ps34
Gold User
سرورهای تایتان فال2 روی ps4 عالین.خودش چندین سرور رو بهت پیشنهاد میده که بهتم میگه با کدومش وضعیت پینگت بهتره.برای من سرور آمستردام با پینگ 98 بهترینه.خیر مثل بتل1 اصلا مشکل پینگ نداره و با پینگ بالا هم میشه زد.تایتان فال 2 مثل بتلفیلد یک اذیت نمیکنه برای ping و اینا؟ من هم بتل هم تایتان فال 2 رو PC دارم، ولی اونجا غیر قابل تحمل هستسروراش رو ps4 شلوغ هست؟ با دسته بازی کردن بد نیست؟
یک سوال مهمتر هم دارم، برای اجرای بازی های EA رو اکانت psn حتما باید اکانت EA رو لینک کنیم؟ یا بدون اون هم بازی میشه کرد؟!
در مورد شلوغی قبلا ها خیلی بیشتر از الان شلوغ بود ولی بعدش یمقداری خلوت شد و ea هم سرورهاشو کم کرد ولی بازم الان پلیرهاش بالاست.البته بستگی به مد بازی هم داره.بعضی از مدهاش کلا خلوتن دیر پلیر میدا میکنه ولی بهضی مدهاش از بس شلوغن 3سوت میری توی بازی.
با دسته بازی کردم هم سلیقه ای هست.مثلا من با موس و کیبورد نمیتونم کنار بیام همونجور که خیلی ها از دسته متنفرن
در مورد اکانت هم بله قطعا برای بازی های Ea احتیاج به اکانت اورجین برای اجرا روی ps4 هست ولی من اطلاعی ندارم آیا اکانت اورجین pc رو میشه روی ps4 هم استفاده کرد یا باید جدید ساخت !