Paradise Lost
کاربر سایت
نسخه قبلی این بازی رو تو Origin دارم، از بس سروراش بد بودن نشد یک دفعه خوب بازی کنیمپلنت ویز زامبی 2 چی؟؟ حتی اگر بازیش نکردی لطفا نظرت رو بگو؟؟؟
نسخه قبلی این بازی رو تو Origin دارم، از بس سروراش بد بودن نشد یک دفعه خوب بازی کنیمپلنت ویز زامبی 2 چی؟؟ حتی اگر بازیش نکردی لطفا نظرت رو بگو؟؟؟
هر جفت این عناوین رو من بارها تموم کردم.بله قطعا ارزشش رو داره 20 دلارBatman Arkham Knight
Metro Last Light
ارزش داره 20 دلار دوتاش با هم؟
هیچکدومو بازی نکردم
اگر پلی استیشن اسلیم دارید به هیچ وجه سری مترو رو نخرید ، باگ عجیبی روی پلی استیشن اسلیم داره مترو که باعث میشه بازی از همون ابتدا مدام کرش کنه و کنسول خاموش شه ، کافیه گوگل کنید ، نسخه ی دیجیتال و فیزیکی هر دو این مشکل رو دارنBatman Arkham Knight
Metro Last Light
ارزش داره 20 دلار دوتاش با هم؟
هیچکدومو بازی نکردم
سلام.من هر جفت مترو روی ps4 معمولی بازی کردم و هیچ کرشی هم در کار نبود.فکر کنم فقط مدل اسلیم مشکل دارهمترو واسه شما رو PS4 معمولی کرش نکرده؟
مرسیسلام.من هر جفت مترو روی ps4 معمولی بازی کردم و هیچ کرشی هم در کار نبود.فکر کنم فقط مدل اسلیم مشکل داره
دوست عزیز یه سوال دارمسلام.من هر جفت مترو روی ps4 معمولی بازی کردم و هیچ کرشی هم در کار نبود.فکر کنم فقط مدل اسلیم مشکل داره
خیر به هیچ عنوان.مگر اینکه صاحب واقعی اکانت به طریقی پشتیبانی رو متقاعد کنه که مثلا ایمیلش رو از دست داده یا هر چیز که سونی بخواد کاری کنه وگرنه تعویض پسورد فقط توسط شخصی که اکانت دستشه انجام میشهدوست عزیز یه سوال دارم
امکان داره خود سونی رمز اکانت رو عوض کنه؟
کسی نظری نداره ؟دوستان این nioh با این قیمت 39.5 دلار خوبه الان یا به نظرتون صبر کنیم بهتره ؟
واقعا اگر بازی زاپنی شمشیری دوس داری بگیر.در مورد قیمتشم قطعا در اینده تخفیف های خیلی بهتری تا حد 29 دلار میخورهکسی نظری نداره ؟
من از این سایتای شیرینگ قانونی بازی گرفتمخیر به هیچ عنوان.مگر اینکه صاحب واقعی اکانت به طریقی پشتیبانی رو متقاعد کنه که مثلا ایمیلش رو از دست داده یا هر چیز که سونی بخواد کاری کنه وگرنه تعویض پسورد فقط توسط شخصی که اکانت دستشه انجام میشه