آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستان هنوزم پرسی باکس و متریکس سایت های خوبی برای خرید گیفت هستن ؟ از نظر اینکه گیفته قانونی باشه میگم . من چند سال پیش از هردوشون خریده بودم اوکی بود .

اینایی که شما فرمودید انحصاری های PS هستند و اختیار قیمتش دست خود سونی هستش. Rise of the Tomb Raider مولتی پلتفورم هست. احتملا سیاستشون با توجه به فروش بالا فعلا این هست که قیمت اصلی رو پایین نیارن. بماند که قابلیت استفاده از PSVR رو هم داره.

البته من فقط انحصاری ها و پرطرفدارها رو اسم بردم ولی کلی بازی هم هست که بعد از اینا اومدن، و کاهش قیمت شاملشون شده، مثل pray, RE7, Nioh و ..... که مولتی پلتفرم هم هستن، در این که سیاست شرکت بر این بوده که قیمت اون بازی پایین نیاد قطعا شکی نیست( که مثلا یکی از دلایل این می تونه باشه که نسخه ی RoTR رو هنگام عرضه نسخه ی جدیدتر کاهش قیمت بده که طرفدارها اون موقع هم سرازیر بشن)، اما برای بازی که تازه یک سال قبل از عرضه بر روی پلی استیشن روی اکس باکس ریلیز شده بوده و قدیمی تره، به نظرم دیگه وقتشه که قیمتش دستخوش تغییر بشه دیگه، ضمنا PSVRهم تو بازی محدود به یه دی ال سی Blood Ties است و بس و بازی کاملا از وی آر پشتیبانی نمیکنه.در هر صورت صلاح بازی خویش شرکت سازنده داند .

اخیرا کد تخفیفی چیزی نفرستادن؟ کلا که اکانت ما فراموش شده ست:-" ولی اگر چیزی فرستادن یه ندایی بدید و دست یاری برسانید :-"

اخیرا کد تخفیفی چیزی نفرستادن؟ کلا که اکانت ما فراموش شده ست:-" ولی اگر چیزی فرستادن یه ندایی بدید و دست یاری برسانید :-"

نه داداش، برای من که همیشه کد میاد، الآن هم چک کردم هیچی نیومده به تازگی
آخرین کد همون 25 درصد gow بود بعد اون تا الآن سونی چیزی نفرستاده

Sent from my iPhone using Tapatalk

والله توی این گرونی دلار
یه 100 تایی زمانی که دلار 5400 بود خریدم و دل رو زدم به دریا و یه دیترویت خریدم 40 دلار (35 درصد تخفیف خورده بود)
یه 59 دلاری مونده باید بزارم توی تخفیفات یه GOW بخرم اون سری 25% تخفیف خورده بود که بنظرم با این گرونی دلار ارزش نداشت و خیلی گرون در میامد
خدا به همه ماها کمک کنه

2 ماه بیشتر از اشتراک پلاسم نمونده
کاش توی این دو ماه یه تخفیف بالای 35 درصد روی GOW بزنند که کمی قابل تحمل تر بشه خریدش

والله توی این گرونی دلار
یه 100 تایی زمانی که دلار 5400 بود خریدم و دل رو زدم به دریا و یه دیترویت خریدم 40 دلار (35 درصد تخفیف خورده بود)
یه 59 دلاری مونده باید بزارم توی تخفیفات یه GOW بخرم اون سری 25% تخفیف خورده بود که بنظرم با این گرونی دلار ارزش نداشت و خیلی گرون در میامد
خدا به همه ماها کمک کنه

2 ماه بیشتر از اشتراک پلاسم نمونده
کاش توی این دو ماه یه تخفیف بالای 35 درصد روی GOW بزنند که کمی قابل تحمل تر بشه خریدش
سلام. داداش شماره یا آی دی تلگرامتو واسم پی ام کن.

استور امریکا یه under 10$ با تخفیف های فوق العاده عالی تا روز دوشنبه ۲۲ مرداد گذاشته با ۱۰۰ عنوان در هر ژانری.
مثلا مس ایفکت،تایتان فال ۲ ، استاروارز بتلفرونت۱ و یا دراگون رو با قیمت ۵ نهایت ۱۰ دلار یا برخی عناوین مثل اویل آمربلا رو با ۳ دلار میتونید بخرید.اگر کسی بازی های نسبتا قدیمی رو هنوز نرفته با توجه به قیمت پایین فعلیشون‌ فرصت بسیار مناسبیه.

تخفیفات خوبی هستش
برای هر سه کنسول PS4و PS3 و PS Vita عناوین جالبی تخفیف خورده
قیمتشون هم عالیه
لامصب با این وضع دلار فقط میشه عناوین زیر 10 دلار رو خرید
در کل این تخفیفات برای کسی مناسب هستش که اخیرا کنسول شرکت سونی رو خریده باشه و بخواهید با هزینه کم بازی های خوبی بکنه
وگرنه برای قدیمی هم که اکثر عناوین رو با قیمت های بسیار بالاتر خریدیم و بازی کردیم

Battlefield V رو پیش خرید کردم،
دو ماه دیگه میاد،
Battlefield1 هم تنها بازی ای هست که بازی میکنم بعضی وقتا زده میشم تکراری میشه،
از طرفی Battlefield4 شده 9 دلار ،
به نظرتون می ارزه واسه دو ماه بگیرمش؟
پلیر داره؟ سرورهاش هنوز فعالن؟
یه نکته اینکه همین 10 دلار هم کم پولی نیس به نظرم واسه نهایت دو ماه !
یه مشورتی میخواستم ممنون میشم.:-?

دو ماه دیگه میاد،
بتل 4 از بتل 1 سرورهاش شلوغتره :D
به نظرم بتل 4 از بتل 1 بهترهم هست حتی، من الان دارم بازیش میکنم خیلی حال میده
قیمتش کمتر از اینم شده ولی اگه سوالت از نظر سرورها باشه ، آره سرورهاش پُره هنوز

بتل 4 از بتل 1 سرورهاش شلوغتره :D
به نظرم بتل 4 از بتل 1 بهترهم هست حتی، من الان دارم بازیش میکنم خیلی حال میده
قیمتش کمتر از اینم شده ولی اگه سوالت از نظر سرورها باشه ، آره سرورهاش پُره هنوز
DLC هاش پلیر داره ؟ مطمئنی ؟ میخوام بگیرم

دو ماه دیگه میاد،
بازیش گرافیکش تو ذوق میزنه اما خوب واسه انلاین بهتره
اگه بتل ۱ داری نخرش

• Like
Reactions: AM!R and ps34
دو ماه دیگه میاد،
بتلفیلد ۴ شاه کار هست و من خیلی بیشتر از بتل ۱ باهاش حال کردم اما بدون الان که بخوای بازیش کنی به خاطر گرافیکش که برای چندین سال پیشه بدجوری میخوره توی برجکت ! اگر برات مهم نیست این مساله بخرش.درباره ی قیمتم خودش تنهایی تا ۵ دلار قبلا خورده.یه بارم باندال هاردلاین و بتل۴ کلا شدن ۵ دلار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or