آدم بد یا آدم خوب؟

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من بر خلاف فرهنگ دوست دارم یه موجود (نه فقط انسان ) بی نهایت قدرتمند باشم .
تقریبا" مقداری از زمین و فضا رو تحت سلطه ی خودم داشته باشم ...
به طور خلاصه بگم که یه چیزی تو مایه های "" سائورون "" کبیر باشم . البته حتما" باید حلقه ام پیشم باشه !
برام مهم نیست که چند تا زن وبچه و پدر و مادر رو می کشم فقط برام مهم اینه که قدرتم رو بیشتر کنم . من برای خودم چند تا مباشر هم دارم که تو سرزمین های دیگه به دستور های من عمل می کنن ...
من یه روزی تمام موجودات زمین رو از بین خواهم برد ... (میبینید)
راستی از لادن هم برای این تاپیک جالب ممنونم

بعد الان اصلا احساس گناه نمیکنین که افکارتون این قدر خشونت آمیزن؟!؟!
در مورد من بستگی داره شماها تو کدوم جبهه باشین:)....حالا بد یا خوب....چه فرقی میکنه؟!

من از اون تیریپ قهرمانای منفی دوست دارم که رداهای به شدت تیره می پوشن و به هیچ کس باج نمی دن آدم خودشونن و شریک هم ندارن برای دلشون کار می کنن و از اول آدم خوبه بودن ولی بخاطر یه انتخاب اشتباه کل دنیا رو بخطر انداختن و تبدیل شدن به این آدمی که هستن و حالا می خوان از راه های بد کار رو درست کنن .

من فقط میخوام توی یک بازی باشم که توی تاریکی باشه
هیچ وقت مقصد نداشته باشه
و من فقط با بهترین دوستم باشم
فقط با هم راه بریم و هر چی که جلومن آزارمون میده رو بزنیم کنار
چون توی این دنیا من و اون خیلی سختی ها چشیدیم
همیشه با هم بودیم و هیچ وقت از هم جدا ندشدیم
اگر یک مرحله هم باشه اشکال نداره

نوشته شده توسط rojin:
بعد الان اصلا احساس گناه نمیکنین که افکارتون این قدر خشونت آمیزن؟!؟!
در مورد من بستگی داره شماها تو کدوم جبهه باشین:)....حالا بد یا خوب....چه فرقی میکنه؟!
اینجا همه گلادیاتوری کار میکنن:cheesygri
همه انگار حسابی دلشون پره از این زندگی که میخان تو بازی خالیش کنن مثل من
راستش من اصلا احساس گناه نمیکنم چون اون کسانی که میخام تو بازی بکشم اون باید احساس گناه بکنن که این کار ها رو با من و بقیه کردن به هر من خیلی دوست داشتم که برای 1 مرحله هم شده برم توی یه بازی جای یک شخصیت بازی باشم تا هر کاری بخام بکنم راستی کد تقلب هم با خودم میبرم که هیچ وقت نمیرم:cheesygri تا همه کسانی منو اذیت کردن بکشم:evil: و در تنهایی خودم بدون هیچ مزاحمی باقی بمونم
البته اگه آدمی بودم که میتونستم همین جا هم تو واقعیت هم میکشتمشون ولی حیف که این کار از من بر نمیاد تو این زندگی فقط یاد گرفتیم که حرف زور بالای سرمون باشه به کسی هم نمیتونیم زور بگیم:cheesygri
به خاطر همین است که انقدر افکار ما خشن است و گلادیاتوری است:cheesygri
راستی اگه نظر سنجی هم میزاشتی خیلی خوب میشد الان هم دیر نشده!

بابا اااااااااااااا من فکر میکردم فقط من اینطوری هستم ولی مثله اینکه این یه مرض اپیدمیه هیچ فکر نمیکردم اینهمه ادم هم نظر من باشن فکر میکنید بقیه جاهای دنیا هم اینطوریه؟
فکر کنم اینقدر تبلیغات خوب بودن این رژیم کرده و به زور خواسته مردمو بفرسته به بهشت که همه برعکس شدن و ارزوی بد بودن میکنن;)
بابا طور خدا یه نظر سنجی هم بزارین این خودش یه مسئله هست ببینیم چند درصد مثل ما فکر میکنن
راستی شما هم از نقش مثبتهای فیلمها مثل من بدتون میاد ؟ مثل این دختره نرگس یا اون خسرو بدم میاد در عوض عاشق نقش منفی های خوشتیپ هستم ولی متاسفانه تو فیلمهای ایرانی یا نقش منفی اخرش خوب میشه یا میمیره:(
راستی تو تام و جری من همیشه طرفدار تام هستم شما هم اینطوری هستین:confused:

من دوست دارم شخصيتي باشم كه قبلا خيلي خشن بوده
و كارهاي اشتباهات زيادي كرده ،ولي الآن پشيمونه و مي خواد دوباره آدم خوبي باشه و تمام سعي وتلاشش رو توي اين كار مي ذاره؛حتي زندگيشو!!رو مي ذاره تا بدي ها رو از بين ببره و صلح رو پايدار كنه.(يه چيزايي تو مايه هاي ناخدا ستار خودمون نه !:cheesygri
كريتوس ؛كاپيتان اسپارتان ها )

سلام.
محمد تعجب نداره به قوله علیرضا بچه ها دوست دارن اون چیزی که تو واقعیت نمیتونن انجام بدن رو تو بازی انجام بدن :)
تام و جری هم برام فرق نمیکنه من از هر دو خوشم میاد :)
راستی تو اون کارتون میگ میگ از اون پرنده که تند میره متنفرم اخه چرا باید یکی (گرگه) این قدر خفت بکشه :mad: کاشکی اخرش میخوردش :p

من خیلی نمیخوام شدید بد باشم. من میخوام قدرتهای استثنایی داشته باشم و زندگی کنم. گاهی دزدی گاهی هم اگه لازم شد قتل:cheesygri
اما اگه من یه شخصیت پرقدرت منفی بودم به جز یه تعداد خیلی کم هیچ مونثی رو زنده نمیذاشتم.
از زنها به طور عام متنفرم.:evil:

من برعکس هادیم:cheesygri
اما جدی اگر یک بازی باشه که توش یکی من باشم و یکی دوستم که باهم تا پای جان باشیم و همه دشمن هارو کنار بزنیم چه خوب و چه بد باشیم چه مردم از ما متنفر باشن و چه دوستمون اشته باشن چه دنیا به آخر برسه و چه دوباره به وجود بیاد من و اون همیشه پا به پای هم رااه مریم و هر کسی که بر علیه ما باشه رو به زمین گرم می کوبونیم
دوست دارم توی بازی باشم
که همه ی مردم فکر میکنن من و دوستم آدم های نحسی هستیم
اما برعکس باشه
خیلی برعکس
تا اینکه قرن ها بعد به این موضوع برسند که ما گنجینه ای در ذهن و قلب داریم که در دل اون مردم نیست و اون چیزی نیست جز وفا و دوستی که با هم عشق رو میسازند:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or