آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

Black myth : wukong - 47$
Resident evil remake trilogy - 40$
Hogwarts legacy : digital deluxe edition
20$
نظر ؟ 🤔
میمونه کم تخفیف خورد
Resident evil remake trilogy - 40$
Hogwarts legacy : digital deluxe edition
این دو تا خوبه ارزش داره منم همین حدود خرید کردم .
ولیBlack myth : wukong منم میخوام بخرم ولی هنوز زیاده شاید 50 درصد تخفیف بخوره من میخرم

• Like
Reactions: gr.s
سلام
قسمت اول death stranding تخفیف خورده ، زمانی که اومدش یادمه خیلیا بد میگفتن از بازی ، الان از قسمت دومش همه تعریف میکنن ، به نظرتون باید حتما قسمت اولش بازی کنم و بعد سراغ قسمت دو برم ؟ و اینکه واقعا قسمت اولش بده یا نه ؟!
در مورد red dead online هم که الان با تخفیف گذاشته میخواستم بدونم مگه تو خود بازی اصلی ، بخش آنلاینش وجود نداره ؟ پس اینی که جدا میفروشن چیه ؟!

سلام
قسمت اول death stranding تخفیف خورده ، زمانی که اومدش یادمه خیلیا بد میگفتن از بازی ، الان از قسمت دومش همه تعریف میکنن ، به نظرتون باید حتما قسمت اولش بازی کنم و بعد سراغ قسمت دو برم ؟ و اینکه واقعا قسمت اولش بده یا نه ؟!
در مورد red dead online هم که الان با تخفیف گذاشته میخواستم بدونم مگه تو خود بازی اصلی ، بخش آنلاینش وجود نداره ؟ پس اینی که جدا میفروشن چیه ؟!
طبق تحقیقی که کردم باید حتما نسخه یک بازی بشه برای داشتن تجربه کامل از DS2 . چون علاوه بر نکات داستانی، اون حسی که از تجربه میگیری هم از درکت از اتفاقاتی که داره میفته تاثیرگذاره.
DS1 رو خودم بازی نکردم ولی نظرات نشون میده یا عاشق بازی میشی یا ازش متنفر میشی.
به نظر به جای خرید یه اکانت اجاره کن یه ده ساعتی باهاش وقت بگذرون بعد ببین باهاش ارتباط میگیری یا نه.

بازی sinking city necronomicon edition تخفیف خورده نسخه PS4 ، کسی میدونه این نسخه رو میشه رایگان به PS5 ارتقاعش داد یا نه؟ چون بعضی نسخه هاش رو نمیشه به PS5 ارتقاعش داد.

بازی sinking city necronomicon edition تخفیف خورده نسخه PS4 ، کسی میدونه این نسخه رو میشه رایگان به PS5 ارتقاعش داد یا نه؟ چون بعضی نسخه هاش رو نمیشه به PS5 ارتقاعش داد.
من دیکسش رو رفتم خریدم چون گفتن اپگرید رایگان به نسخه ps5
بعد دیدم اصلا همچین چیزی نیست و فکر کنم بازی خودشون بود واسه فروش نسخه های قدیمی تو بازار.

• Like
Reactions: M6631
من دیکسش رو رفتم خریدم چون گفتن اپگرید رایگان به نسخه ps5
بعد دیدم اصلا همچین چیزی نیست و فکر کنم بازی خودشون بود واسه فروش نسخه های قدیمی تو بازار.
دیسک PS4 اگه خریده باشی شما ریمستر دریافت نمیکنه. فقط نسخه های نسل ۹ ریمستر میگیرن که رایگانم هست.
نسخه نسل ۹شو روی Xbox خریده بودم وقتی ریمسترش اومد خودکار اپدیتشو گرفت.
نسخه عادی باشی یا ادیشن خاصی، بتید حتما ورژن نسل نهمشو داشته باشین. ورژن نسل ۸ اپدیت نمیگیره اصلا.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
دیسک PS4 اگه خریده باشی شما ریمستر دریافت نمیکنه. فقط نسخه های نسل ۹ ریمستر میگیرن که رایگانم هست.
نسخه نسل ۹شو روی Xbox خریده بودم وقتی ریمسترش اومد خودکار اپدیتشو گرفت.
نسخه عادی باشی یا ادیشن خاصی، بتید حتما ورژن نسل نهمشو داشته باشین. ورژن نسل ۸ اپدیت نمیگیره اصلا.
اخه گفتن که اونایی که نسخه PS4 رو دارن به صورت رایگان به نسخه نسل نهم آپگرید میتونن بکنن.
و اینکه وقتی شما نسخه نسل نهم اش رو خریدی به چی میخای آپگرید کنی؟! آپگرید از نسخه نسل هشتم باید به نسخه نسل نهم باشه قاعدتا

• Like
Reactions: tboy2022
اخه گفتن که اونایی که نسخه PS4 رو دارن به صورت رایگان به نسخه نسل نهم آپگرید میتونن بکنن.
و اینکه وقتی شما نسخه نسل نهم اش رو خریدی به چی میخای آپگرید کنی؟! آپگرید از نسخه نسل هشتم باید به نسخه نسل نهم باشه قاعدتا
نسخه نسل نهمی اپدیت میگیره :D مسخرس ولی همینه دیگه. تکسچر و باف نسل نهمی داغون بود که الان بهتر شده

• Like
Reactions: M6631
خیلی وقت بود منتظر بودم پلاس تخفیف بخوره تا تمدید کنم و سونی طبق معمول برای تمدید تخفیف نمیداد.دیدم پیغام اومده برای تمدید خودکار، برای اینکه مشکلی پیش نیاد رفتم این رو غیر فعال کنم که همونجا یک تخفیف 25 درصدی بهم داد برای تمدید.
خلاصه اگر دنبال تخفیف هستین اگر تلاش کنین تمدید خودکار رو غیر فعال کنین بهتون تخفیف میده :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or