علی گیم
کاربر سایت
اشتراک ea play یکماهه تخفیف خورده، قیمتش ۱ تا ۲ دلار شده
Resident evil remake trilogy - 40$Black myth : wukong - 47$
Resident evil remake trilogy - 40$
Hogwarts legacy : digital deluxe edition
20$
نظر ؟
میمونه کم تخفیف خورد
طبق تحقیقی که کردم باید حتما نسخه یک بازی بشه برای داشتن تجربه کامل از DS2 . چون علاوه بر نکات داستانی، اون حسی که از تجربه میگیری هم از درکت از اتفاقاتی که داره میفته تاثیرگذاره.سلام
قسمت اول death stranding تخفیف خورده ، زمانی که اومدش یادمه خیلیا بد میگفتن از بازی ، الان از قسمت دومش همه تعریف میکنن ، به نظرتون باید حتما قسمت اولش بازی کنم و بعد سراغ قسمت دو برم ؟ و اینکه واقعا قسمت اولش بده یا نه ؟!
در مورد red dead online هم که الان با تخفیف گذاشته میخواستم بدونم مگه تو خود بازی اصلی ، بخش آنلاینش وجود نداره ؟ پس اینی که جدا میفروشن چیه ؟!
من دیکسش رو رفتم خریدم چون گفتن اپگرید رایگان به نسخه ps5بازی sinking city necronomicon edition تخفیف خورده نسخه PS4 ، کسی میدونه این نسخه رو میشه رایگان به PS5 ارتقاعش داد یا نه؟ چون بعضی نسخه هاش رو نمیشه به PS5 ارتقاعش داد.
دیسک PS4 اگه خریده باشی شما ریمستر دریافت نمیکنه. فقط نسخه های نسل ۹ ریمستر میگیرن که رایگانم هست.من دیکسش رو رفتم خریدم چون گفتن اپگرید رایگان به نسخه ps5
بعد دیدم اصلا همچین چیزی نیست و فکر کنم بازی خودشون بود واسه فروش نسخه های قدیمی تو بازار.
اخه گفتن که اونایی که نسخه PS4 رو دارن به صورت رایگان به نسخه نسل نهم آپگرید میتونن بکنن.دیسک PS4 اگه خریده باشی شما ریمستر دریافت نمیکنه. فقط نسخه های نسل ۹ ریمستر میگیرن که رایگانم هست.
نسخه نسل ۹شو روی Xbox خریده بودم وقتی ریمسترش اومد خودکار اپدیتشو گرفت.
نسخه عادی باشی یا ادیشن خاصی، بتید حتما ورژن نسل نهمشو داشته باشین. ورژن نسل ۸ اپدیت نمیگیره اصلا.
نسخه نسل نهمی اپدیت میگیرهاخه گفتن که اونایی که نسخه PS4 رو دارن به صورت رایگان به نسخه نسل نهم آپگرید میتونن بکنن.
و اینکه وقتی شما نسخه نسل نهم اش رو خریدی به چی میخای آپگرید کنی؟! آپگرید از نسخه نسل هشتم باید به نسخه نسل نهم باشه قاعدتا
دوستان سایتی معتبر میشناسید که گیفت کارت با قیمت خوب و کاملا قانونی بده؟
انارگیفتدوستان سایتی معتبر میشناسید که گیفت کارت با قیمت خوب و کاملا قانونی بده؟