Paradise Lost
کاربر سایت
بله فکر کنم حدود یک هفتستدوستان PRO EVOLUTION SOCCER 2018 Online Beta l محدودیت زمانی داره؟
لا اقل من تونستم order رو با 5 دلار بخرم. دیگه چیز خوبی توش ندیدمدوستان تخفیفات فلش سل استور آمریکا شروع شد هرچند نمیدونم چرا نا امیدم کرد
ممنون پس Batman™: Arkham Knight به این قیمت می ارزه بخرم ؟ چون زیاد تخفیف نخوردهبا گرافیک تر که آرکهام نایت. بازی هم خیلی قشنگه و خوراک پلات کردن. بتموبیل و ... به بازی اضافه شده که جذاب تر کرده.
ولی اگه آرکهام سیتی (توی دومی هست) رو بازی نکردی که نصف عمرت بر فناستولی خب قدیمیه و گرافیک و اینا... پایین.
در کل اگه بازی جدید و با گرافیک میخوای که اولی، ولی اگه آرکهام سیتی رو بازی نکردی حتما دومی.
دو تاش نیازه در کل![]()
كمترين قيمت outlast 21$ و كمترين قيمت evil ٣٨$ شده بوددوستان outlast 2 و evil 7 تا به حال تخفیف خورده ؟چقدر؟
بازی در اصل60 دلاره که به دلایل مختلف قیمتش شده 20 دلار الانم که 50 درصد تخفیف خورده شده 10 دلار پس از نظر هزینه کاملا به صرفست ولی به نظر من اول آرکام سیتی و اسایلم رو بازی کن بعد بیا سراغ آرکام نایت درسته اون دو نسخه از نظر گرافیکی عقب ترن ولی ارزششون خیلی بیشتر از آرکام نایته این نسخه آخر که خاطرات من از دو نسخه اول رو گند زد بهشدوستان نظری ندارن ؟