آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

تایتان فال 2 مثل بتلفیلد یک اذیت نمیکنه برای ping و اینا؟ من هم بتل هم تایتان فال 2 رو PC دارم، ولی اونجا غیر قابل تحمل هست:| سروراش رو ps4 شلوغ هست؟ با دسته بازی کردن بد نیست؟:D یک سوال مهمتر هم دارم، برای اجرای بازی های EA رو اکانت psn حتما باید اکانت EA رو لینک کنیم؟ یا بدون اون هم بازی میشه کرد؟!
سرورهای تایتان فال2 روی ps4 عالین.خودش چندین سرور رو بهت پیشنهاد میده که بهتم میگه با کدومش وضعیت پینگت بهتره.برای من سرور آمستردام با پینگ 98 بهترینه.خیر مثل بتل1 اصلا مشکل پینگ نداره و با پینگ بالا هم میشه زد.
در مورد شلوغی قبلا ها خیلی بیشتر از الان شلوغ بود ولی بعدش یمقداری خلوت شد و ea هم سرورهاشو کم کرد ولی بازم الان پلیرهاش بالاست.البته بستگی به مد بازی هم داره.بعضی از مدهاش کلا خلوتن دیر پلیر میدا میکنه ولی بهضی مدهاش از بس شلوغن 3سوت میری توی بازی.
با دسته بازی کردم هم سلیقه ای هست.مثلا من با موس و کیبورد نمیتونم کنار بیام همونجور که خیلی ها از دسته متنفرن :D
در مورد اکانت هم بله قطعا برای بازی های Ea احتیاج به اکانت اورجین برای اجرا روی ps4 هست ولی من اطلاعی ندارم آیا اکانت اورجین pc رو میشه روی ps4 هم استفاده کرد یا باید جدید ساخت !

سرورهای تایتان فال2 روی ps4 عالین.خودش چندین سرور رو بهت پیشنهاد میده که بهتم میگه با کدومش وضعیت پینگت بهتره.برای من سرور آمستردام با پینگ 98 بهترینه.خیر مثل بتل1 اصلا مشکل پینگ نداره و با پینگ بالا هم میشه زد.
در مورد شلوغی قبلا ها خیلی بیشتر از الان شلوغ بود ولی بعدش یمقداری خلوت شد و ea هم سرورهاشو کم کرد ولی بازم الان پلیرهاش بالاست.البته بستگی به مد بازی هم داره.بعضی از مدهاش کلا خلوتن دیر پلیر میدا میکنه ولی بهضی مدهاش از بس شلوغن 3سوت میری توی بازی.
با دسته بازی کردم هم سلیقه ای هست.مثلا من با موس و کیبورد نمیتونم کنار بیام همونجور که خیلی ها از دسته متنفرن :D
در مورد اکانت هم بله قطعا برای بازی های Ea احتیاج به اکانت اورجین برای اجرا روی ps4 هست ولی من اطلاعی ندارم آیا اکانت اورجین pc رو میشه روی ps4 هم استفاده کرد یا باید جدید ساخت !
الان بهترین بازی واسه مولتی بازا چیه که پینگشم به ما بخوره به جز تایتان فال؟
دنبال یه بازی هستم که مولتی لذت بخش داشته باشه و دردسر پینگ نداشته باشه

مهدي الان مثل اينه كه تعداد سرورهاش درست شده !؟
حالا نميدونم اتفاقي بود يا چيز ديگه ولي چند روز پيش كه تست كردم زير 1 دقيقه پيدا مي كرد مگر اين كه ثانيه اخر دوباره مي رفت از اول !

حالا يا اضافه كردن يا داشتن سرور تست مي كردن يا هر چي !
ولي خوب اون روز كه من ديدم 5400 تا پلير انلاين داشت

الان بهترین بازی واسه مولتی بازا چیه که پینگشم به ما بخوره به جز تایتان فال؟
دنبال یه بازی هستم که مولتی لذت بخش داشته باشه و دردسر پینگ نداشته باشه
اورواچ-رینبوسیکس-تایتان فال2-کال اف دیوتی اینفینیت وارفر-مدرن وارفر ریمستر-بتلفیلد هاردلاین.
بازی زیاد داریم ولی این هایی که نام بردم هر جذابن هم به پینگ بالا عکس العمل زیادی نشون نمیدن.بتلفیلد4 هم خوب بود ولی اونم گاهی اوقات نسبت به پینگ بالا خیلی حساسیت نشون میده.

