آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

دوستم اکانت پلاس داره و بازی life is strange واسش رایگان شده! وقتی با کنسول خودم میرم و بازی رو روی دانلود میزارم فقط اپیزود اول بازی رو دانلود میکنه و بعد برای بازی کردن اپیزودهای بعد میگه اپیزود باید خریداری بشه. کسی راه حلی داره؟
(نسخه باندل complete session)
یعنی شما هر 5 فصل رو توی 5 فایل کامل دانلود کردید و الان مشکل دارید؟؟؟ چون با خوندن اکانتتون احساس میکنم فقط فصل اول رو گرفتید

يه ٢٠ دلار ته حسابم دارم موندم god eater رو بخرم يا وايسم براي فلش سيل
ولي تا حالا g e همچين تخفيف خوبي نخوردع بود حيفس
اگر واقعا به بازیش علاقه داری بخرش دیگه منتظر چه پدیده خاصی توی فلش سیل هستی؟
قیمتشم که عالیه

• Like
Reactions: vaan 2
اگر واقعا به بازیش علاقه داری بخرش دیگه منتظر چه پدیده خاصی توی فلش سیل هستی؟
قیمتشم که عالیه

اين سبك بازيا رو كه خيلي دوست دارم , ولي گفتم به احتمال نيم درصدم كه شده بازياي نون و اب دار تري مثل بلودبورني ، اينفاموسي چيزي از اين دست تخفيف بخورن

اين سبك بازيا رو كه خيلي دوست دارم , ولي گفتم به احتمال نيم درصدم كه شده بازياي نون و اب دار تري مثل بلودبورني ، اينفاموسي چيزي از اين دست تخفيف بخورن
اگر خیلی دوس داری بخر بازی رو الان.
اینفیموس و بلادبورن تعداد دفعاتی که تخفیف تا الان خوردن و خواهند خورد زیاده ولی god ممکنه زیاد تخفیف نخوره.
یا اینکه بلادبورن و اینفیموس رو میتونی فیزیکی دست دوم به قیمت خیلی پایینی از بازار یا فروم های بازارچه تهیه کنی

• Like
Reactions: vaan 2
یعنی شما هر 5 فصل رو توی 5 فایل کامل دانلود کردید و الان مشکل دارید؟؟؟ چون با خوندن اکانتتون احساس میکنم فقط فصل اول رو گرفتید
اول وارد اکانت دوستم میشم از استور بازی نسخه ی پنج فصل رو روی دانلود میزارم دو نیم گیگ می‌ره رو دانلود. وارد اکانت خودم میشم دانلود که تموم شد و بازی رو اجرا می‌کنم فصل اولش قابل بازی هست فقط!
۱. البته اولین بار ۱۵گیگ رفته بود رو دانلود که کنسل و دیلیت کردم
۲. فصل اول بازی واسه همه رایگانه!

اول وارد اکانت دوستم میشم از استور بازی نسخه ی پنج فصل رو روی دانلود میزارم دو نیم گیگ می‌ره رو دانلود. وارد اکانت خودم میشم دانلود که تموم شد و بازی رو اجرا می‌کنم فصل اولش قابل بازی هست فقط!
۱. البته اولین بار ۱۵گیگ رفته بود رو دانلود که کنسل و دیلیت کردم
۲. فصل اول بازی واسه همه رایگانه!
من که نفهمیدم چی شد :D
ولی اون 15 گیگ که کل دیتا بوده رو که میگید کنسل کردید و فقط 2 گیگو نیم رو گرفتید پس معلومه فقط فصل اول رو براتون در دسترسه !

• Like
Reactions: Saeedrz70
دوستم اکانت پلاس داره و بازی life is strange واسش رایگان شده! وقتی با کنسول خودم میرم و بازی رو روی دانلود میزارم فقط اپیزود اول بازی رو دانلود میکنه و بعد برای بازی کردن اپیزودهای بعد میگه اپیزود باید خریداری بشه. کسی راه حلی داره؟
(نسخه باندل complete session)
اگه دوستتون بازی رو دانلود و نصب کرده با اکانتش وارد بازی شو تو منوش اون پایین مایینا گزینه استور داره , اونو بزنی 5 سیزن رو جدا جدا گزاشته واسه دانلود که هرکدومو جدا باید دانلود کنی وگرنه فقط سیزن 1 رو داری ( واسه من که اینجوری بود حالا یه امتحان بکن اونجا همه فصلاشو لینک بگیر با اکانتت دانلود کن همشونو )

آخرین ویرایش:
سلام
بی زحمت اپدین هوریزان ریجن 1 قرار دهید
با تشکر
داداچ به خدا داری اچتباه میزنی باید این پست رو توی این تاپیک بدی :D
لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

اگه دوستتون بازی رو دانلود و نصب کرده با اکانتش وارد بازی شو تو منوش اون پایین مایینا گزینه استور داره , اونو بزنی 5 سیزن رو جدا جدا گزاشته واسه دانلود که هرکدومو جدا باید دانلود کنی وگرنه فقط سیزن 1 رو داری ( واسه من که اینجوری بود حالا یه امتحان بکن اونجا همه فصلاشو لینک بگیر با اکانتت دانلود کن همشونو )
داداچ شما هم داری که اچتباه میزنی :D
باید از کاربرsaeedrz70 نقل میگرفتی چون اون سوال کرده بود و مشکل داشت نه من :D

دوستان بین بازی های ماشین رانی که تخفیف خورده کدومش از همه بهتره ؟ ممنون

بین این دو تا بتمن ها کدومش بهتره؟ گرافیکی و داستانی و گیم پلی ؟

Last edited by a moderator:
دوستان بین بازی های ماشین رانی که تخفیف خورده کدومش از همه بهتره ؟ ممنون
The Crew,Need For Speed هم خوبه اما NFS نسبت به بقیه تخفیفش بهتره Deluxe Edition شده 14.99$ همینطور تعداد بازیکناش نسبت به بقیه ریسینگ ها بیشتره و مالتی راحت میتونی بازی کنی.
اگه از سبک Rocket league خوشت میاد بیشتر از NFS پیشنهاد میکنمش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or