darkworld
کاربر سایت
نبود رقیب همینه. سونی میگه میخوای بخوای میخوای نخواه. قشنگ کاربر رو گروگان گرفته. هیچی امسال نمیتونم بخرم و باید بشینم منتظر که اون هم واحد پولیمون در حد پشگل داره میریزه. زندگی داریم به خدا
اینو اگه درایو داری فیزیکیش حدود 1.700 بگردی پیدا میکنی.تخفیف های بلک فرایدی psn شروع شد یعنی هر سال بدتر ازپارسال .
من قشنگ یادمه قدیما بازی هایی که چند ماه بیشتر از ریلیزشون نگذشته بود قشنگ ۶۰ ۷۰ درصد تو بلک فرایدی تخفیف میخوردن الان به زور ۲۰ ۲۵ درصد تخفیف میده .
یه نکته مسخره دیگه هم بعضی بازیها قبل تر تخفیف بهتری از بلک فرایدی داشتن مثلا من دنبال atomic heart بودم قشنگ یادمه یکی دو ماه پیش تا ۱۵ دلارم تخفیف خورد اشتباه کردم نگرفتم الان تو بلک فرایدی شده ۲۵ دلار خیر سرشون![]()
سلام به همه
تخفیفات تا کی هست ؟
آیا بازیها عوض میشه؟

برای ویچر اگه کلیت نسخه های قبل رو بدونی تجربه بهتری برات میشه ولی اجبار نیست. نهایت توی یوتیوب ویدیو ببین که گرالت کیه رابطش با تریس، ینیفر و سیری چیه و وایلد هانت ها کیا هستن. خودتم بخوای بازی کنی نسخه یک و دوش روی استور PS نیست. نسخه اول که خیلی قدیمیه و داره ریمیک میشه ولی نسخه دوم همچنان قابل بازیه.انتظار تخفیفای بهتری داشتم واقعا ، نمیدونم شاید اشتباه فکر میکنم ولی من قسمت تخفیفای ps store خیلی چک میکنم ، میتونم بگم تقریبا همشون تو روزای عادی دقیقا همینقدر تخفیف خورده بودن قبلا ، هیچ تخفیف ویژه ای به چشمم نخورد
به هر حال ویچر 3 که هیچوقت تجربش نداشتم و تعریف زیاد ازش شنیدم رو احتمالا بخرم که شده 10 دلار ( که البته اینم قبلا اینجوری تخفیف خورده بود بار ها )
سوالم اینه که لازمه قسمت یک و دو رو بازی کنم برای تجربه بهتر قسمت 3 ؟
در مورد assassin هایی که تخفیف خورده ، من از بلگ فلگ به بعد هیچکدوم از قسمتای جدید بازی نکردم ، نظرتون درمورد والهالا چیه ؟ ( 60 fps برام مهمه )
من میخوام lies of p یا دارک سولز ۳ رو بخرم. هر کدوم 50 درصد تخفیف شده 30 دلار. دارک سولز 3 واسه 2016 هست یعنی 10 سال پیشیه سری بازی ها البته قدیما شده 10 دلار ، Metro Exodus gold edition شده 5$ واقعا خوبه ، اینا رو تو استیم رو هوا میزنن ولی تو PSN همه می خوان فقط بازی های بروز triple A بازی کنن