مهدي الان مثل اينه كه تعداد سرورهاش درست شده !؟
حالا نميدونم اتفاقي بود يا چيز ديگه ولي چند روز پيش كه تست كردم زير 1 دقيقه پيدا مي كرد مگر اين كه ثانيه اخر دوباره مي رفت از اول !

حالا يا اضافه كردن يا داشتن سرور تست مي كردن يا هر چي !
ولي خوب اون روز كه من ديدم 5400 تا پلير انلاين داشت
چند روز اخیر والا بازی نکردم ولی هفته پیش که کم بودن قشنگ

اورواچ-رینبوسیکس-تایتان فال2-کال اف دیوتی اینفینیت وارفر-مدرن وارفر ریمستر-بتلفیلد هاردلاین.
بازی زیاد داریم ولی این هایی که نام بردم هر جذابن هم به پینگ بالا عکس العمل زیادی نشون نمیدن.بتلفیلد4 هم خوب بود ولی اونم گاهی اوقات نسبت به پینگ بالا خیلی حساسیت نشون میده.
بلک اوپس 3 الان پلیر داره؟
الان چجوری من میتونم بفهمم پینگم چنده؟
من الان تو سایت Test My Speed تست کردم زد پینگم 57ms
این سایت پینگم رو درست نشون میده؟ چون فکر نکنم تو ایران پینگ 57 داشته باشیم

آخرین ویرایش:
بلک اوپس 3 الان پلیر داره؟
الان چجوری من میتونم بفهمم پینگم چنده؟
بلک اوپس3 از اون بازی هایی هست که به میزان بسیار زیادی به پینگ بالا حساسیت داره.اگر پینگت بالا باشه یا اصلا پلیر پیدا نمیکنه یا نهایت فقط لابی ایرانی اگر باشه پیدا میکنه.
وگرنه از نظر کلی همه بازی ها پلیر دارن چه برسه به باک اوپس3 که واقعا بخش مولتی و زامبی عالی ای داره.
در مورد پینگت هم که راحته میتونی یا با 4.2.2.4 تست بگیری یا توی گوگل بزن تست اینترنت وضعیتت رو با سرور لندن بگیر بلین چند میده.حواست باشه با سرور تهران تست نگیری.با لندن بگیر

بلک اوپس3 از اون بازی هایی هست که به میزان بسیار زیادی به پینگ بالا حساسیت داره.اگر پینگت بالا باشه یا اصلا پلیر پیدا نمیکنه یا نهایت فقط لابی ایرانی اگر باشه پیدا میکنه.
وگرنه از نظر کلی همه بازی ها پلیر دارن چه برسه به باک اوپس3 که واقعا بخش مولتی و زامبی عالی ای داره.
در مورد پینگت هم که راحته میتونی یا با 4.2.2.4 تست بگیری یا توی گوگل بزن تست اینترنت وضعیتت رو با سرور لندن بگیر بلین چند میده.حواست باشه با سرور تهران تست نگیری.با لندن بگیر
تست کردم و متاسفانه 170 پینگمه
البته صبح ها پینگم پایین تر میاد
ولی فکر نکنم ارزش داشته باشه پلاس بخرم با این پینگم؟

تخفیف بتل تا کی هست دوستان؟ قبل عید دیسکشو داشتم مشکلی با سرور ها نبود. الان پینگم با 4.2.2.4 دور وبر 120 130 هست بگیرم مشکل خواهم داشت؟

تایتان فال 2 سیزن پس داره؟ این همه بسته الحاقی واسه چیه؟
نه همشون رایگانه فقط چند تا آیتم که رنگ تایتانت رو عوض میکنه پولیه در ضمن تو بسته الحاقی بعدی مد کواپ هم اضافه میشه که به نظر من خیلی جذاب میکنه بازی رو

• Like
Reactions: Paradise Lost
کسی هست تایتان بگیرم بازی کنیم ؟!! یا کسی نیست یه بازی نام ببرین همگی بریزیم توش :d
تایتان فال 2 بازیکناش متوسط رو به پایین هست...تازه الان توی دوران تخفیفاته که بازیکناش تا این حد شدن...مطمعنا بعد از تخفیفات افت بازیکناش شدید ترم میشه...!

• Like
Reactions: mortal10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or