White Injun
کاربر سایت
عجب اشتباهی کردم DLC اول BF1 رو جداگونه خریدم
پرمیوم پسش الان ۲۰ درصد آف خورده خودش هم ۶۰ درصد!
پرمیوم پسش الان ۲۰ درصد آف خورده خودش هم ۶۰ درصد!
فکر کنم من یه بار گرفتم اینجوری بودکد تخفیف هست واسه این قضیه 100 دلار 15 دلارش میمونه؟
فکر کنم من یه بار گرفتم اینجوری بود
یه ماه بعد از اینکه پلی استیشن کد رو برات میفرسته وقت داری تا وارد کنی و پونزده دلار وارد کیف پولت بشه بعد از اون دیگه تو کیف پولت میمونه
اینطور که خوندم یه کوپن تخفیف ارسال میشه واسه ایمیل یا تویه XMB و اون رو باید تویه سبد خریدت وارد کنی تا از 100 دلار 15 دلارش تخفیف بخوره
برای اکانت های اماراتم این طرح بود که توی ماه رمضان 50$ خرج کنید تا 10$ بگیرید.(این ب صرفه تره)نه. اینجوریه که اگه 100 دلار تا 20 june تو استور خرج کنی ( هر چیزی می تونی بخری) تا 5 july یه کد 15 دلاری واست سونی می فرسته. خود من دیروز 90 دلار خرج کردم. اگه یه 10 دلار هم بازی بخرم سونی واسم می فرسته 15 دلار.
توی همین تاپیک من صد بار گفتم تخفیف های اصلی امشب تا ساعت 9 زده میشن ولی هی ملت باز میپرسنخبری از تخفیفات خفن تر نیست؟
این تخفیفات E3 همینها بودن؟؟؟ اینها خو اصلا خفن نبودن !
تخفیفش تا امروز عصری به وقت ایران بیشتر نیست.میخوای بخریش سریع تر انجام بدهیه سوال فوری******
فیفا 17 تخفیف خورده. پایانش رو زده واسم امروز(سه شنبه) ساعت 19.30. خواستم بدونم این ساعت به وقت کجاست و به چی بستگی داره؟
تایم دستگاهم، رجین اکانتم یا ......!؟
رجین آمریکا هستم.
یه سوال دیگه داشتم!توی همین تاپیک من صد بار گفتم تخفیف های اصلی امشب تا ساعت 9 زده میشن ولی هی ملت باز میپرسن
تخفیفش تا امروز عصری به وقت ایران بیشتر نیست.میخوای بخریش سریع تر انجام بده