیلی بهتر از این پایانی هست که الان میبینیم. به نظرم پایانی کنونی فقط و فقط برای ادامه دادن این فراتچایز ساخته شد.

اتفاقا با دوستان قبلا بحث داشتیم که اگر جویل آخر بازی میمرد خیلی بهتر از این پایانی هست که الان میبینیم. به نظرم پایانی کنونی فقط و فقط برای ادامه دادن این فراتچایز ساخته شد.
مخالفم :دی به نظرم این پایان های کلیشه ای دیگه زیادی کلیشه ای شدن :دی این چیزی که من تو TLoU دیدم یه چیز تقریبا جدید تو بازی های رایانه ای بود، چیزی که با منطق هم جور در میاد. نجات یه نفر واسه اینکه بهش علاقه دیوانه واری داری. حالا اینکه دنباله دار میشه یا نه رو کاری ندارم ولی خود پایان بازی خیلی فوق العاده بود :دی البته مسلما هر کسی نظری داره، من هم فقط نظرم رو در این مورد گفتم، ممکنه خیلی ها هم مخالف باشن.

اتفاقا گفتن که داستان جول و الی تموم شد.
کلا اگر این فاجعه هم تموم می شد و ملت راحت به زندگی خودشون هم ادامه می دادن باز هم در صورت موفقیت می تونستن یک نسخه دیگه از TLOU رو بسازن در یک بازه زمانی دیگه و با شخصیت های دیگه.

آخرین ویرایش:
فکر نکنم NG تا حالا کیفیت بازی های خودش رو فدای ادامه دادن بازی و ... کرده باشه ، در مورد Tlou هم به این موضوع مطمئنم .

این آرتی که من میبینم الان نشون میده که این داستانی که قبلا در نظر داشتن بیشتر از فقط پایان اون با چیزی که ما تجربه کردیم تفاوت داشته!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or