آخرین تخفیفات PSN - (پلاس ، BlackFriday ، معمولی و ...)

کد تخفیف هست واسه این قضیه 100 دلار 15 دلارش میمونه؟
فکر کنم من یه بار گرفتم اینجوری بود
یه ماه بعد از اینکه پلی استیشن کد رو برات میفرسته وقت داری تا وارد کنی و پونزده دلار وارد کیف پولت بشه بعد از اون دیگه تو کیف پولت میمونه

• Like
Reactions: erfanimmortal
فکر کنم من یه بار گرفتم اینجوری بود
یه ماه بعد از اینکه پلی استیشن کد رو برات میفرسته وقت داری تا وارد کنی و پونزده دلار وارد کیف پولت بشه بعد از اون دیگه تو کیف پولت میمونه

اینطور که خوندم یه کوپن تخفیف ارسال میشه واسه ایمیل یا تویه XMB و اون رو باید تویه سبد خریدت وارد کنی تا از 100 دلار 15 دلارش تخفیف بخوره

اینطور که خوندم یه کوپن تخفیف ارسال میشه واسه ایمیل یا تویه XMB و اون رو باید تویه سبد خریدت وارد کنی تا از 100 دلار 15 دلارش تخفیف بخوره

نه. اینجوریه که اگه 100 دلار تا 20 june تو استور خرج کنی ( هر چیزی می تونی بخری) تا 5 july یه کد 15 دلاری واست سونی می فرسته. خود من دیروز 90 دلار خرج کردم. اگه یه 10 دلار هم بازی بخرم سونی واسم می فرسته 15 دلار.

• Like
Reactions: erfanimmortal
نه. اینجوریه که اگه 100 دلار تا 20 june تو استور خرج کنی ( هر چیزی می تونی بخری) تا 5 july یه کد 15 دلاری واست سونی می فرسته. خود من دیروز 90 دلار خرج کردم. اگه یه 10 دلار هم بازی بخرم سونی واسم می فرسته 15 دلار.
برای اکانت های اماراتم این طرح بود که توی ماه رمضان 50$ خرج کنید تا 10$ بگیرید.(این ب صرفه تره):D>:)

خبری از تخفیفات خفن تر نیست؟
این تخفیفات E3 همینها بودن؟؟؟ اینها خو اصلا خفن نبودن !
توی همین تاپیک من صد بار گفتم تخفیف های اصلی امشب تا ساعت 9 زده میشن ولی هی ملت باز میپرسن:D
یه سوال فوری******
فیفا 17 تخفیف خورده. پایانش رو زده واسم امروز(سه شنبه) ساعت 19.30. خواستم بدونم این ساعت به وقت کجاست و به چی بستگی داره؟
تایم دستگاهم، رجین اکانتم یا ......!؟
رجین آمریکا هستم.
تخفیفش تا امروز عصری به وقت ایران بیشتر نیست.میخوای بخریش سریع تر انجام بده

توی همین تاپیک من صد بار گفتم تخفیف های اصلی امشب تا ساعت 9 زده میشن ولی هی ملت باز میپرسن:D

تخفیفش تا امروز عصری به وقت ایران بیشتر نیست.میخوای بخریش سریع تر انجام بده
یه سوال دیگه داشتم!
دوستم با اکانتش بازیها رو می خره. منم اکانتش رو روی دستگاهم اکتیو پرایمری کردم. خواستم بدونم محدودیت زمانی واسه اجرا شدن بازیها هست! جایی خوندم یکسال محدودیت داره!؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or