آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

من از این سایتای شیرینگ قانونی بازی گرفتم
دفعه ی اول که وارد شدم سیستم ۲ مرحله ای فعال بود نتونستم وارد اکانت بشم
دفعه ی دوم که خواستم اکانت رو وارد کنم میگه رمز یا اکانت اشتباه هست
خب جریان کاملا مشخصه.
وقتی میگی شیرینگ یعنی اکانت دست فرد دیگه ای هم هست.
این اکانتی که بار اول واردش شدی قبلا به شخص دیگه ای فروخته شده و شما با ورود بهش برا شخص اولی sms تایید کد فرستاده شده.شخص مورد نظرم فهمیده پسورد دست کسی افتاده رفته رمز اکانت رو عوض کرده به خاطر این شما بار دوم که وارد اکانت شدی بهت گفته رمز اشتباست.
اصلا نباید شیرینگ از سایت بگیری.شیرینگ رو باید حتما با دوستی که میشناسیش بگیری که نه تایید دو مرحله ای فعال بشه نه مشکلی برای اکتیو و دی اکتیو کردن اکانت روی کنسول هاتون پیش بیاد.
الان شما پول این اکانت رو دادی ولی بازی دستت نیست و خواسته یا نخواسته سرت کلاه رفته.یا سایت کلاه برداره یا هزارم که به کسی که فروخته باشه بهش بگه تایید دو مرحله ای فعال نکنی اون طرف که گوش نمیده.
شما از سایت ها نباید اکانت شیرینگ بخری به هیچ عنوان.
سعی کن سریع تر پولت رو پس بگیری

حمید جان حتما به حرفت گوش میدم ولی اونجا هم پینگ من بالا بود هم شما دلیلشم سرورهای امریکا بود وگرنه من توی اروپا پینگم 170 هست:D
بازیش خیلی خوبه ولی غیر از مشکلات سرورش تا وارد بازی بشی به خاطر قوی تر بودن پلیرای دیگه له میشه باز کردن یه کارکتر خوب هم کلی زمان میبره

• Like
Reactions: ps34
اشتباه کردم The Evil Within ورژن کاملش با Dlc شده بود 8 دلار نخریدم..الان تریلر معرفی نسخه دوم دیدم (از بی سایلنت هیلی) هوس کردم بازی کنم.. قبلا تو ps3 اوایلشو رفتم ولی نوع انیمیشن ها رو مخ بود ادامه ندادم..الان شده 14 دلار به نظرتون ارزش داره بگیرم؟یا شاید بازم مثل قبل آف بخوره؟ بعد با این اپدیت ها کنترل و انیمیشن های حرکت و .. بهترشده یا نه
ممنون

اشتباه کردم The Evil Within ورژن کاملش با Dlc شده بود 8 دلار نخریدم..الان تریلر معرفی نسخه دوم دیدم (از بی سایلنت هیلی) هوس کردم بازی کنم.. قبلا تو ps3 اوایلشو رفتم ولی نوع انیمیشن ها رو مخ بود ادامه ندادم..الان شده 14 دلار به نظرتون ارزش داره بگیرم؟یا شاید بازم مثل قبل آف بخوره؟ بعد با این اپدیت ها کنترل و انیمیشن های حرکت و .. بهترشده یا نه
ممنون
سلام.اگر به خاطر نوع انیمیشن ها روی ps3 بازی رو ادامه ندادی باید بگم روی ps4 هم همونه چون کلا بازی از لحاظ گرافیکی داغونه و الانم که بخریش بازم توی ذوقت میخوره.اما از لحاظ گیم پلی و داستان پردازی همه چی تمومه.
در مورد اینکه بازم آف میخوره یا نه به نظرم بهتره همین الان بخری بازی رو و موکول به بعدش نکنی چون تجربه الان 3ساله نشون میده از بعد از پایان E3 تا هفته ها سونی یا تخفیف نداره یا خیلی جزءی هستن و تاریخ انتشار نسخه دومم که خودت میدونی نزدیکه.پس بهتره الان بگیریش البته اگر گرافیک برات مهم نیستش چون من به شخصه این عنوان فوق العاده رو به خاطر گرافیک توی دیوارش اصلا نتونستم حتی نیم ساعتم تحمل کنم با اینکه من همه عناوین ترسناک رو بازی میکنم

