آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

این beyond رو تک تک استور ها تخفیف خورد، رو امریکا نخورد:| عجب احمق های هستن این امریکایی ها:)) حالا خودمونیم تو استور بریتانیا همزمان 3 جور تخفیف متفاوت داریم اینجا دو هفته دوهفته تخفیف های تکراری رو تمدید میکنن. What the hell |:

• Like
Reactions: ps34
دوستان PRO EVOLUTION SOCCER 2018 Online Beta l محدودیت زمانی داره؟
بله فکر کنم حدود یک هفتست

دوستان تخفیفات فلش سل استور آمریکا شروع شد هرچند نمیدونم چرا نا امیدم کرد

Last edited by a moderator:
من که از تخفیفات این مدت استور آمریکا خیلی شاکی هستم و نا امید شدم
برای همین هرچی توی حسابم بود رو دادم و یه UNCHARTED: The Lost Legacy پیش خرید کردم (40 تا برام آب خورد)
حیف پول دیگه ندارم وگرنه Hellblade: Senua’s Sacrifice رو هم پیش خرید میکردم

با گرافیک تر که آرکهام نایت. بازی هم خیلی قشنگه و خوراک پلات کردن. بتموبیل و ... به بازی اضافه شده که جذاب تر کرده.
ولی اگه آرکهام سیتی (توی دومی هست) رو بازی نکردی که نصف عمرت بر فناست:D ولی خب قدیمیه و گرافیک و اینا... پایین.

در کل اگه بازی جدید و با گرافیک میخوای که اولی، ولی اگه آرکهام سیتی رو بازی نکردی حتما دومی.
دو تاش نیازه در کل:D
ممنون پس Batman™: Arkham Knight به این قیمت می ارزه بخرم ؟ چون زیاد تخفیف نخورده

دوستان نظری ندارن ؟
بازی در اصل60 دلاره که به دلایل مختلف قیمتش شده 20 دلار الانم که 50 درصد تخفیف خورده شده 10 دلار پس از نظر هزینه کاملا به صرفست ولی به نظر من اول آرکام سیتی و اسایلم رو بازی کن بعد بیا سراغ آرکام نایت درسته اون دو نسخه از نظر گرافیکی عقب ترن ولی ارزششون خیلی بیشتر از آرکام نایته این نسخه آخر که خاطرات من از دو نسخه اول رو گند زد بهش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or