آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

یه 10 دلاری گرفتم و باهاش Shadow Mordor رو گرفتم
الان 4 دلارش مونده
تخفیفات بعدی چه موقع است که 10 دلار دیگه بخرم بزارم رو این 4 دلار ؟
هفته بعد یکسری تخفیف دیگه ظاهرا میزارن

امیدوارم هفته بعد یک تخفیف خفن هم به Doom و OverWatch بزنن که دیگه تکمیل بشه :D

فقط دوستان نگفتن این Lara Croft Go به خوبیه Hitman Go هستش برم تو کارش ؟

بهشتِ تخفیفاته واسه همه ، پلاس دارا هم کافیه ۲۰دلار شارژ کنن کیلو کیلو بازی خفن بگیرن ، اون از بازیهای پلاس ، اینم از تخفیفات دابلو فلش\m/
هرکی راچتِ کلک :tearsofjoy: رو نگرفته بگیره حتما ، با همه چیش حال میکنید .

FOR HONOR بازی ارزشمندیه تخفیف اینجوری تا سالها بهش نمیخوره ، اگه ME:A بشه 1.49دلار شاید بخرمش :D
مگه رینبو بازی بی ارزشی بود که اونجوری تخفیف خورد؟
اتفاقا احساس می کنم هفته بعد تخفیفات رو بازیهای آنلاین خوب باشه

اگه overwatch و for honor و destiny collection همه با هم یه جوری تخفیف بخورن که با ۵۰ دلار بشه خرید دیگه واقعا بهشت تخفیفات میشه واسه من یکی :D

• Like
Reactions: .:AC MilaN:.
تخفیفای خوبی ان. منم gow رو گرفتم بالاخره :) .
امیدوارم هفته بعد هم چند تا بازی خوب تخفیف بخورن. رینبو و ویچر complete edition بیشترین تخفیفی که خوردن چند بوده دوستان؟ امکان داره دوباره تخفیف بخورن؟ ویچر دیسکشو بگیرم بهتره فکر کنم آره؟

• Like
Reactions: voldmort
ميگم tales of zestaria ارزشش رو داره؟
akibas trip
samurai warior 4 به نظرت كدومشون بهتره بگيرم
زستریا که فوق العادست مخصوصا با این قیمت مفتش .سامورای واریور را هم من دوست دارم بازی ای هم نیست که رابراه بره تو تخفیف اما اکیبا تریپ را پیشنهاد نمیکنم اصلا باهاش حال نکردم تقصیر بچه های اینجا شد جو دادن خریدمش

• Like
Reactions: vaan 2
زستریا که فوق العادست مخصوصا با این قیمت مفتش .سامورای واریور را هم من دوست دارم بازی ای هم نیست که رابراه بره تو تخفیف اما اکیبا تریپ را پیشنهاد نمیکنم اصلا باهاش حال نکردم تقصیر بچه های اینجا شد جو دادن خریدمش
موافقم سري tales راه به راه مياد تو تخفيفا !در اينده احتمالا ارزون ترم بشه ! ولي سامورايي واريور چيزيه كه كم پيش مياد ! فقط موندم بازي روي ويتا بيشتر حال ميده يا روي ٤
روي ويتا ٤دلار ارزون تره

تخفیفای خوبی ان. منم gow رو گرفتم بالاخره :) .
امیدوارم هفته بعد هم چند تا بازی خوب تخفیف بخورن. رینبو و ویچر complete edition بیشترین تخفیفی که خوردن چند بوده دوستان؟ امکان داره دوباره تخفیف بخورن؟ ویچر دیسکشو بگیرم بهتره فکر کنم آره؟
ویچر بیشترین تخفیفش ۵۰ درصد بوده که نسخه ی uk سری قبل شده بود حدود هشتاد و پنج تومن ، کلا بازی های جدیدتر کمتر تخفیف میخورن بعد یواش یواش به شکل پلکانی تخفیفاتشون بیشتر میشه (البته این وسط ممکنه مثلا یه بار بازی ۵۰ ذرصد تخفیف بخوره بخوره سری بعد ۲۰ درصد تخفیف) ، البته که تصمیمات خود ناشر بازی هم بی تاثیر نیست مثلا دقت کنی اکتیویژن کلا تخفیف درست حسابی تو کارش نیست خیلی، کال آو دیوتی گوست رو هنو داره قیمت خون باباش حساب میکنه :)

سلام .
لارا کرافت از هیتمن خیلی پیچیده تره ولی یه سبکه تقریبا بازیه خوبیه از هیتمن قوی تره طولانی تر هم هست تنوعش هم بیشتره .

بنظر من همیشه دنبال تخفیف منطقی باشید نه تخفیف های فضایی !!!
شما هم یک جنس با ارزش داشته باشید هیچ وقت زیر یک قیمت معقول نمی فروشید ... استور هم همینطوره ... البته معمولا سالی 15 تا 20 تا بازی واقعا تخفیف های عالی می خوردن که در خریدشون نباید شک کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or