• Like
Reactions: James Sunderland
سلام.اگر به خاطر نوع انیمیشن ها روی ps3 بازی رو ادامه ندادی باید بگم روی ps4 هم همونه چون کلا بازی از لحاظ گرافیکی داغونه و الانم که بخریش بازم توی ذوقت میخوره.اما از لحاظ گیم پلی و داستان پردازی همه چی تمومه.
در مورد اینکه بازم آف میخوره یا نه به نظرم بهتره همین الان بخری بازی رو و موکول به بعدش نکنی چون تجربه الان 3ساله نشون میده از بعد از پایان E3 تا هفته ها سونی یا تخفیف نداره یا خیلی جزءی هستن و تاریخ انتشار نسخه دومم که خودت میدونی نزدیکه.پس بهتره الان بگیریش البته اگر گرافیک برات مهم نیستش چون من به شخصه این عنوان فوق العاده رو به خاطر گرافیک توی دیوارش اصلا نتونستم حتی نیم ساعتم تحمل کنم با اینکه من همه عناوین ترسناک رو بازی میکنم
من برعکس توام:D بنظرم گرافیکش خوب بود ولی گیم پلی فاجعه بود:D داستان سرایی هم حرفی نزنیم بهتره:D

• Like
Reactions: James Sunderland
کلا به نظر من بیخیال تخفیف های خارج از Flash Sale بشید:D حتی این تخفیفات که برای E3 بود هم در مقابل تخفیفات فلش سیل حرفی برای گفتن نداره
تنها نکته مثبت این تخفیفات E3 تعداد بالای بازی های تخفیف خورده هست که تقریبا اکثر عنوان های مهم تخفیف خوردن اما از لحاظ قیمت تخفیفای خوبی نیستن

من برعکس توام:D بنظرم گرافیکش خوب بود ولی گیم پلی فاجعه بود:D داستان سرایی هم حرفی نزنیم بهتره:D
اره دیگه اگر اختلاف دید و سلیقه نبود یه سایت به بازی 10 نمیداد یه سایت به بازی 5 :D
..............
من الان 1 ماهه 10 دلار توی حسابم هست نمیدونستم باهاش چی کار کنم رفتم با هشت دلارش firewatch رو خریدم ولی هنوز دانلودش نکردم امیدوارم از انتخابم پشیمون نشم :D

• Like
Reactions: Paradise Lost
سلام. من الان دیدم payday 2 تخفیف خورده شده 6 دلار. من قدیم روی کامپیوتر بازی کردم فقط هم آفلاین بازی کردم. الان میخواستم ببینم پیشنهاد میکنید بخرمش. بیشتر برای آنلاینش میگم چون آفلاینش رو اون موقع رفتم بعد از یه مدت هم خیلی سخت شده بود هم یکم کسل آور. الان سر گرافیک و وضعیت سروراش رو از این جور چیزا پیشنهاد میکنید ؟؟؟ چون باید به یکی دیگه هم این طلاعات رو بدم اونم از قدیم خاطره ی خوبی نداره از بازی اگر کسی میدونه بگه خوبه ، بده ، چه طوره ؟

سلام. من الان دیدم payday 2 تخفیف خورده شده 6 دلار. من قدیم روی کامپیوتر بازی کردم فقط هم آفلاین بازی کردم. الان میخواستم ببینم پیشنهاد میکنید بخرمش. بیشتر برای آنلاینش میگم چون آفلاینش رو اون موقع رفتم بعد از یه مدت هم خیلی سخت شده بود هم یکم کسل آور. الان سر گرافیک و وضعیت سروراش رو از این جور چیزا پیشنهاد میکنید ؟؟؟ چون باید به یکی دیگه هم این طلاعات رو بدم اونم از قدیم خاطره ی خوبی نداره از بازی اگر کسی میدونه بگه خوبه ، بده ، چه طوره ؟
خير من قبلا خريدمش به صورت كاملا اشغاله
اشغاللل واقعي هي هم از بازي كيكتون ميكنن
ارزش ١ دلار هم نداره

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or