آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

بازی در اصل60 دلاره که به دلایل مختلف قیمتش شده 20 دلار الانم که 50 درصد تخفیف خورده شده 10 دلار پس از نظر هزینه کاملا به صرفست ولی به نظر من اول آرکام سیتی و اسایلم رو بازی کن بعد بیا سراغ آرکام نایت درسته اون دو نسخه از نظر گرافیکی عقب ترن ولی ارزششون خیلی بیشتر از آرکام نایته این نسخه آخر که خاطرات من از دو نسخه اول رو گند زد بهش
یعنی داستان بازی ضعیف بود ؟ یا طبق اون دو نسخه ساخته نشده بود ؟

یعنی داستان بازی ضعیف بود ؟ یا طبق اون دو نسخه ساخته نشده بود ؟
داستان بازی نسبت به نسخه آرکام سیتی که بدتر شده بود ولی اشکال عمده بازی استفاده بیش از حد از بت موبیل بود بازی که بر اساس مبارزات تن تن بود رو تبدیل کردن به شبیه ساز تانک سواری

• Like
Reactions: dooste.man83
درود
اقا یه جا خوندم تو تخفیف های جدید پلی استیشن زده:
Dragon Age: Inquisition Deluxe Edition — $10
ارزش داره؟کسی بازی کرده؟
چون 10 دلار دارم الان گفتم اگر خیلی خوبه بازیش که دیلوکس بگیرم بزنم به بدن
dancegirl2.gif

• Like
Reactions: ps34
درود
ارزش داره؟کسی بازی کرده؟
dancegirl2.gif
نزدیک 100 ساعت گیم پلی داره بازیش فقط باید از سبک نقش آفرینی خوشت بیاد

• Like
Reactions: ps34 and voldmort
درود
ارزش داره؟کسی بازی کرده؟
dancegirl2.gif

نمیدونم ! مثل سایر rpg ها نیست ! خیلی گنگه ! کتگوری نداره اصلا ! مپش هیچ توضیح و تقسیم بندی نداره ! روایت داستانش منسجم نیست هیچی ! قوی و گیرا هم نیست ! من بعد 30-40 ساعت بازی کردم هنوز نمیدونستم تو بازی دارم چی کار میکنم ... چه طوری میتونم ایتم ها رو بگیرم چطوری کرفت کنم ... چطوری ارتقا بدم سلاح ها رو خلاصه در هر زمینه ای بازی گنگه ! ولی لول دیزاین ! گرافیک و گیم پلی فوق العاده عالی داره که قطعا ازش لذت میبری ! بازی ارزش 40 دلارم داره به نظرم چه برسه به 10 دلار

درود
ارزش داره؟کسی بازی کرده؟
dancegirl2.gif

من خیلی RPG باز نبودم قبل این (هنوزم نیستم اونقدر ولی اون زمان تقریبا اصلا نبودم) ولی این بازی منو شدیدا علاقه مند به سبک کرد. خیلی به نظرم عالیه. داستان حماسی، گیم پلی عالی، گرافیک عالی، طراحی محیط فوق العاده، بازی نا سلامتی GOTY 2014 بود! از دست نده اصلا!

دوستان عزیز یک مشورتی بهم بدید سریعتر ممنون تون میشم
الان بین خرید بازی Batman: Arkham Knight و بازی Final Fantasy XV موندم
درسته یکم سبک هاش متفاوته ولی در مجموع دوستانی که دوتاش رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن و پیشنهاد میدن ؟ ( گیم پلی و گرافیک و سرگرم کنندگی و داستان و ... )
این Final Fantasy XV قیمتش وقتی تخفیف می خوره معمولا چند دلار میشه ؟

یکم خرج کردن به دلار برای هممون سخته دیگ کاریش نمیشه کرد . ممنون از کمکتون

درسته یکم سبک هاش متفاوته ولی در مجموع دوستانی که دوتاش رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن و پیشنهاد میدن ؟ ( گیم پلی و گرافیک و سرگرم کنندگی و داستان و ... )

من بودم فقط به بتمن فکر می کردم:D

• Like
Reactions: S@nic

به هیچ وجه تکرار میکنم به هیچ وجه سمت فاینال فانتزی xv نرو نابودتر از این بازی پیدا نمیکنی
تمام تمرکزت رو ببر سمت بتمن این بازی عالیه

• Like
Reactions: dooste.man83

به نظر من چه الان چه هر وقت دیگه پولت رو سیو کن و بابت xv نده مگه اینکه تخفیف 90 درصدی چیزی بخوره !

تخفیفات این هفته استور آمریکا شروع شدن.
بازی های EA تخفیف خوردن از قبیل بتلفیلد1 ،تایتان فال2،استاروارز.
همچنین تخفیفات Specials هم داریم مثل بازی friday the 13th که اخیرا جزء بازی مطرح و پر فروش دیجیتالی استور بوده البته تخفیف بسیار مسخره ی 10 درصد رو خورده و از 40 دلار شده 36 دلار هرچند این اولین باره که تخفیف میخوره همچنین مدت زیادی از عرضش نمیگذره.
تیکن7 ،رزیدنت اویل7 به همراه dlc هاش ،یاکوزا 0 ,the surge و چند بازی مطرح یوبیسافت مثل گوست ریکان که پرفروش ترین عنوان 2017 بودخ و فورهونور هم جزء این تخفیفات هستن.
همچنین چند بازی دیجیتالی مثل this is the police و چند عنوان دیگه هم تخفیف خورده.
کلا این هفته سونی عملکرد قابل قبولی توی تخفیفات داره من که راضیم.
..........
بازی های رایگان ماه آینده پلاس هم فردا شب نهایت پنجشنبه صبح معرفی خواهند شد و در تاریخ 10 مرداد در دسترسن

تایتان فال 2 مثل بتلفیلد یک اذیت نمیکنه برای ping و اینا؟ من هم بتل هم تایتان فال 2 رو PC دارم، ولی اونجا غیر قابل تحمل هست:| سروراش رو ps4 شلوغ هست؟ با دسته بازی کردن بد نیست؟:D یک سوال مهمتر هم دارم، برای اجرای بازی های EA رو اکانت psn حتما باید اکانت EA رو لینک کنیم؟ یا بدون اون هم بازی میشه کرد؟!

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or