آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

عنکبوتی ۲ بالاخره شد ۳۰دلار :D دیگه وقتشه بگیرمش.
اون وسطا یه سری تخفیفای خوبم هست مثلا نسخه ۹۰دلاری تست درایو شده ۱۸$ ولی خب بازی اینقدر مشکل داره که آدم دلش نمیاد پول خرجش کنه. یا مثلا استاروارز اوت‌لاز شده ۲۰دلار اما دنیای جنگ ستارگان واسم جذابیتی نداره. ک‌ک ۲ شده ۴۲دلار که تخفیف بدی نیست واسه طرفدارای بازی. در کنار بالدرز گیت ۳ بهترین رول‌های فعلی هستن. اگه رسینیگ جهان‌باز دوس دارید موتورفست رو از دست ندید. منتظر بودم dlc لایز آو پی رو آف بزنن اما نزدن متاسفانه. در کل خوب و بد بودن کیفیت تخفیفا به اینم بستگی داره که چیو بخوای چیو نخوای ولی تو سال‌های اخیر بلک فرایدی خیلی خوب نبود. پارسال یادمه بهتر بود نسبت به سال‌های قبلش ولی خب امسال هم لااقل واسه من چیز خاصی نداره.

تخفیف های بلک فرایدی psn شروع شد یعنی هر سال بدتر ازپارسال .
من قشنگ یادمه قدیما بازی هایی که چند ماه بیشتر از ریلیزشون نگذشته بود قشنگ ۶۰ ۷۰ درصد تو بلک فرایدی تخفیف میخوردن الان به زور ۲۰ ۲۵ درصد تخفیف میده .
یه نکته مسخره دیگه هم بعضی بازیها قبل تر تخفیف بهتری از بلک فرایدی داشتن مثلا من دنبال atomic heart بودم قشنگ یادمه یکی دو ماه پیش تا ۱۵ دلارم تخفیف خورد اشتباه کردم نگرفتم الان تو بلک فرایدی شده ۲۵ دلار خیر سرشون :|
اینو اگه درایو داری فیزیکیش حدود 1.700 بگردی پیدا میکنی.
الان بازی های قدیمی بصرفه ش اینه که فیزیکی بگیری.

من خیر سرم میخواستم فقط واسه آنلاین بازی کردن استریت فایتر 6 پلاس بگیرم
پلاس اسنشال یه ریال هم تخفیف نخورد=((:o
فقط اکسترا و پرمیوم تخفیف خورده که اونم باز واسه اکسترا یه جوری تخفیف زدن شده 101 دلار یعنی اگه حسابت خالی باشه باید حداقل 110 دلار شارژ کنی
دارم فکر میکنم یدونه بازی استریت فایتر رو PC بگیرم ارزون تر در میاد

انتظار تخفیفای بهتری داشتم واقعا ، نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم ولی من قسمت تخفیفای ps store خیلی چک میکنم ، میتونم بگم تقریبا همشون تو روزای عادی دقیقا همینقدر تخفیف خورده بودن قبلا ، هیچ تخفیف ویژه ای به چشمم نخورد
به هر حال ویچر 3 که هیچوقت تجربش نداشتم و تعریف زیاد ازش شنیدم رو احتمالا بخرم که شده 10 دلار ( که البته اینم قبلا اینجوری تخفیف خورده بود بار ها )
سوالم اینه که لازمه قسمت یک و دو رو بازی کنم برای تجربه بهتر قسمت 3 ؟
در مورد assassin هایی که تخفیف خورده ، من از بلگ فلگ به بعد هیچکدوم از قسمتای جدید بازی نکردم ، نظرتون درمورد والهالا چیه ؟ ( 60 fps برام مهمه )

انتظار تخفیفای بهتری داشتم واقعا ، نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم ولی من قسمت تخفیفای ps store خیلی چک میکنم ، میتونم بگم تقریبا همشون تو روزای عادی دقیقا همینقدر تخفیف خورده بودن قبلا ، هیچ تخفیف ویژه ای به چشمم نخورد
به هر حال ویچر 3 که هیچوقت تجربش نداشتم و تعریف زیاد ازش شنیدم رو احتمالا بخرم که شده 10 دلار ( که البته اینم قبلا اینجوری تخفیف خورده بود بار ها )
سوالم اینه که لازمه قسمت یک و دو رو بازی کنم برای تجربه بهتر قسمت 3 ؟
در مورد assassin هایی که تخفیف خورده ، من از بلگ فلگ به بعد هیچکدوم از قسمتای جدید بازی نکردم ، نظرتون درمورد والهالا چیه ؟ ( 60 fps برام مهمه )
برای ویچر اگه کلیت نسخه های قبل رو بدونی تجربه بهتری برات میشه ولی اجبار نیست. نهایت توی یوتیوب ویدیو ببین که گرالت کیه رابطش با تریس، ینیفر و سیری چیه و وایلد هانت ها کیا هستن. خودتم بخوای بازی کنی نسخه یک و دوش روی استور PS نیست. نسخه اول که خیلی قدیمیه و داره ریمیک میشه ولی نسخه دوم همچنان قابل بازیه.
بابت اساسین هم والهالا نسخه کامپلیت ادیشن شده ۳۰ دلار که قشنگ مفته! بالای ۲۰۰ ساعت محتوا در اختیارت میذاره و بازی قشنگی هم هست فقط باید بدونی که مپش بزرگه و اکتیویتی های زیادی داره اگه خستت نمیکنه. اینم در نظر داشته باش اکسپنشن آخریش Dawn of Ragnarok کلا فانتزی میشه و میزنه تو خط اساطیری مثل گاد اف وار اینا.
اگه ۶۰ فریم برات مهمه از اساسین سیندیکت و بعدیا همشون اپدیت گرفتن و ۶۰ فریم اجرا میشن. یونیتی فک نکنم اپدیت گرفته باشه ولی یکی از زیباترین نسخه هاس که حیفه از دستش بدی. از نسخه Origins هم این سری نقش افرینی شده که چون گفتی تا بلک فلگ بازی کردی، تجربه کاملا متفاوتیه برات. همه نسخه هاشم جذابیتهای خاص خودشونو دارن مخصوصا شماره آخری که شدوز باشه اونم حتما توی برنامت باشه (نسخه اساسین روگ هم ادامه دهنده روند همون ۳ و بلک فلگ هست و از دید یه تمپلار روایت میشه تجربه باحالیه).

آخرین ویرایش:
چرا Resident Evil 4 Gold Edition تخفیف نمیگیره ؟
قبلا با تخفیف میشد 30$ . انتظار داریم کپکام سر بلک فرایدی یه Cut price خوب بزنه :D .
به نظرتون اضافه میشه به تخفیف ها ؟

یه سری بازی ها البته قدیما شده 10 دلار ، Metro Exodus gold edition شده 5$ واقعا خوبه ، اینا رو تو استیم رو هوا میزنن ولی تو PSN همه می خوان فقط بازی های بروز triple A بازی کنن

یه سری بازی ها البته قدیما شده 10 دلار ، Metro Exodus gold edition شده 5$ واقعا خوبه ، اینا رو تو استیم رو هوا میزنن ولی تو PSN همه می خوان فقط بازی های بروز triple A بازی کنن
من میخوام lies of p یا دارک سولز ۳ رو بخرم. هر کدوم 50 درصد تخفیف شده 30 دلار. دارک سولز 3 واسه 2016 هست یعنی 10 سال پیش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or